Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry:)
Ja dzisiaj z młodą w domu siedzę...
Dziewczyny dzięki, że pytacie młoda w sumie całkiem ok, ale jak dzisiaj zmieniałam jej opatrunek to się sama zezłościłam czy faktycznie nie lepszy byłby ten szew...wszystko się przykleiło i to odklejanie to była masakra...ale finalnie udało się krew się polała znowu ale dałam jej opatrunek z jonem srebra który miałby zwalczać bakterie i dodatkowo nie przyklejać się do rany...no cóż zobaczymy czy się sprawdzi:)
Kjopaa ależ przeżycia, to co teraz sprawa w sądzie teraz?
-
nick nieaktualny
-
AgaL wrote:Wypiłam kawę i wcale nie chce mi się pracować...
-
Dziewczyny wpadłam powiedzieć dzień dobry! Idę trochę posprzątać bo dziś muszę się czymś zająć do 19. Odebrałam progesteron: po stymulacji skoczył z 16.9 na 21,65 - ciekawe czy mojego przewrażliwionego gina to zadowoli?
Bratek, Mundek lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnyluna91 wrote:Dziewczyny wpadłam powiedzieć dzień dobry! Idę trochę posprzątać bo dziś muszę się czymś zająć do 19. Odebrałam progesteron: po stymulacji skoczył z 16.9 na 21,65 - ciekawe czy mojego przewrażliwionego gina to zadowoli?
o to ładnie podskoczył myślę, że ten wynik go zadowoli powodzenia dzisiaj!AgaL, luna91, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Schmetterling wrote:Cześć Dziewczyny!
Troszkę mnie tu nie było i chyba nie nadrobię tego wszystkiego..
Jestem zmęczona serduszkowaniem.
Byłam wczoraj u gina i jest pęcherzyk 21mm.
W między czasie mam się umówić na laparoskopię, terminy są na luty.
Wiecie czym się martwię? Dziś prawie wszystko ze mnie wypłynęło, chociaż lezałam z nogami do góry
Schetterling, to ładny już ten Twój pęcherzyk.
Tym, że wypłynęło się nie martw, jak miał jakiś dotrzeć do celu to i tak dotarł ; )https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, witam się po 4 dniach ne obecności. tęskniłyście?
Melduje że przeczytałam wszystko.
Kas tulam
Witam się z nowymi dziewczynami.
Luna trzymam kciuku a progesteron super
Aby się wbić w wasze tematy z ostatnich dni to pochwalę się że wczoraj udało mi się wyciągnąć mężulka na siłownie endorfiny w góóórę poszalały, a dziś zakwasy. Powiem wam że ja to swojego chyba muszę przed owulacją wyciągać bo siłownia zadziałała na niego tak że jak tylko wróciliśmy to i może to po tym mam takie zakwasy
Ja też chce bliźniaki ale to chyba z lenistwa bo jak mi się już uda to nie wiem czy psychicznie dam radę walczyć jeszcze o kolejne. Znacie moją historię i wiecie że już to długo trwa
Co do testowani to u mnie raczej nici z tego. jutro robię badania i jak dobrze pójdzie od listopada będę leczona. Ale kto wie może mnie coś koło 29 natknieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 13:11
luna91, AgaL, madzikk lubią tę wiadomość
-
luna91 wrote:O mamo dziewczyny tym mamuśkom na belly to czasami odbija... słuchajcie co sobie dziewczyna wkręciła: jest w 7tc, dziś była na USG i lekarka jej powiedziała, że widzi bliźniaki, ale nie na 100% bo nie ma 2 pęcherzy tylko 1 i tak jakby w 1 dwa płody - czytaj ciąża jednojajowa, podobno ginka zmierzyła płody i jeden jest starszy od drugiego o 1 dzień i dziewczyna twierdzi, że lekarka jej powiedziała, że to chłopak i dziewczynka, bo jeden plemnik(dziewczynki) dostał się do macicy przed owu i zaczekał na jajeczko a drugi plemnik (chłopak) dostał się do macicy jak jejeczko było już w drodze... nie wiem czy ona próbuje oszukać nas czy samą siebie.... tosz to brak jakiejkolwiek świadomości
Luna, pierwszą część wypowiedzi ne pewno powiedziała Pani Doktor, a drugą dziewczyna sobie dopowiedziała. Jeśli jednojajowe to,albo 2 dziewczynki, albo 2 chłopców. A ta różnica w zapłodnieniu o 1 dzień to też tak z przymrużeniem oka bym traktowała...
Jak się czujesz Lunka?https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
AgaL wrote:Bratek jak po rocznicy?
To było cudowne - tyle godzin spędzić razem, skupiając się tylko na sobie, rozmawiając, śmiejąc się Za dużo ostatnio pracujemy.... ;/
Kolacja była super Wróciliśmy dość wcześnie, jak na nas
Dobraliśmy jeszcze butelkę wina i postanowiliśmy obejrzeć film. Padło na...... "Kopciuszka"
A potem, do 1:30 w nocy, oglądaliśmy YT na dużym ekranie - zaczęło się od klimatycznych teledysków, a skończyło na największych hitach zagranicznych talent show (wiecie, wszystkie wyciskacze łez typu pierwszy występ Susan Boyle ).
Szkoda, że dziś dyżur nocny - tak dobrze usypia się we własnym łóżeczku, przy Mężu, po wspólnym wieczorku <
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 13:20
Edycik, luna91, Mundek, majju, Paryzetka83, cinnamon cookie, AgaL, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Mundek wrote:cześć dziewczyny dawno sie nie odzywałam... ja mam siostrę bliźniaczkę i wiecie co Wam powiem nic lepszego mnie w życiu nie mogło spotkac jesteśmy bardzo zżyte kocham ją ponad wszystko i jest dla mnie wielkim oparciem wiec jak najbardziej polecam
własnie dopijam poranną kawke i nadrabiam zaległosci MIŁEGO DNIA
Hej Mundek, ja mam brata bliźniaka i doskonale rozumiem, co piszesz, ogromna więź : )majju, cinnamon cookie, AgaL, Mundek, madzikk, Kjopa3 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Schmetterling wrote:hej Dziewczyny!
ja od rana myślę o tym czy już jestem zapłodniona.
Oj coś czuję,że za 2 tyg będę spadać na ziemię z hukiem.
Ja bym chciała mieć bliźniaków, ale tej samej płci
tylko wtedy chyba bym do mamy się przeprowadziła hihi
Miłego dnia!
Hihihi ja już od dwóch dni o tym myślę i też obawiam się, że testowanie będzie wyjątkowo bolesne.
Jasminowa ja się piszę na testowanie 19.10Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 13:30
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
EwelinaaKa wrote:Jasminowa
..mogę też prosić o dietę
Jasne, tylko wyślij mi zaproszenie do przyjaciółek, wtedy będziesz mogła mi podać swojego maila i prześlę Ci tę dietę na maila ( aby nie podawac maila w takim publicznym miejscu do wiadomości wszystkich).
Ogłaszam, że kto chce dietę, to w powyższy sposób proszę o kontakt.
Już kilka osobom wysłałam, same laski będą na tym forum : )Edycik, cinnamon cookie, EwelinaaKa, madzikk lubią tę wiadomość
AgaL wrote:Wypiłam kawę i wcale nie chce mi się pracować...
Aga, nie jesteś sama ; ) ja też melduję, że nie chce mi się pracować : )
Widzę, że wczoraj gimnastyka podziałała na Ciebie tak jak na mnie, super : ) trzeba teraz regularnie chodzić, szczególnie, że jesień za pasem, przyda się taki regularny zastrzyk energii ; )AgaL lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyJasminowa wrote:Jasne, tylko wyślij mi zaproszenie do przyjaciółek, wtedy będziesz mogła mi podać swojego maila i prześlę Ci tę dietę na maila ( aby nie podawac maila w takim publicznym miejscu do wiadomości wszystkich).
Ogłaszam, że kto chce dietę, to w powyższy sposób proszę o kontakt.
Już kilka osobom wysłałam, same laski będą na tym forum : )
Wysłałam ci mój e-mail na priv:)