Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Schmetterling ja wczoraj miałam podobne obawy....
Kaska ginekolog na pewno coś poradzi....dobrze, że tak szybko masz wizytę, od razu zaczniecie działać!
Ruby! ale miałaś dzień !
Luna historia nieziemska , przynieś tu czasem jakąś, posłuchamy
luna91 lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
Mimona co do serduszkowania po.....to ja w poprzednim cyklu, co wkręciłam sobie ciąże tak na maksa...to nawet Mojego M odgoniłam od siebie w dni po owu....i o to samo pytałam tu Dziewczyny;)
Teraz już nie patrzę na to.Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bratku Wszystkiego Najlepszego !!!!
Luna nieźle . Trzymam kciuki za jutro. Czekamy na relację .
Kaska1985 spokojnie ja mam wyniki LH 2,92, FSH 5,26 i ich stosunek to 0,555 i lekarz powiedział, ze jest ok. i owulacje są muszą być jeszcze inne objawy aby cokolwiek stwierdzić.
Ruby ale miałaś dzień.
U mnie też z przeżyciami. Raz, że w pracy jak byłam na zwolnieniu koledzy nie zrobili z mojego rejonu tego co powinni i jestem zawalona robotą to jeszcze kontrola do tego. A wracając do domu zatrzymała mnie policja. Jechałam sobie główną ulicą i nagle samochody na lewym pasie zwalniają. Jadę za autem i nagle pełno piasku, trzeba było zwolnić bo tarło o podwozie. minęłam światła i pasy dla pieszych a tam kamień wielki i znowu zwolniłam. Spojrzałam auta stały na skrzyżowaniu i przejechałam. No i nagle z naprzeciwka policja za mną zawróciła. Stwierdzili, że specjalnie przejechałam na czerwonym i chcieli dać 300zł mandatu i 6 pkt. karnych. Nie zgodziłam się i sprawa idzie do sądu. Tłumaczyłam, że minęłam światła to było jeszcze zielone ale oni swoje. Zatrzymałam się na przystanku autobusowym a tam stał już jeden samochód który był uszkodzony przez ten kamień i pękła mu miska olejowa. Jak mi wypisywali wniosek to stanął jeden kierowca i zwrócił im uwagę żeby coś z tym zrobili. A policjant stwierdził, że wezwał pomoc i niedługo posprzątają. Powinni sami zabezpieczyć pas ruchu bo naprawdę było groźnie a nie mandaty wlepiać . A pani policjantka kazała dmuchać w alkomat a potem jeszcze raz w drugi z ustnikiem . Już chciałam pytać czy nie ma przypadkiem testów na narkotyki albo jeszcze coś innego. Wkurzeni chyba byli. Sama jestem ciekawa co z tego wyjdzie.Bratek lubi tę wiadomość
-
AgaL wrote:A gdzie Edycik? pewnie znowu (jak i ja;) oglądała małą Hanię w TV i nadal się wzrusza....(jak i ja;)
Jestem,jestem Aguś wczoraj juz nie miałam kiedy do Was zajrzeć bo późno wróciłam do domu.Prawdę mówiąc byłam u kosmetyczki pazurki zrobic na wyjazd weekendowy, dziś fryzjer a na 21.10 lecę do ginekologa.
Oczywiście M jak miłość obejrzałam ale ta Hania cuuudaaa....mieć córeczkę Zuzannę moje najskrytsze marzenie napatarzeć się nie mogłam.
Ruby współczuję Ci kochana wczorajszego dnia naprawdę.Jak młoda się czuje i jak Jej łapka?
Kjopa widze,że starcie z policją miałaś nieprzyjemne bidulko.
Aguś, Cynnamonku jak Wasze humorki dzisiejsze? Aga super,że po aerobiku miałaś tyle powera jeszcze
Lunka dobrze zrobiłaś,że pifko leszka free walnęłaś na rozulźnienie pewnie lepiej Ci sie spało kochana a ogólnie jak się czujesz?
-
Witam piękne Panie znad porannej kawki. Widzę, że wczorajszy dzień pełen wrażeń. Wiecie co przed chwilą zrobiłam? Wpisałam w google "mała hania m jak miłość"... i potwierdzam, jest przecudowna Ja chyba wolałabym mieć pierwszego synka - Ignasia lub Julka lub Franka Chociaż wiadomo, że jakbym miała córę to też bym była przeszczęśliwa. I do tego dążę, już się nie mogę doczekać nowego cyklu i nowych nadziei i dużo dużo
AgaL lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny dziękuje za słowa wsparcia, ja oczywiście cała noc przeryczalam, a mój facet stwierdził jak zwykle ze panikuj i ze juz cos wyczytał w internecie i panika echhh. Czuje, ze ten cykl bedzie do dupy, nawet nie mam ochoty na serduszkowanienpo tych wynikach . Bedzie jak bedzie.
Trzymajcie sie dziewczynki, miłego dnia :* -
Kjopa dobra decyzja, też poszłabym do sądu! Powodzenia:)
Majju życzę Ci słodkiego synalka -swoją drogą piękne imiona wybrałaś-ja zawsze miałam problem z tymi męskimi, bo mi się marzyła córka;)
Teraz to obojętne, może nawet bliźniaki, a co!
Edycik, Ruby macie rację.....Hania jest przesłodka! oglądałam oczywiście ze łzami w oczach. I ukłuciem lęku i nadziei, czy kiedyś spotka mnie takie szczęście.
Ruby słyszałam o tym serialu Singielki, może zerknę na niego;)Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę