Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
AgaL wrote:Cześć Cinnamonku:)
u mnie nastrój super, jednak te dni dobre w cyklu nastały, zbliżają się płodne itp. teraz czuję, że mogę góry przenosić. Dlaczego tak się nie czuję zaraz przed?
A u Ciebie jak??
Smerfelinka gdzie jesteś??? Jak test wyszedł?? -
cinnamon cookie wrote:U mnie też dobrze nie aż tak super jak u Ciebie ale jest Ok cieszę się, że humor Ci powrócił i masz tyle chęci na nowe działania na którą godzinę masz wizytę w środę? Ja dopiero wieczorem, tak o 19..
Smerfelinka gdzie jesteś??? Jak test wyszedł??
Ja mam na 12:) ale tam są kolejki ponoć i się opóźnia.
Myślałam zaraz po iść do fryzjera,ale nie wiem czy chce w jeden dzień tyle kasy wywalićKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
kolo wrote:kas60 nie przejmuj się, ja 9 dpo tez zatestowałam i niestety nic ale poczekam do małpki i zobaczymy....
powiedzcie mi tylko jak to jest z ta temperatura? musi być taki znaczny spadek i później wzrost temp? bo u mnie był malusieńki spadek i później wzrost... jejku jak ja bym chciała zobaczyć te dwie kreski
Ja po ovu cały czas mam tempke 36,9 bez żadnego spadku na implantacje:-( ehhh...a kiedy najwczesniej wyszedł wam test po ovu? Gin powiedziała żeby robić po@ ja strasznie niecierpliwa jestem... -
AgaL wrote:Ja mam na 12:) ale tam są kolejki ponoć i się opóźnia.
Myślałam zaraz po iść do fryzjera,ale nie wiem czy chce w jeden dzień tyle kasy wywalićAgaL lubi tę wiadomość
-
Hej kochane
Test się rozlał i nic z niego nie wyszło Ale postanowiłam, że lecę dziś na betę, więc wybaczcie, ale uciekam. Odezwę się pewnie sporo później, bo mam dziś mnóstwo spraw do załatwienia, a spałam do 10
PS Trzymajcie kciuki! Chociaż ja niestety czuję, że nic z tego. Dziś już nie plamię, @ nie przyszła, ale temperatura systematycznie spada, więc wątpię, żebym miała dobre wieści.
Miłego dnia!👩36 lat 🧑38 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Masakra dziewczyny Laboratorium odwiedzę dopiero jutro, bo dziś za długo spałam, a pobrania są tylko do 10... Muszę poczekać jeszcze jeden dzień. Chyba że @ jednak się zjawi. Jak ja nienawidzę czekania. Tak czy tak muszę uciekać, bo mam do załatwienia parę rzeczy, a na dodatek jutro będę musiała wstać zdecydowanie wcześniej, bo już tego nie odpuszczę. Trzymanie kciuków możemy więc przełożyć na jutro Buziaki!👩36 lat 🧑38 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
No ja nie wytrzymam tego napięcia . Smerfelinko trzymam kciuki. Temperatura musi się unormować nadal jest wysoko nie było mocnego spadku. Najważniejsze, że już nie plamisz. Ja bym kupiła po drodze teścik .
luna91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry poniedziałkowo
I znowu kolejne 5 dni przed nami Ja w piątek do gina, ale się go trochę boję, bo on podobno bardzo specyficzny jest, cięty humor itd...ale skoro dobry to warto zobaczyć może mi akurat podpasuje
Ja dzisiaj nockę z domu także jeszcze dzisiaj i jutro na luzaka...
Koleżanki tata zmarł więc nie wiem czy nie wziąć sobie 0,5 dnia wolnego w środę, jak myślicie dziewczyny powinnam isć na pogrzeb? to jest moja dość bliska koleżanka, ale jak pomyślę o pogrzebie to aż mnie ciarki przechodzą...ostatni na którym byłam był 6 lat temu.
Widzę, że dobre humory od rana, super dziewczyny tak trzymać...
Smerfelinka - niech moc będzie z tobą!
Powodzenia na wizytach dziewczyny i dajcie znać co tam wam ginek powiedział!
Miłego!
AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Smerfelinka wrote:Hej kochane
Test się rozlał i nic z niego nie wyszło Ale postanowiłam, że lecę dziś na betę, więc wybaczcie, ale uciekam. Odezwę się pewnie sporo później, bo mam dziś mnóstwo spraw do załatwienia, a spałam do 10
PS Trzymajcie kciuki! Chociaż ja niestety czuję, że nic z tego. Dziś już nie plamię, @ nie przyszła, ale temperatura systematycznie spada, więc wątpię, żebym miała dobre wieści.
Miłego dnia!
Kazik :* -
Smerfelinka wrote:Hej kochane
Miłego dnia!
Ruby tez nie lubie pogrzebow
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015