X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie od wczoraj boli brzuch tak jakby mnie ktos dymal przez cala noc akie mam w srodku wszystko obolale a serduchowania przeciez nie bylo - pewnie @ lada dzien

milego dzionka u mnie szaro ponuro i zimno

mi tez marzy sie córcia :) blizniaki oj ciezko by bylo choc moj tato ma siostre blizniaczke wiec raczej nie my z bratem a moje lub jego dzieci moga miec blizniaki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 08:14

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Aga normalnie jak przeczytałam Twój post uśmiechnełam się do monitora.Obie marzymy o córce, ale ostatnio nawet myślałam,że bliźniaki też super sprawa i najlepiej parka :)
    Edycik to działamy :D

Edycik lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    mnie od wczoraj boli brzuch tak jakby mnie ktos dymal przez cala noc akie mam w srodku wszystko obolale a serduchowania przeciez nie bylo - pewnie @ lada dzien

milego dzionka u mnie szaro ponuro i zimno

mi tez marzy sie córcia :)

Sylwia kawkę na dobry poranek :)

sylwia1985 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2018, 14:48

Edycik, AgaL, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliźniaki = podwójne szczęście! Jestem za! :) Tylko ciut ciężko byłoby mi je wnosić na 4-te piętro, ale czego się nie robi z miłości :)

Edycik, AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojemu koledze urodziła się parka synek i córcia :) no mega szczęsliwi są :)
    majju masz rację czego sie nie robi z miłości :)
    Schmetterling no to kciuki obyś była zapłodniona :)

AgaL lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL pilam juz :)

AgaL lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że pomysł bliźniaków się spodobał :) :)

• Mundek Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny :) dawno sie nie odzywałam... ja mam siostrę bliźniaczkę i wiecie co Wam powiem nic lepszego mnie w życiu nie mogło spotkac jesteśmy bardzo zżyte kocham ją ponad wszystko i jest dla mnie wielkim oparciem wiec jak najbardziej polecam :)
    własnie dopijam poranną kawke i nadrabiam zaległosci MIŁEGO DNIA

majju, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek ale super:) masz siostrę bliźniaczkę, zazdroszczę tej niesamowitej więzi:)

Mundek lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wypiłam kawę i wcale nie chce mi się pracować...

madzikk, cinnamon cookie, sylwia1985 lubią tę wiadomość

• EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa
    ..mogę też prosić o dietę :-)

2da6343587.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Wypiłam kawę i wcale nie chce mi się pracować...

Kochana ja wypiłam dwie i dalej brak siły do pracy.Chyba mam depresję jesienną.
    Ogólnie nie lubię jesieni a kocham zimę i snieg :P

Mundek no siostra bliźniaczka super sprawa :)ja mam młodszą siostrę o 4 lata od siebie ale i tak kocham Ją ponad wszystko i ciesze się,że jest.

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Bliźniaki = podwójne szczęście! Jestem za! :) Tylko ciut ciężko byłoby mi je wnosić na 4-te piętro, ale czego się nie robi z miłości :)
    Teraz ty bys wnosila, a na starosc one ciebie;)

Mundek a jednonanowe jestescie?

Moja mama miala miec dwa razy blizniaki ale stracila, jedno zaraz przedemna a drugie zaraz po mnie.

Schmetterling ja bym sie nir martwila ze prawie wszystko wylecialo. Tylko 5% armii przedostaje sie do srodka. Tak naprawde nie wiesz ile pozostalo, moze twoj ukochany spozywal duzo plynow, to co mialo sie przedostac to sie przedostalo ;)

Ja kiedys bralam wiesiolka przez trzy miesiace nonstop. Mialam krostki na szyji i wyczytalam w internecie ze to problemy hormonalne i zeby uregulowac najleiej zrobic kuracje z wiesiolkiem. I zadzialalo :) fakt ze moze czesciej podbrzusze bolec, ale jezeli jest sie pewnym na 100% ze owulki nie bylo to mozna brac. Chociaz jak sie starasz to ja bym nie ryzykowala bo nigdy nie wiadomo.

Milego dnia dziewczynki! Postaram sie byc bardziej aktywna tutaj;)

AgaL lubi tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Melduję się jak co rano przy kawce w pracy :) Edycik humor dopisuje u mnie, chyba powoli płodnie się u mnie robi :D jakieś delikatne pobolewania się pojawiają..
    U mnie dziś rano przymroziło! Myślałam, że będę musiała auto skrobać! Ale włączyłam nawiew i poczekałam (leniwiec ze mnie, wiem :P).
    Kjopa nie odpuszczaj tej sprawy, dobrze zrobiłaś!
    Co do bliźniaków to moja siostra cioteczna ma chłopca i dziewczynkę w wieku 3,5... Ojjjjj dzieje się przy nich, dzieje!! ;)

AgaL, Kjopa3 lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny,

Właśnie robię sobię kawkę i zabieram się do pracy. Dobrego dnia wszystkim!

Może pozapisujemy się na testowanie na październik tak, jak to robiłyśmy we wrześniu. Ja tym razem obiecuję bez falstartów ; )

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Kochana ja wypiłam dwie i dalej brak siły do pracy.Chyba mam depresję jesienną.
    Ogólnie nie lubię jesieni a kocham zimę i snieg :P

Mundek no siostra bliźniaczka super sprawa :)ja mam młodszą siostrę o 4 lata od siebie ale i tak kocham Ją ponad wszystko i ciesze się,że jest.

Edycik ja mam 5 lat młodszą i takie same uczucia :):)

Edycik lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Hej Dziewczyny,

Właśnie robię sobię kawkę i zabieram się do pracy. Dobrego dnia wszystkim!

Może pozapisujemy się na testowanie na październik tak, jak to robiłyśmy we wrześniu. Ja tym razem obiecuję bez falstartów ; )

Ja nie testuje w tym miesiącu, bo raczej szans nie ma. Dopiero zacznę leczenie od listopada, więc ten miesiąc spisała m na straty pod tym kątem. Ale przeznaczyłam go na umacnianie więzi w związku, żeby potem były siły do walki;)

cinnamon cookie, Mundek, Kjopa3 lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Artykuł dla tych po 30tce;)

http://volantification.pl/2015/05/14/10-rzeczy-ktore-rozumieja-kobiety-dopiero-po-trzydziestce

Edycik, madzikk lubią tę wiadomość

• Mundek Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my jesteśmy dwujajowe śmiejemy się ze nawet grupy krwi mamy inne nie wspominając o charakterach i wyglądzie. Ale zdarzają sie nam takie sytuacje że to samo w tym samym czasie mówimy albo jedna przyjdzie cos powie i zaraz druga przychodzi i mówi to samo słowo w słowo... :D ależ mnie dzisiaj jajnik lewy boli hmmm może owulka się zbliża...
    wczoraj zrobiłam test owulacyjny aLe nie dokładnie popatrzyłam taka ze mnie blondynka i nie wiem czy testowa czy kontrolna była ciemniejsza musze spr jak wróce do domu...

madzikk, AgaL lubią tę wiadomość

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
‹‹ 383 384 385 386 387 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ