X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mogę testować :) o ile @ nie przyjdzie wcześniej to zapisuję się na 24.10 :)

Edycik lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:)

Ja dzisiaj z młodą w domu siedzę...

Dziewczyny dzięki, że pytacie młoda w sumie całkiem ok, ale jak dzisiaj zmieniałam jej opatrunek to się sama zezłościłam czy faktycznie nie lepszy byłby ten szew...wszystko się przykleiło i to odklejanie to była masakra...ale finalnie udało się krew się polała znowu ale dałam jej opatrunek z jonem srebra który miałby zwalczać bakterie i dodatkowo nie przyklejać się do rany...no cóż zobaczymy czy się sprawdzi:)

Kjopaa ależ przeżycia, to co teraz sprawa w sądzie teraz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja teoretycznie też bym mogła 24.10 testować, ale zobaczę co mi gin powie w piątek, czy będzie w ogóle sens robić jakieś testy:)

• Edycik Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby ja słyszalam o tych opatrunkach z jonem srebra i ponoc naprawdę są one dobre :) oby się już młodej nic do łapki nie przykleiło ;)

Cynnamonku to będziemy kciuki trzymać za Twoje testowanie!!!

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png

Wysłany: 7 października 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja o tych opatrunkach pierwszy raz słyszę :) dobrze wiedzieć, że takie coś istnieje ;)
    Edycik jeszcze duuuuużo czasu zostało ;) :*

f2wl20mmrxkgechr.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Wypiłam kawę i wcale nie chce mi się pracować...
    ja na 15 dopiero mam klientki wiec robie na obiadek zapiekanke ziemniaczana :) ogolnie to sie z mezem mijamy - ja zaczynam o 15 on konczy prace o 16 - czasem uda nam sie zjesc razem kolacje

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia ale mi smaka zrobiłaś :):)

sylwia1985 lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ja sie pisze na testowanie 15.10 :) mam wtedy lekarza

AgaL lubi tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wpadłam powiedzieć dzień dobry! Idę trochę posprzątać bo dziś muszę się czymś zająć do 19. Odebrałam progesteron: po stymulacji skoczył z 16.9 na 21,65 - ciekawe czy mojego przewrażliwionego gina to zadowoli?

Bratek, Mundek lubią tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    Dziewczyny wpadłam powiedzieć dzień dobry! Idę trochę posprzątać bo dziś muszę się czymś zająć do 19. Odebrałam progesteron: po stymulacji skoczył z 16.9 na 21,65 - ciekawe czy mojego przewrażliwionego gina to zadowoli?

o to ładnie podskoczył myślę, że ten wynik go zadowoli :) powodzenia dzisiaj!

AgaL, luna91, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Schmetterling wrote:
    Cześć Dziewczyny!

Troszkę mnie tu nie było i chyba nie nadrobię tego wszystkiego..
    Jestem zmęczona serduszkowaniem.
    Byłam wczoraj u gina i jest pęcherzyk 21mm.
    W między czasie mam się umówić na laparoskopię, terminy są na luty.

Wiecie czym się martwię? Dziś prawie wszystko ze mnie wypłynęło, chociaż lezałam z nogami do góry :(

Schetterling, to ładny już ten Twój pęcherzyk.
    Tym, że wypłynęło się nie martw, jak miał jakiś dotrzeć do celu to i tak dotarł ; )

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, witam się po 4 dniach ne obecności. tęskniłyście?
    Melduje że przeczytałam wszystko.
    Kas tulam
    Witam się z nowymi dziewczynami.
    Luna trzymam kciuku a progesteron super
    Aby się wbić w wasze tematy z ostatnich dni to pochwalę się że wczoraj udało mi się wyciągnąć mężulka na siłownie ciezary.gif endorfiny w góóórę poszalały, a dziś zakwasy. Powiem wam że ja to swojego chyba muszę przed owulacją wyciągać bo siłownia zadziałała na niego tak że jak tylko wróciliśmy to 0heart.gif i może to po tym mam takie zakwasy ;)
    Ja też chce bliźniaki ;) ale to chyba z lenistwa bo jak mi się już uda to nie wiem czy psychicznie dam radę walczyć jeszcze o kolejne. Znacie moją historię i wiecie że już to długo trwa
    Co do testowani to u mnie raczej nici z tego. jutro robię badania i jak dobrze pójdzie od listopada będę leczona. Ale kto wie może mnie coś koło 29 natknie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 13:11

luna91, AgaL, madzikk lubią tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    O mamo dziewczyny tym mamuśkom na belly to czasami odbija... słuchajcie co sobie dziewczyna wkręciła: jest w 7tc, dziś była na USG i lekarka jej powiedziała, że widzi bliźniaki, ale nie na 100% bo nie ma 2 pęcherzy tylko 1 i tak jakby w 1 dwa płody - czytaj ciąża jednojajowa, podobno ginka zmierzyła płody i jeden jest starszy od drugiego o 1 dzień i dziewczyna twierdzi, że lekarka jej powiedziała, że to chłopak i dziewczynka, bo jeden plemnik(dziewczynki) dostał się do macicy przed owu i zaczekał na jajeczko a drugi plemnik (chłopak) dostał się do macicy jak jejeczko było już w drodze... nie wiem czy ona próbuje oszukać nas czy samą siebie.... tosz to brak jakiejkolwiek świadomości

Luna, pierwszą część wypowiedzi ne pewno powiedziała Pani Doktor, a drugą dziewczyna sobie dopowiedziała. Jeśli jednojajowe to,albo 2 dziewczynki, albo 2 chłopców. A ta różnica w zapłodnieniu o 1 dzień to też tak z przymrużeniem oka bym traktowała...

Jak się czujesz Lunka?

• Bratek Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Bratek jak po rocznicy?:):)
    Wniebowzięta! :-D
    To było cudowne - tyle godzin spędzić razem, skupiając się tylko na sobie, rozmawiając, śmiejąc się :) Za dużo ostatnio pracujemy.... ;/

Kolacja była super :-D Wróciliśmy dość wcześnie, jak na nas :)
    Dobraliśmy jeszcze butelkę wina i postanowiliśmy obejrzeć film. Padło na...... "Kopciuszka" :P :P :P
    A potem, do 1:30 w nocy, oglądaliśmy YT na dużym ekranie - zaczęło się od klimatycznych teledysków, a skończyło na największych hitach zagranicznych talent show (wiecie, wszystkie wyciskacze łez typu pierwszy występ Susan Boyle ;) ).
    Szkoda, że dziś dyżur nocny - tak dobrze usypia się we własnym łóżeczku, przy Mężu, po wspólnym wieczorku <3 <:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 13:20

Edycik, luna91, Mundek, majju, Paryzetka83, cinnamon cookie, AgaL, Kjopa3 lubią tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek wrote:
    cześć dziewczyny :) dawno sie nie odzywałam... ja mam siostrę bliźniaczkę i wiecie co Wam powiem nic lepszego mnie w życiu nie mogło spotkac jesteśmy bardzo zżyte kocham ją ponad wszystko i jest dla mnie wielkim oparciem wiec jak najbardziej polecam :)
    własnie dopijam poranną kawke i nadrabiam zaległosci MIŁEGO DNIA

Hej Mundek, ja mam brata bliźniaka i doskonale rozumiem, co piszesz, ogromna więź : )

majju, cinnamon cookie, AgaL, Mundek, madzikk, Kjopa3 lubią tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Schmetterling wrote:
    hej Dziewczyny!

ja od rana myślę o tym czy już jestem zapłodniona.
    Oj coś czuję,że za 2 tyg będę spadać na ziemię z hukiem.

Ja bym chciała mieć bliźniaków, ale tej samej płci :)
    tylko wtedy chyba bym do mamy się przeprowadziła hihi

Miłego dnia!

Hihihi ja już od dwóch dni o tym myślę i też obawiam się, że testowanie będzie wyjątkowo bolesne.

Jasminowa ja się piszę na testowanie 19.10

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 13:30

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwelinaaKa wrote:
    Jasminowa
    ..mogę też prosić o dietę :-)

Jasne, tylko wyślij mi zaproszenie do przyjaciółek, wtedy będziesz mogła mi podać swojego maila i prześlę Ci tę dietę na maila ( aby nie podawac maila w takim publicznym miejscu do wiadomości wszystkich).

Ogłaszam, że kto chce dietę, to w powyższy sposób proszę o kontakt.

Już kilka osobom wysłałam, same laski będą na tym forum : )

Edycik, cinnamon cookie, EwelinaaKa, madzikk lubią tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Wypiłam kawę i wcale nie chce mi się pracować...

Aga, nie jesteś sama ; ) ja też melduję, że nie chce mi się pracować : )

Widzę, że wczoraj gimnastyka podziałała na Ciebie tak jak na mnie, super : ) trzeba teraz regularnie chodzić, szczególnie, że jesień za pasem, przyda się taki regularny zastrzyk energii ; )

AgaL lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Jasne, tylko wyślij mi zaproszenie do przyjaciółek, wtedy będziesz mogła mi podać swojego maila i prześlę Ci tę dietę na maila ( aby nie podawac maila w takim publicznym miejscu do wiadomości wszystkich).

Ogłaszam, że kto chce dietę, to w powyższy sposób proszę o kontakt.

Już kilka osobom wysłałam, same laski będą na tym forum : )

Wysłałam ci mój e-mail na priv:)

Wysłany: 7 października 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ohhhh Bratek, takie rocznice to ja rozumiem! :) aż człowiek się rozmarzy jak to czyta... :) super :)

AgaL, Bratek lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
‹‹ 384 385 386 387 388 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ