Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Imię_Róży wrote:Witam przy porannej kawie:-))))
Ja mam zbunkrowane 4 testy i testuję od piątku coby je wysikać wszystkie i żeby mnie nie kusiły w przyszłym miesiącu. W przyszłym cyklu kupię test dopiero jak nie dostanę @:-PP chytry mam plan, nie???
Natali00 jak Ci wyszedł test???AgaL lubi tę wiadomość
-
Ja też kupię test dopiero około 24! Nie wcześniej, nie ma bata
A nasze forum jest najlepsze pod słońcem! Nie wiem co bym bez Was zrobiła... Ba, ja nie wiem co do tej pory bez Was robiłam!!! Jak ja żyłam??madzikk, AgaL, Paryzetka83, Edycik, Jasminowa, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki popoludniu jadę z Siostrą (Cinnamonek Ty też jedź z nami;))
do galerii na małe zakupy. Planuję kupić jeansy i jakiś sweterek.
Miłego popołudnia:)cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
cinnamon cookie wrote:Ja też kupię test dopiero około 24! Nie wcześniej, nie ma bata
A nasze forum jest najlepsze pod słońcem! Nie wiem co bym bez Was zrobiła... Ba, ja nie wiem co do tej pory bez Was robiłam!!! Jak ja żyłam??Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Jasminowa ja poproszę o zapisanie na listopad:-)
Wczoraj przyszła @, poplakalam trochę, smutno:-( najbardziej dobija mnie fakt że moja córka ma 6lat i jest jedynaczka. Tak czytam o jedynakach i chyba mają gorzej w życiu, chcialabym żeby miała rodzeństwo ale im bardziej chcę to nie wychodzi:-( chyba ją krzywdze:-( -
cinnamon cookie wrote:Kas50 przecież bardzo się starasz o drugie dziecko i pragniesz tego to dlaczego myślisz, że kogoś krzywdzisz? Nie myśl tak..
-
Ruby - dzięki, mam nadzieję, że mnie nie wystraszy, że znowu nie tak, ale powiem Wam, że mimo wszystko "lubię" tam chodzić, przede wszystkim nie czuję skrępowania bo to starszy Pan, bardzo taktowny. Gabinet jest estetyczny, można założyć spódniczkę taką lekarską a dla mnie to super bo nie łazi się z gołą pupą i nie obnaża tak narządów
katiuszaa - zasiadłam, żeby Was poczytać i myślę: dawno nie widziałam katiuszy a tu proszę! Dobrze Cię widzieć w humorze! No to widzę działo się Mężu się napatrzył jak się tam wyginasz na siłce i nabrał ochoty P.S mój małż jest trenerem personalnym więc ja po porodzie mam zapewnioną profesjonalną opiekę jeśli chodzi o powrót do formy!
Jaśminowa - dzięki, samopoczucie ok, straszie się boję wizyty. Wiem, że o tych bliźniakach to mogła być prawda, ale jednojajowe to z 1 plemniczka więc doktor chyba posiada taką podstawową wiedzę
Bratku - my uwielbiamy robić sobie z mężem takie wieczory! Jak już nas trochę zakręci winko to puszczamy ulubione kawałki na YT Albo jakieś stare nutki co nam się kojarzą z jakimś zdarzeniem z naszego życia niestety teraz jakoś mniej nam się che , mi się zaraz spać chce i to tak... no, ale czekamy na nasze wspólne dziecko więc inny, nowy etap.
Ruby - kosmetyki Kerastase są dobre. Raz dostałam próbkę olejku - uwierzcie miałam włosy jak jedwab! Ale on kosztuje 125 zł choć podobno starcza na długo, ale ja mam teraz inne wydatki więc słabo mnie stać
Natali - strzelaj testa bo jestem ciekawa A propo testów nie wierzę w Wasze przebiegłe plany dot testów
AgaL - udanych zakupów!
Edycik - napisz jak wizytka
Sylwia - ja z okolic Warszawy, ojj też z chęcią bym kogoś nowego poznała. Część dobrych znajomych w innych miastach, praca, praca, praca i nie ma czasu na spotkania a ci co zostali z liceum to jakoś jesteśmy na innych etapach w życiu... oni imprezują, jeżdżą po świecie - niektórzy jeszcze za kasę rodziców.
Carolq - napisz co u Ciebie!
dziewczyn - też się zżyłam z tym forum i z Wami! To przykre, ale prawdzie - nikt nas tak nie rozumie jak my siebie nawzajem. Boję się wizyty, boję się, że czar pryśnie Trzymajcie kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 16:47
AgaL, Bratek lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek