Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJaśminowa - zaprosiłam cię, też chętnie popatrzę na dietkę.
Dziewczyny przeczytałam ale najpierw muszę wam opisać co za dzień!
Poszłam po młodą do przedszkola i szalała na placu zabaw aż się wywróciła i zrobiła dosłownie dziurę w dłoni...krew się lała, lament, płacz itp pojechałam do doktorka do zabiegowego to oni do szpitala kazali, że trzeba szyć itp pojechałam do szpitala do chirurga swoje odstałyśmy po czym lekarz stwierdził, że do szycia to absolutnie nie jest, że odkażać i bandażować więc daremna wycieczka...
Z polecania znajomej kupiłam plastry z jonem srebra i tak to zostawimy na razie, z tegoż powodu jutro młodej robię dzień dziecka i zostaje w domu bo jak krew tryśnie to Panie z przedszkola się ze strachu wiadomo co
A jakby wszystkiego było mało to akurat dzisiaj auta nie miałam bo stoi u mechanika i najpierw musiałam koleżankę prosić o podwózkę a potem dzwonić po mamę żeby ze mną pojechała, z kolei mąż się zwolnił i już mnie ze szpitala odebrał...jak na złość!
Tyle emocjiiiii masakra
Madzik to nie jest kryzys to po prostu moja jakaś fanaberia...my się dogadujemy doskonale, małż twierdzi, że to wszystko w mojej głowie, że nie potrafię się zrelaksować i wyłączyć...
AgaL właśnie teraz się to nasiliło bo wiesz szkoda mi tych dni i na siłę, a wcześniej jak już się zdecydowałam to właśnie miałam ochotę i szło bez większego problemu, a teraz to tylko wyliczam kiedy bo "trzeba"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 18:59
-
Ruby dokladnie to samo u mnie.
Dziewczyny wróciłam z aerobiku,mogę góry przenosićWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 20:06
cinnamon cookie, madzikk lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
madzikk wrote:Ruby i mimona, na zerowe libido polecam chwilowa rozlake. Pojechac gdzies bez meza na kilka dni. Tak sie stesknicie za soba, bedzie sie dzialo:)
W kazdym zwiazku sa wzloty i upadki, ale lepiej zeby ten upadek nie trwal wiecznie. Ponoc masturbacja tez pomaga
Ryby - po takiej dawce wrażeń to lampka winka, ciepły kocyk i mąż do przytulasów/
Bratku- Gratulacje i Wszystkiego Najlepszego na dalsze wspólne lata
Agel - zazdroszczę motywacji u mnie jej brak..... a oponki coraz większe
Wrodziliśmy od urologa i ponoć z mężem wszystko ok, badania nasienia w porządku , tylko leukocyty lekko podwyższone wiec zaproponował posiew zrobić. Polecił również zażywać Aandowit , Mam wrażenie że bardziej ja sie denerwowałam ta wizyta niż mąż, bez mała podsłuchiwałam pod drzwiami.
Takie pytanie zinnej beczki mam Czy wy po owulacji serduszkujecie, można czy nie?? Bo ja jakaś blokadę mam , boje się że mogłoby to zaszkodzić ewentualnej ciąży. Spinam się i jakoś tak machinalnie to wychodzi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 20:31
Bratek lubi tę wiadomość
mimona -
Paryzetka83 wrote:Dokładnie tak miałam jak brałam tabletki i zaraz po ich odstawieniu, teraz to się unormowało, ale mój luby się odzwyczaił od częstego bzykanka i baaardzo powoli zwiększamy częstotliwość
Moja gin też twierdzi, że w okolicy owulacji to najlepiej codziennie ale przed zaleca wstrzemięźliwość od 1dc.
najważniejsze ,że zwiększacie pójdę za przykładem i od nowego cyklu postaram być bardziej aktywnamimona -
nick nieaktualnymimona - ja raczej się nie boję po owulacji ale jestem tak wymęczona prawie codziennym bzykankiem, że muszę chwilę odpocząć, ale potem zawsze przed @ trzeba jeszcze coby za długo nie czekać potem:)
cinamom to jeszcze nie koniec wrażeń, od jakiegoś czasu szukamy usterki w naszym samochodzie, nie chce nam za pierwszym razem odpalać i dusi się, trzech mechaników walczyło , trochę kasy poszło i być może ten dzisiejszy zlokalizował przyczynę tylko, że jest duże prawdopodobieństwo , że ta impreza będzie nas kosztować 2 tysiaki plus 1 tysiak już włożony...3 tysiaki w sumie, aż usiadłam z wrażenia -
O mamo dziewczyny tym mamuśkom na belly to czasami odbija... słuchajcie co sobie dziewczyna wkręciła: jest w 7tc, dziś była na USG i lekarka jej powiedziała, że widzi bliźniaki, ale nie na 100% bo nie ma 2 pęcherzy tylko 1 i tak jakby w 1 dwa płody - czytaj ciąża jednojajowa, podobno ginka zmierzyła płody i jeden jest starszy od drugiego o 1 dzień i dziewczyna twierdzi, że lekarka jej powiedziała, że to chłopak i dziewczynka, bo jeden plemnik(dziewczynki) dostał się do macicy przed owu i zaczekał na jajeczko a drugi plemnik (chłopak) dostał się do macicy jak jejeczko było już w drodze... nie wiem czy ona próbuje oszukać nas czy samą siebie.... tosz to brak jakiejkolwiek świadomości
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 21:07
Paryzetka83, madzikk, cinnamon cookie, Kjopa3, Edycik, Mundek lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
luna91 wrote:O mamo dziewczyny tym mamuśkom na belly to czasami odbija... słuchajcie co sobie dziewczyna wkręciła: jest w 7tc, dziś była na USG i lekarka jej powiedziała, że widzi bliźniaki, ale nie na 100% bo nie ma 2 pęcherzy tylko 1 i tak jakby w 1 dwa płody - czytaj ciąża jednojajowa, podobno ginka zmierzyła płody i jeden jest starszy od drugiego o 1 dzień i dziewczyna twierdzi, że lekarka jej powiedziała, że to chłopak i dziewczynka, bo jeden plemnik(dziewczynki) dostał się do macicy przed owu i zaczekał na jajeczko a drugi plemnik (chłopak) dostał się do macicy jak jejeczko było już w drodze... nie wiem czy ona próbuje oszukać nas czy samą siebie.... tosz to brak jakiejkolwiek świadomości
AgaL lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
7tc i takie nowiny? haha .
Dziewczyny a moj ginek jeszcze twierdzi, ze po owulce tez nalezy serduszkowac gdyz orgazmy generalnie pomagaja sie przesuwac jajeczku i plemnikom . No i sprzyjaja ukrwieniu narzadow plciowych co jak wiadomo dziala bardzo dobrze .
Mnie dzisiaj cos boli lewy jajnik. To dziwne, bo w tym miesiacu owu powinna byc z prawego, czy to wcale nie jest na przemian? Mam nadzieje, ze jaka torbiel sie tam nie wykluła . -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja się absolutnie nie chcę z nikogo nabijać, bo jak zauważyła Paryzetka my też sobie wkręcamy, ale po pierwsze z dystansem a po drugie choć trochę realne sprawy... no i po co wkręcać, że lekarz tak mówił, mogła zapytać czy jej teoria jest możliwa i już ajjj
Ruby - uściski dla córy. Dzień pełen wrażeń u Ciebie. Dla mnie będzie jutro... odbieram wyniki proga - zobaczymy czy te zastrzyki coś podbiły no i mam usg...
madzikk - masz rację, na ovu jest milej. Choć udzielam się na majówkach, bo wiele fajnych dziewczyn mimo wszystko się wypowiada i można się wspierać3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Schmetterling wrote:Cześć Dziewczyny!
Troszkę mnie tu nie było i chyba nie nadrobię tego wszystkiego..
Jestem zmęczona serduszkowaniem.
Byłam wczoraj u gina i jest pęcherzyk 21mm.
W między czasie mam się umówić na laparoskopię, terminy są na luty.
Wiecie czym się martwię? Dziś prawie wszystko ze mnie wypłynęło, chociaż lezałam z nogami do góry
Kochana nie przejmuj się, że wypłynęło ja nigdy nie leżałam z nogami w gorze a w ciąży dwa razy byłam Tak nam się wydaje, że wypływa sporo, ale plemniczków jest cała masa i na pewno całe mnóstwo popłynęło w odpowiednim kierunkuAgaL, Natalii00 lubią tę wiadomość
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnyLunka dziękuje, jaja jak berety;) to prawie jak z moim oszukanym testem, w którym niebieska dorysowana krecha miała by oznaczać płeć Powodzenia jutro :*
Schmetterling - ty się nic nie bój co miało popłynąć to popłynęło...wylatuje zawsze ale to zawsze...u mnie nawet jak idę pod prysznic wydaje mi się, że wszystko possło to jeszcze rano czuję mokro...to co ma zostać na pewno zostanie!
Kaska tylko jeszcze trzeba mieć na to siłę! ja tak po samej owulce nie ma bata ale przed okresem to lubię nawet największy popęd mam tuż przed okresem niż np w dni płodne...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 21:59
luna91, Natalii00 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No jajca są niezłe
Wcinam rukole... tak mi się zachciało, popijam lecha free o smaku limonki i mięty. Tak się stresuję przed jutrem, że musiałam se piwko trzasnąćEdycik lubi tę wiadomość
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Dziewczyny, ja wlasnie odebralam wyniki badan i zalamka . TSH 4,27 czyli powyzej normy, FSH 7,42 a LH 4,35. Ich wzajemny stosunek to 0,6, czyli teoretycznie niewydolnosc przysadki. Jak zyc, a juz mialam miec fajny wieczor . Pedze do gina bo cos czuje, ze w tym miesiacu nici z owulki .
-
nick nieaktualny