X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Schmetterling ja wczoraj miałam podobne obawy....;)

Kaska ginekolog na pewno coś poradzi....dobrze, że tak szybko masz wizytę, od razu zaczniecie działać!

Ruby! ale miałaś dzień !

Luna historia nieziemska , przynieś tu czasem jakąś, posłuchamy :)

luna91 lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2018, 14:48

AgaL lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimona co do serduszkowania po.....to ja w poprzednim cyklu, co wkręciłam sobie ciąże tak na maksa...to nawet Mojego M odgoniłam od siebie w dni po owu....i o to samo pytałam tu Dziewczyny;)
    Teraz już nie patrzę na to.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:

Ruby! ale miałaś dzień !

W dodatku wina na pół kieliszka starczyło :(

• AgaL Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby mam całą kolekcję wpadaj, napijemy się :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2018, 14:48

• AgaL Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie Edycik?;) pewnie znowu (jak i ja;) oglądała małą Hanię w TV i nadal się wzrusza....(jak i ja;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ruby mam całą kolekcję wpadaj, napijemy się :)

kochana chętnie, ale gdzie? heh widziałam małą Hanię dzisiaj cud mód ;)
    zaczęłam też oglądać singielka serial i powiem wam, że ja to jednak takie głupotki lubię ;)

AgaL lubi tę wiadomość

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 01:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku Wszystkiego Najlepszego !!!! :-)

Luna nieźle :-). Trzymam kciuki za jutro. Czekamy na relację :-).

Kaska1985 spokojnie ja mam wyniki LH 2,92, FSH 5,26 i ich stosunek to 0,555 i lekarz powiedział, ze jest ok. i owulacje są muszą być jeszcze inne objawy aby cokolwiek stwierdzić.

Ruby ale miałaś dzień.

U mnie też z przeżyciami. Raz, że w pracy jak byłam na zwolnieniu koledzy nie zrobili z mojego rejonu tego co powinni i jestem zawalona robotą to jeszcze kontrola do tego. A wracając do domu zatrzymała mnie policja. Jechałam sobie główną ulicą i nagle samochody na lewym pasie zwalniają. Jadę za autem i nagle pełno piasku, trzeba było zwolnić bo tarło o podwozie. minęłam światła i pasy dla pieszych a tam kamień wielki i znowu zwolniłam. Spojrzałam auta stały na skrzyżowaniu i przejechałam. No i nagle z naprzeciwka policja za mną zawróciła. Stwierdzili, że specjalnie przejechałam na czerwonym i chcieli dać 300zł mandatu i 6 pkt. karnych. Nie zgodziłam się i sprawa idzie do sądu. Tłumaczyłam, że minęłam światła to było jeszcze zielone ale oni swoje. Zatrzymałam się na przystanku autobusowym a tam stał już jeden samochód który był uszkodzony przez ten kamień i pękła mu miska olejowa. Jak mi wypisywali wniosek to stanął jeden kierowca i zwrócił im uwagę żeby coś z tym zrobili. A policjant stwierdził, że wezwał pomoc i niedługo posprzątają. Powinni sami zabezpieczyć pas ruchu bo naprawdę było groźnie a nie mandaty wlepiać :-). A pani policjantka kazała dmuchać w alkomat a potem jeszcze raz w drugi z ustnikiem :-). Już chciałam pytać czy nie ma przypadkiem testów na narkotyki albo jeszcze coś innego. Wkurzeni chyba byli. Sama jestem ciekawa co z tego wyjdzie.

Bratek lubi tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    A gdzie Edycik?;) pewnie znowu (jak i ja;) oglądała małą Hanię w TV i nadal się wzrusza....(jak i ja;)

Jestem,jestem Aguś :) wczoraj juz nie miałam kiedy do Was zajrzeć bo późno wróciłam do domu.Prawdę mówiąc byłam u kosmetyczki pazurki zrobic na wyjazd weekendowy, dziś fryzjer a na 21.10 lecę do ginekologa.
    Oczywiście M jak miłość obejrzałam ale ta Hania cuuudaaa....mieć córeczkę Zuzannę moje najskrytsze marzenie :) :D napatarzeć się nie mogłam.

Ruby współczuję Ci kochana wczorajszego dnia naprawdę.Jak młoda się czuje i jak Jej łapka?
    Kjopa widze,że starcie z policją miałaś nieprzyjemne bidulko.
    Aguś, Cynnamonku jak Wasze humorki dzisiejsze? Aga super,że po aerobiku miałaś tyle powera jeszcze :)
    Lunka dobrze zrobiłaś,że pifko leszka free walnęłaś na rozulźnienie pewnie lepiej Ci sie spało kochana ;) a ogólnie jak się czujesz?

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam piękne Panie znad porannej kawki. Widzę, że wczorajszy dzień pełen wrażeń. Wiecie co przed chwilą zrobiłam? Wpisałam w google "mała hania m jak miłość"... i potwierdzam, jest przecudowna :) :) Ja chyba wolałabym mieć pierwszego synka - Ignasia lub Julka lub Franka :) Chociaż wiadomo, że jakbym miała córę to też bym była przeszczęśliwa. I do tego dążę, już się nie mogę doczekać nowego cyklu i nowych nadziei i dużo dużo <3 <3

AgaL lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chociaż w tym cyklu nie testuję to zrobiłam wczoraj zapas testów, nie mogłam sobie odmówić przy okazji wizyty w Tesco. Chyba już weszło w krew :)

Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze mam jedno pytanie dziewczynki. Jak biorę olej z wiesiołka do czasu owulacji a w tym miesiącu owulki nie było to myślicie, że mogę go brać cały czas? Bo odstawiłam w 13 dc.

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju zatem w nowym cyklu życzę Ci Julka,Ignasia albo Franusia :)

• Kaska1985 Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dziękuje za słowa wsparcia, ja oczywiście cała noc przeryczalam, a mój facet stwierdził jak zwykle ze panikuj i ze juz cos wyczytał w internecie i panika echhh. Czuje, ze ten cykl bedzie do dupy, nawet nie mam ochoty na serduszkowanienpo tych wynikach :(. Bedzie jak bedzie.

Trzymajcie sie dziewczynki, miłego dnia :*

zem3i09kl173cczw.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa dobra decyzja, też poszłabym do sądu! Powodzenia:)

Majju życzę Ci słodkiego synalka -swoją drogą piękne imiona wybrałaś-ja zawsze miałam problem z tymi męskimi, bo mi się marzyła córka;)
    Teraz to obojętne, może nawet bliźniaki, a co!;)

Edycik, Ruby macie rację.....Hania jest przesłodka! oglądałam oczywiście ze łzami w oczach. I ukłuciem lęku i nadziei, czy kiedyś spotka mnie takie szczęście.

Ruby słyszałam o tym serialu Singielki, może zerknę na niego;)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle witam wszystkich:) zaraz poranna kawka, u mnie dziś zimno i wietrznie....cięzko było wstać z łożka do pracy

Edycik lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia nie daj się czarnym myślom, wszystkie tu jesteśmy w podobnej sytuacji, musimy się wspierać i walczyć dalej :*

• Edycik Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga normalnie jak przeczytałam Twój post uśmiechnełam się do monitora.Obie marzymy o córce, ale ostatnio nawet myślałam,że bliźniaki też super sprawa i najlepiej parka :)

AgaL lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek jak po rocznicy?:):)

Ruby jak Mała i jej rączka?:)

Bratek lubi tę wiadomość

‹‹ 382 383 384 385 386 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ