Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie od wczoraj boli brzuch tak jakby mnie ktos dymal przez cala noc akie mam w srodku wszystko obolale a serduchowania przeciez nie bylo - pewnie @ lada dzien

milego dzionka u mnie szaro ponuro i zimno

mi tez marzy sie córcia :) blizniaki oj ciezko by bylo choc moj tato ma siostre blizniaczke wiec raczej nie my z bratem a moje lub jego dzieci moga miec blizniaki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 08:14

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Aga normalnie jak przeczytałam Twój post uśmiechnełam się do monitora.Obie marzymy o córce, ale ostatnio nawet myślałam,że bliźniaki też super sprawa i najlepiej parka :)
    Edycik to działamy :D

Edycik lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    mnie od wczoraj boli brzuch tak jakby mnie ktos dymal przez cala noc akie mam w srodku wszystko obolale a serduchowania przeciez nie bylo - pewnie @ lada dzien

milego dzionka u mnie szaro ponuro i zimno

mi tez marzy sie córcia :)

Sylwia kawkę na dobry poranek :)

sylwia1985 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2018, 14:48

Edycik, AgaL, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliźniaki = podwójne szczęście! Jestem za! :) Tylko ciut ciężko byłoby mi je wnosić na 4-te piętro, ale czego się nie robi z miłości :)

Edycik, AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojemu koledze urodziła się parka synek i córcia :) no mega szczęsliwi są :)
    majju masz rację czego sie nie robi z miłości :)
    Schmetterling no to kciuki obyś była zapłodniona :)

AgaL lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL pilam juz :)

AgaL lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że pomysł bliźniaków się spodobał :) :)

• Mundek Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny :) dawno sie nie odzywałam... ja mam siostrę bliźniaczkę i wiecie co Wam powiem nic lepszego mnie w życiu nie mogło spotkac jesteśmy bardzo zżyte kocham ją ponad wszystko i jest dla mnie wielkim oparciem wiec jak najbardziej polecam :)
    własnie dopijam poranną kawke i nadrabiam zaległosci MIŁEGO DNIA

majju, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek ale super:) masz siostrę bliźniaczkę, zazdroszczę tej niesamowitej więzi:)

Mundek lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wypiłam kawę i wcale nie chce mi się pracować...

madzikk, cinnamon cookie, sylwia1985 lubią tę wiadomość

• EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa
    ..mogę też prosić o dietę :-)

2da6343587.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Wypiłam kawę i wcale nie chce mi się pracować...

Kochana ja wypiłam dwie i dalej brak siły do pracy.Chyba mam depresję jesienną.
    Ogólnie nie lubię jesieni a kocham zimę i snieg :P

Mundek no siostra bliźniaczka super sprawa :)ja mam młodszą siostrę o 4 lata od siebie ale i tak kocham Ją ponad wszystko i ciesze się,że jest.

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Bliźniaki = podwójne szczęście! Jestem za! :) Tylko ciut ciężko byłoby mi je wnosić na 4-te piętro, ale czego się nie robi z miłości :)
    Teraz ty bys wnosila, a na starosc one ciebie;)

Mundek a jednonanowe jestescie?

Moja mama miala miec dwa razy blizniaki ale stracila, jedno zaraz przedemna a drugie zaraz po mnie.

Schmetterling ja bym sie nir martwila ze prawie wszystko wylecialo. Tylko 5% armii przedostaje sie do srodka. Tak naprawde nie wiesz ile pozostalo, moze twoj ukochany spozywal duzo plynow, to co mialo sie przedostac to sie przedostalo ;)

Ja kiedys bralam wiesiolka przez trzy miesiace nonstop. Mialam krostki na szyji i wyczytalam w internecie ze to problemy hormonalne i zeby uregulowac najleiej zrobic kuracje z wiesiolkiem. I zadzialalo :) fakt ze moze czesciej podbrzusze bolec, ale jezeli jest sie pewnym na 100% ze owulki nie bylo to mozna brac. Chociaz jak sie starasz to ja bym nie ryzykowala bo nigdy nie wiadomo.

Milego dnia dziewczynki! Postaram sie byc bardziej aktywna tutaj;)

AgaL lubi tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Melduję się jak co rano przy kawce w pracy :) Edycik humor dopisuje u mnie, chyba powoli płodnie się u mnie robi :D jakieś delikatne pobolewania się pojawiają..
    U mnie dziś rano przymroziło! Myślałam, że będę musiała auto skrobać! Ale włączyłam nawiew i poczekałam (leniwiec ze mnie, wiem :P).
    Kjopa nie odpuszczaj tej sprawy, dobrze zrobiłaś!
    Co do bliźniaków to moja siostra cioteczna ma chłopca i dziewczynkę w wieku 3,5... Ojjjjj dzieje się przy nich, dzieje!! ;)

AgaL, Kjopa3 lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny,

Właśnie robię sobię kawkę i zabieram się do pracy. Dobrego dnia wszystkim!

Może pozapisujemy się na testowanie na październik tak, jak to robiłyśmy we wrześniu. Ja tym razem obiecuję bez falstartów ; )

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Kochana ja wypiłam dwie i dalej brak siły do pracy.Chyba mam depresję jesienną.
    Ogólnie nie lubię jesieni a kocham zimę i snieg :P

Mundek no siostra bliźniaczka super sprawa :)ja mam młodszą siostrę o 4 lata od siebie ale i tak kocham Ją ponad wszystko i ciesze się,że jest.

Edycik ja mam 5 lat młodszą i takie same uczucia :):)

Edycik lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Hej Dziewczyny,

Właśnie robię sobię kawkę i zabieram się do pracy. Dobrego dnia wszystkim!

Może pozapisujemy się na testowanie na październik tak, jak to robiłyśmy we wrześniu. Ja tym razem obiecuję bez falstartów ; )

Ja nie testuje w tym miesiącu, bo raczej szans nie ma. Dopiero zacznę leczenie od listopada, więc ten miesiąc spisała m na straty pod tym kątem. Ale przeznaczyłam go na umacnianie więzi w związku, żeby potem były siły do walki;)

cinnamon cookie, Mundek, Kjopa3 lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Artykuł dla tych po 30tce;)

http://volantification.pl/2015/05/14/10-rzeczy-ktore-rozumieja-kobiety-dopiero-po-trzydziestce

Edycik, madzikk lubią tę wiadomość

• Mundek Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my jesteśmy dwujajowe śmiejemy się ze nawet grupy krwi mamy inne nie wspominając o charakterach i wyglądzie. Ale zdarzają sie nam takie sytuacje że to samo w tym samym czasie mówimy albo jedna przyjdzie cos powie i zaraz druga przychodzi i mówi to samo słowo w słowo... :D ależ mnie dzisiaj jajnik lewy boli hmmm może owulka się zbliża...
    wczoraj zrobiłam test owulacyjny aLe nie dokładnie popatrzyłam taka ze mnie blondynka i nie wiem czy testowa czy kontrolna była ciemniejsza musze spr jak wróce do domu...

madzikk, AgaL lubią tę wiadomość

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
‹‹ 383 384 385 386 387 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ