Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • majju Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik daj znać jak tam

AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Natalii00 Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię_Róży wrote:
    Witam przy porannej kawie:-))))
    Ja mam zbunkrowane 4 testy i testuję od piątku coby je wysikać wszystkie i żeby mnie nie kusiły w przyszłym miesiącu. W przyszłym cyklu kupię test dopiero jak nie dostanę @:-PP chytry mam plan, nie???
    Natali00 jak Ci wyszedł test???
    nie robilam jeszcze heh jutro rano zrobie :)

AgaL lubi tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też kupię test dopiero około 24! Nie wcześniej, nie ma bata ;)
    A nasze forum jest najlepsze pod słońcem! Nie wiem co bym bez Was zrobiła... Ba, ja nie wiem co do tej pory bez Was robiłam!!! Jak ja żyłam?? :D

madzikk, AgaL, Paryzetka83, Edycik, Jasminowa, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki popoludniu jadę z Siostrą (Cinnamonek Ty też jedź z nami;))
    do galerii na małe zakupy. Planuję kupić jeansy i jakiś sweterek.
    Miłego popołudnia:)

cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ja też kupię test dopiero około 24! Nie wcześniej, nie ma bata ;)
    A nasze forum jest najlepsze pod słońcem! Nie wiem co bym bez Was zrobiła... Ba, ja nie wiem co do tej pory bez Was robiłam!!! Jak ja żyłam?? :D
    Właśnie jak?:P

Wysłany: 7 października 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś no nie mam pojęcia!! Na dodatek Siostrę odnalazłam... ;) a na zakupy pojechałabym z Wami bardzo chętnie, oj bardzo! ;)

AgaL lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wlasnie skad dziewuszki jestescie - z mila checia bym sie skumplowala z kims bo w tym miescie nie znam nokogo bo mieszkam z mezem rok tzn u niego w domu na gorze a na dole tesciowie :(

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z małopolski,a Ty też?:)

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z Łodzi :)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?

Wysłany: 7 października 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Mazury :D

f2wl20mmrxkgechr.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa ja poproszę o zapisanie na listopad:-)

Wczoraj przyszła @, poplakalam trochę, smutno:-( najbardziej dobija mnie fakt że moja córka ma 6lat i jest jedynaczka. Tak czytam o jedynakach i chyba mają gorzej w życiu, chcialabym żeby miała rodzeństwo ale im bardziej chcę to nie wychodzi:-( chyba ją krzywdze:-(

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• kas50 Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z ustronia.

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• madzikk Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z Wroclawia, ale obecnie Amsterdam

Edycik lubi tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015

Wysłany: 7 października 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas50 przecież bardzo się starasz o drugie dziecko i pragniesz tego to dlaczego myślisz, że kogoś krzywdzisz? Nie myśl tak..

f2wl20mmrxkgechr.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najpiękniejsza na świecie Warmia <3

qdkkqps67blqh0e0.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Kas50 przecież bardzo się starasz o drugie dziecko i pragniesz tego to dlaczego myślisz, że kogoś krzywdzisz? Nie myśl tak..
    Od wczoraj mam mega zły nastrój. Kolejne @ bardzo mnie doluja, wiem że dopiero zaczelismy się starać ale jak nie wychodzi to wpadam w depresję:-( nie wiem czy kiedykolwiek jeszcze zostanę mamą. ..

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

• Edycik Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z Wrocławia

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby - dzięki, mam nadzieję, że mnie nie wystraszy, że znowu nie tak, ale powiem Wam, że mimo wszystko "lubię" tam chodzić, przede wszystkim nie czuję skrępowania bo to starszy Pan, bardzo taktowny. Gabinet jest estetyczny, można założyć spódniczkę taką lekarską :D a dla mnie to super bo nie łazi się z gołą pupą i nie obnaża tak narządów :P

katiuszaa - zasiadłam, żeby Was poczytać i myślę: dawno nie widziałam katiuszy a tu proszę! Dobrze Cię widzieć w humorze! No to widzę działo się :D Mężu się napatrzył jak się tam wyginasz na siłce i nabrał ochoty :D P.S mój małż jest trenerem personalnym więc ja po porodzie mam zapewnioną profesjonalną opiekę jeśli chodzi o powrót do formy!

Jaśminowa - dzięki, samopoczucie ok, straszie się boję wizyty. Wiem, że o tych bliźniakach to mogła być prawda, ale jednojajowe to z 1 plemniczka więc doktor chyba posiada taką podstawową wiedzę ;)

Bratku - my uwielbiamy robić sobie z mężem takie wieczory! Jak już nas trochę zakręci winko to puszczamy ulubione kawałki na YT :D Albo jakieś stare nutki co nam się kojarzą z jakimś zdarzeniem z naszego życia :) niestety teraz jakoś mniej nam się che , mi się zaraz spać chce i to tak... no, ale czekamy na nasze wspólne dziecko więc inny, nowy etap.

Ruby - kosmetyki Kerastase są dobre. Raz dostałam próbkę olejku - uwierzcie miałam włosy jak jedwab! Ale on kosztuje 125 zł choć podobno starcza na długo, ale ja mam teraz inne wydatki więc słabo mnie stać :/

Natali - strzelaj testa bo jestem ciekawa :) A propo testów nie wierzę w Wasze przebiegłe plany dot testów :D

AgaL - udanych zakupów!

Edycik - napisz jak wizytka ;)

Sylwia - ja z okolic Warszawy, ojj też z chęcią bym kogoś nowego poznała. Część dobrych znajomych w innych miastach, praca, praca, praca i nie ma czasu na spotkania a ci co zostali z liceum to jakoś jesteśmy na innych etapach w życiu... oni imprezują, jeżdżą po świecie - niektórzy jeszcze za kasę rodziców.

Carolq - napisz co u Ciebie! :)

dziewczyn - też się zżyłam z tym forum i z Wami! To przykre, ale prawdzie - nikt nas tak nie rozumie jak my siebie nawzajem. Boję się wizyty, boję się, że czar pryśnie :( Trzymajcie kciuki!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 16:47

AgaL, Bratek lubią tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka, trzymam tak bardzo zacisniete, ze sie slady od paznokci porobily:)

luna91 lubi tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Wysłałam ci mój e-mail na priv:)

Ruby, dietka wysłana ; )

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
‹‹ 386 387 388 389 390 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ