Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
mnie od wczoraj boli brzuch tak jakby mnie ktos dymal przez cala noc akie mam w srodku wszystko obolale a serduchowania przeciez nie bylo - pewnie @ lada dzien
milego dzionka u mnie szaro ponuro i zimno
mi tez marzy sie córcia blizniaki oj ciezko by bylo choc moj tato ma siostre blizniaczke wiec raczej nie my z bratem a moje lub jego dzieci moga miec blizniakiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 08:14
-
Edycik wrote:Aga normalnie jak przeczytałam Twój post uśmiechnełam się do monitora.Obie marzymy o córce, ale ostatnio nawet myślałam,że bliźniaki też super sprawa i najlepiej parka
Edycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
sylwia1985 wrote:mnie od wczoraj boli brzuch tak jakby mnie ktos dymal przez cala noc akie mam w srodku wszystko obolale a serduchowania przeciez nie bylo - pewnie @ lada dzien
milego dzionka u mnie szaro ponuro i zimno
mi tez marzy sie córcia
Sylwia kawkę na dobry poraneksylwia1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cześć dziewczyny dawno sie nie odzywałam... ja mam siostrę bliźniaczkę i wiecie co Wam powiem nic lepszego mnie w życiu nie mogło spotkac jesteśmy bardzo zżyte kocham ją ponad wszystko i jest dla mnie wielkim oparciem wiec jak najbardziej polecam
własnie dopijam poranną kawke i nadrabiam zaległosci MIŁEGO DNIAmajju, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
AgaL wrote:Wypiłam kawę i wcale nie chce mi się pracować...
Kochana ja wypiłam dwie i dalej brak siły do pracy.Chyba mam depresję jesienną.
Ogólnie nie lubię jesieni a kocham zimę i snieg
Mundek no siostra bliźniaczka super sprawa :)ja mam młodszą siostrę o 4 lata od siebie ale i tak kocham Ją ponad wszystko i ciesze się,że jest. -
majju wrote:Bliźniaki = podwójne szczęście! Jestem za! Tylko ciut ciężko byłoby mi je wnosić na 4-te piętro, ale czego się nie robi z miłości
Mundek a jednonanowe jestescie?
Moja mama miala miec dwa razy blizniaki ale stracila, jedno zaraz przedemna a drugie zaraz po mnie.
Schmetterling ja bym sie nir martwila ze prawie wszystko wylecialo. Tylko 5% armii przedostaje sie do srodka. Tak naprawde nie wiesz ile pozostalo, moze twoj ukochany spozywal duzo plynow, to co mialo sie przedostac to sie przedostalo
Ja kiedys bralam wiesiolka przez trzy miesiace nonstop. Mialam krostki na szyji i wyczytalam w internecie ze to problemy hormonalne i zeby uregulowac najleiej zrobic kuracje z wiesiolkiem. I zadzialalo fakt ze moze czesciej podbrzusze bolec, ale jezeli jest sie pewnym na 100% ze owulki nie bylo to mozna brac. Chociaz jak sie starasz to ja bym nie ryzykowala bo nigdy nie wiadomo.
Milego dnia dziewczynki! Postaram sie byc bardziej aktywna tutaj;)AgaL lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Dzień dobry
Melduję się jak co rano przy kawce w pracy Edycik humor dopisuje u mnie, chyba powoli płodnie się u mnie robi jakieś delikatne pobolewania się pojawiają..
U mnie dziś rano przymroziło! Myślałam, że będę musiała auto skrobać! Ale włączyłam nawiew i poczekałam (leniwiec ze mnie, wiem ).
Kjopa nie odpuszczaj tej sprawy, dobrze zrobiłaś!
Co do bliźniaków to moja siostra cioteczna ma chłopca i dziewczynkę w wieku 3,5... Ojjjjj dzieje się przy nich, dzieje!!AgaL, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny,
Właśnie robię sobię kawkę i zabieram się do pracy. Dobrego dnia wszystkim!
Może pozapisujemy się na testowanie na październik tak, jak to robiłyśmy we wrześniu. Ja tym razem obiecuję bez falstartów ; )
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Edycik wrote:Kochana ja wypiłam dwie i dalej brak siły do pracy.Chyba mam depresję jesienną.
Ogólnie nie lubię jesieni a kocham zimę i snieg
Mundek no siostra bliźniaczka super sprawa :)ja mam młodszą siostrę o 4 lata od siebie ale i tak kocham Ją ponad wszystko i ciesze się,że jest.
Edycik ja mam 5 lat młodszą i takie same uczuciaEdycik lubi tę wiadomość
-
Jasminowa wrote:Hej Dziewczyny,
Właśnie robię sobię kawkę i zabieram się do pracy. Dobrego dnia wszystkim!
Może pozapisujemy się na testowanie na październik tak, jak to robiłyśmy we wrześniu. Ja tym razem obiecuję bez falstartów ; )
Ja nie testuje w tym miesiącu, bo raczej szans nie ma. Dopiero zacznę leczenie od listopada, więc ten miesiąc spisała m na straty pod tym kątem. Ale przeznaczyłam go na umacnianie więzi w związku, żeby potem były siły do walki;)cinnamon cookie, Mundek, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
my jesteśmy dwujajowe śmiejemy się ze nawet grupy krwi mamy inne nie wspominając o charakterach i wyglądzie. Ale zdarzają sie nam takie sytuacje że to samo w tym samym czasie mówimy albo jedna przyjdzie cos powie i zaraz druga przychodzi i mówi to samo słowo w słowo... ależ mnie dzisiaj jajnik lewy boli hmmm może owulka się zbliża...
wczoraj zrobiłam test owulacyjny aLe nie dokładnie popatrzyłam taka ze mnie blondynka i nie wiem czy testowa czy kontrolna była ciemniejsza musze spr jak wróce do domu...madzikk, AgaL lubią tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni