Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
aszka wrote:Lila jakbys chciala tez dolaczyc do tematu inseminacji to na forum pod linkiem z dziewczynami wlasnie piszemy https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/inseminacja,54,683.html temat Inseminacja.
dzieki poczytam i sie przylacze:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuby wrote:Pobolewa raczej ze stresu...do @ jeszcze dość daleko.
Lilka ale u nas też zostań i na bieżąco zdawaj relację
PS. W ogole jak ktos ma chec to tez niech spojrzy np. mozna sie dowiedziec z doswiadczen dziewczyn jak sie przygotowac do IUI, na co zwracac uwage itd.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 15:33
-
Ruby wrote:U mnie nigdy żadnych odbarwień mimo, że obserwowałam, czarowałam nigdy odbarwień nie miałam
/07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
lila25 wrote:ale jestem z siebie dumna bo wczoraj bylam w aptece ale nie kupilam tesciku
oczekujaca88 lubi tę wiadomość
07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
nick nieaktualnyMajetta wrote:To już coś Ja mam dwa miejsca gdzie kupuję testy (apteka + hipermarket) i ciężko mi się powstrzymać od kupienia testu "tak na zapas". Mam w szafeczce jeszcze 4 :p
Majetta a w którym hipermarkecie? nie wiedziałam,że można kupić, wiem że w rossmanie a tak to tylko apteka..
Aszka -jasna sprawa -
Majetta wrote:To już coś Ja mam dwa miejsca gdzie kupuję testy (apteka + hipermarket) i ciężko mi się powstrzymać od kupienia testu "tak na zapas". Mam w szafeczce jeszcze 4 :p
a ja już myślałam, że jak mam jeden za zapas to wariuję Ale widzę, że nie jest ze mną tak źle -
nick nieaktualnyMajetta wrote:W Auchan są testy Pepino, kosztują ok. 3,50 zł
cholercia akurat do tego mam dość daleko i tanio kurde, w rossmanie koło 10 zł widziałam, ale na razie mam 4 z allegro jak kupowałam owulacyjne, tylko nie wiem czy te allegrowe się do czegoś nadają i jaką mają czułość... -
Ja mierzylam co rano tempke, i jak przyszedl dzien @ tempka byla 37,05. To juz byl znak. Zrobilam test plytkowy i cien cienia. Nastepnego dnia bete i drugi test.
Objawy mialam takie:
*od owulki ciagly lekki bol w podbrzuszu; w 17dc mialam okrone skurcze w jajniku
*od owulki bol najpierw sutkow, potem piersi od strony pach
*podczas chodzenia dretwienie w pasie, strasznie dziwne uczucie
*napady goraca
ruda69742 lubi tę wiadomość
-
Zizi nie wiem czy przegapiłam i czegoś nie doczytałam, ale czy Ty masz już @? Zaglądałam na Twój wykres i nie wygląda jakby wszystko było już przesądzone. W drugiej ciąży pierwszy bladzioch mi wyszedł tydzień po terminie @ dopiero.
Ja używałam wczoraj i dziś testów ciążowych z allegro (dorzuconych do owulacyjnych), ale dziś wracając z pracy przechodziłam koło apteki i kupiłam zwykły o czułości 25, zrobiłam po przyjściu do domu i wyszedł tak:
Nie chcę się nakręcać (ale całkiem sprawnie mi to mimowolnie wychodzi ) ale może ten poranny z allegro był jakiś wadliwy. Plamienia póki co nie ma, więc trenuję swoją cierpliwość i wytrzymałość, a że przy moim temperamencie i potrzebie działania wychodzi mi to cienko zaczynam się zastanawiać czy na jakąś jogę z medytacją nie powinnam się zapisaćWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 18:54
ruda69742, renate lubią tę wiadomość