Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Paryzetka83 wrote:Ruby pewnie, że wszystko jest możliwe, zwłaszcza jak się doszukujemy objawów ciąży (jak ja ) Majju a może u Ciebie jednak była owulacja? Lunie też długo nie wyznaczało
A czy możecie dziewczynki zerknąć na mój wykres i wywróżyć kiedy u mnie była? Bo of wyznaczył przerywaną na 16dc ale na podstawie testów (negatywnych) więc musiałam przeliczyć tempkę żeby testów nie brał pod uwagę
Wygląda na to, że 16 dc, bo jest skok i temperatura utrzymuje się wyższahttps://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
melduję, że zadanie wykonane - jeansy kupione i golfik:) jestem zadowolona:)
Ale powiem Wam, że w drodze do galerii dowiedziałam się, że moja bardzo bliska koleżanka, której synek pod koniec listopada skończy dopiero rok, jest w kolejnej ciąży....mówiła mi coś, że chyba zaczną myśleć o kolejnym...ale że tak szybko się jej udało, w szoku byłam.
wiem jestem okropna, ze tak pomyślałam....a do tego poczułam zazdrość
a myślałam,że jak mam taki dobry nastrój to inaczej przyjmę taką nowinę. Życzę jej oczywiści jak najlepiej...ale tak po prostu ja też bym chciała!Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Luna No słabo z ginem ale najważniejsze ze serduszko bije!
A mnie dziewczyny od okresu aż do teraz boli lewy jajnik. Na dodatek po wczorajszym plamieniu dzisiaj było normalnie lekkie krwawienie. Moja kobieca intuicja podpowiada mi, ze to torbiel. Ale torbiel w 5 dc po cyklu z owu? Kosmos ale tak cos czuje echhh... Jak żyć -
Jasminowa wrote:Wygląda na to, że 16 dc, bo jest skok i temperatura utrzymuje się wyższa
Jasminowa lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyKatiusza - a ty gdzie się tyle czasu podziewałaś?
Kaska na torbielach to ja się nie znam niestety, Ja podobno polipa mam ale to się jeszcze w pt okaże, u mnie żadnych plamień między poszczególnymi fazami...tylko w @
Aga super dobrze, że ja zdążyłam przed naprawą auta zrobić zakupy bo coś czuję, że po tej naprawie kiepsko będzie z funduszami -
Ale już się uporałam z tymi myślami, zjadłam kolacyjkę i gotuję zupę na jutro:)
Luna super nowiny, ponad 1cm....jejku rośnie mały cud:):* wzruszające...*
Edycik jak fryzjer? jak wizyta u gina???
Kas50 nie myśl nawet, że nie uda się....najgorsze to nasze myślenie. Walczmy tu z tym kijami,łopatami, czym się da! Damy radę, musi się udać!
Ejrene to miałaś podróż, słodkich snów, nie ma jak w swoim łóżku:)
Majju, Kamisia teraz ja będę myśleć o tych bezowulacyjnych - ale w sumie to daje nadzieję, na to wychodzi, że moja taktyka nie patrzenia na dni, moze też się sprawdzić
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Paryzetka83 wrote:Dzięki, tak też "myślał" OF zanim zmieniłam temperaturę po przeliczeniach Zobaczymy co pokaże jutro, jednak obawiam się, że tym razem nie był to 18dc a w 16tym dc były chęci, ale na sił zabrakło.
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyHej, za bardzo Was nie ponadrabiam za tyle dni nie obecności . My z Kropkiem jutronidziemy do giną dzis badałam Tarczycowe spadły o polowe wiec to super nowiną , przy okazji zrobiłam progesteron 13,98 także troszkę za niski bo norma to od 16,42 ale nie ma tragedi , zobaczymy co jutro powie lekarz . Mam zachcianki , piersi mnie bolą ale ogólnie czuje sie dość dobrze no moze oprócz tego ze jestem troszkę przeziębiona Martwię sie jutrzejszym usg czy wszystko ok itd. Błagam by było dobrze i Kropek był zdrowy i serduszko miał mocne :* staram sie byc dobrej myśli ale jak dzis zobaczyłam wyniki to sie popłakałam maż mówi żeby na spokojnie ze to moze przez chorobę byc obniżony a pozatym czytałam ze to hormon skokowy wiec dla prawidłowego wyniku trzeba by go zbadać kilka razy na dzien . Wszystko okaże sie jutro 3majcie kciuki odezwiemy sie po wizycie
Luna tez bym chciała jutro usłyszeć ze serduszko jest bardzo mocne a gin no bywa ? Moze jeśli masz obawy poszukaj innego lekarza .
Buziaki i pozdrowienia dla Was wszystkichluna91, Paryzetka83, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
cześć Kobitki
wczoraj już nie miałam siły pisac bo późno wróciłam od ginekologa i kurczę mam dziwne przecucia po tej wizycie że moja owulacja jest późniejsza
wczoraj mój pęcherzyk miał 17mm ( to był 19 dc) endometrium 6,7mm troszkę małe
no i lekarka stiwerdziła że na razie @ nie wywołujemy i w poniedziałek mam kolejny monitoring znów.
Może owulację będę mieć późniejszą???I co dziwne jak do tej pory miałam wpis nie stwierdzono płynu w zatoce Douglasa tak wczoraj śladowe ilości płynu były wpisane.Nie wiem co mam myśleć?
Poza tym w poniedziałek rano na 8.15 mam 3 pkt badanie glukozy z oznaczeniem insuliny i progesteron, a na 10.20 monitoring
byłam wczoraj u fryzjera odrosty zrobione i czuję się ja nowo narodzona hihihi
Lunka cieszę się,że wszystko ok u Was :*
Carloq trzymamy mocne kciuki za Ciebie i Kropka.Daj nam znac po wizycie
Aguś fajnie,że zakupy Ci się udały
Ruby jak te plastry z jonem srebra sprawdzają się u młodej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 07:23
luna91 lubi tę wiadomość
-
Witam Was wszystkie, ja już po kawie. Przymroziło dzisiaj trochę.
Lunka i Carolqu - niech Wasze maleństwa rosną silne i zdrowe!
Edycik - wizyta u fryzjera też by mi się przydała a najlepiej jakieś SPA, mam karnet do kosmetyczki, który dostałam od męża na urodziny a nawet nie mam kiedy go wykorzystać.
Nie wiem co myśleć o Twoim monitoringu, może przez to, że myślisz o tym i się stresujesz się przesnęła owu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 07:47
-
Też się witam porannie przy pierwszej kawce.
Edycik ja mam cykle po 30-31 dni a owulacje mam zazwyczaj w 18dc( tym razem w 19dc) więc działaj jest duża szansa
Majju zazdroszczę karnetu do kosmetyczki, ja się wybrać nie mogę a taki karnet by mnie zmobilizował
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 08:05
Edycik lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Paryzetko własnie nasze ovu wyzna mi owulację od dziś do soboty włącznie.Testy owulacyjny z wczoraj negatywny był, dzis też zrobię
ostatnia szansa na jutro rano bo cały weekend w gronie znajomych i w dzien i w nocy muszę pogłwacić mężaParyzetka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny