Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry:)
Ja się czuję jakby sobota była bo dzisiaj w domu w dodatku koleżanka ze studiów przyjeżdża więc sprzątam z małżem Nina też coś tam udaje że sprząta
Ja nigdy tej temp nie przeliczałam bo podobno nie powinno się, ale jak czytam wasze wpisy to chyba różne szkoły różnie prawią, w sumie może to i ma większy sens bo przynajmniej wykres normalnie wychodzi, a nie to co u mnie skoki jak cholera...ostatnie dwa dni to sobie nawet zegarek nastawiłam na 5.30 żeby zmierzyć i jakoś to wygląda...
Zizi czekamy na wyniki;)
Bratek głowa do góry i wam zaświeci słonko za niedługo,a co do tej infekcji to może warto skonsultować z innym lekarzem może wprowadzi jakieś inne skuteczniejsze leczenie?
Miłego:) -
Bratek przytulam:-*
Zizi &&&&
Jeśli chodzi o temperaturę to i ja mam wahania w nocy czy nad ranem (nawet 0,2 stopnia przez godzinę), więc zgadzam się z dziewczynami, że lepiej mierzyć o tej samej porze.
A ja się obudziłam dziś z bólem głowy, do tego bolą mnie plecy, ale za to już nie wiem, co mam myśleć, bo nie plamię od nocy i temperatura narazie nie spada. Za to zrobiłam kolejny test i kreska bledsza niż wczoraj... Zgłupieć idzie z tym wszystkim . Test ten sam co wczoraj z allegro. Zaczynam jednak łamać się z tą betą. Wiem, że dobry przyrost nie daje 100% zdrowej ciąży, ale zły oznacza koniec marzeń o ciąży. Chciałabym wytrzymać do weekendu, bo słabe mam też warunki , żeby pójść do labu w tym tygodniu ze względu na pracę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 12:37
-
Hannia na zdrowy rozum radziłabym poczekać ale sama nie należę do cierpliwych osób i pewnie bym zwariowała :] także jeśli to cie uspokoi to może pójdź na betę
Ze mną teraz jakieś dziwne jazdy się zaczęły:/ w sobotę dostałam @, ale to co mam dziś (i miałam wczoraj) to nie @ tylko jakaś rzeź normalnie nie dość, że mam baaaaaaaaaaaaardzo obfity @ to strasznie mnie boli podbrzusze, ale tak jak nigdy! Rano wzięłam ibuprom, w pracy ibuprom i już 3 nospy max i nic nie pomaga:/ jak tak dalej pójdzie to będę się musiała zwolnić do domu bo nie wysiedzę07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
hej. beta niestety negatywna:/ Tak chciałam sie nie wkręca! w dodatku moje wyniki zaginęły, ale mogłam sprawdzic w internecie. aż płakac mi sie chciało. Jak to zrobic zeby tak z dystansem, cierpliwie, na luzie...Gdyby nie fakt, że mam dziś troche do roboty to chyba bym sie napiła czegos mocniejszego. Wrrr...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 13:23
ruda69742 lubi tę wiadomość
-
zizi wrote:Więc wkrótce nowy cykl;) Nowe starania przed nami:)))) I mam nadzieje, że na liście (świetny pomysł z tą listą!) zacznie przybywac serduszek:)
Zizi przykro mi
ale nowy cykl, nowe szanse07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:Lila a lekarz nie kazał ci robić weryfikacji po 10 dniach? nie wiem czy przy inseminacji tak jest ale przy in vitro na pewno...trzymamy kciuki!
ja oczywiście, nie znam się na inseminacji:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 13:44
-
nick nieaktualny
-
Rozczarowanie zawsze boli. Też niestety nie wiem jak jest z inseminacją ...
Chciałam się was podpytać o monitorowanie cyklu z gin. Jeśli z cytologii, usg, tsh i poziomu hormonów wyjdzie, że jest ok to czy jest możliwość, żebym miała cykle "bezowulacyjne"? Czy te pojawiają się wraz z problemami hormonalnymi?07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
jak mialam ins u poprzedniego lekarza to kazal mi zrobic tes po 16 dniach a ta gin do ktorej teraz chodze nic nie mowila, ale z tego co wyczytalam na innych forach to dziewczyny pisza ze juz po 9 dniach po owu beta wychodzi ale czy faktycznie tak jest...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylila25 wrote:jak mialam ins u poprzedniego lekarza to kazal mi zrobic tes po 16 dniach a ta gin do ktorej teraz chodze nic nie mowila, ale z tego co wyczytalam na innych forach to dziewczyny pisza ze juz po 9 dniach po owu beta wychodzi ale czy faktycznie tak jest...
to zrób w dniu spodziewanej @ może...