Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hania to nie wiem wtedy jak takie plamienie się nazywa. Wiem, że kobiety tak mają często że jak są w ciąży to w pierwszym terminie @ mają plamienie i jest wszystko ok z fasolką. Życzę Ci cierpliwości. Ją też sobie postanowiła, że bety nie będę teraz robić. Tak naprawdę beta pokazuje jak rośnie pęcherzyk płodowy a nie jak rozwija sié zarodek. U mnie beta ostatnio była super cały czas. W 7mym tyg. miałam dobrą betę a zarodek miał 1mm. Lekarka powiedziała, że bata tu nic nie da bo i tak najważniejszy jest obraz USG fasolki. Czy bije serduszko i czy rośnie zarodek. Więc stwierdziła też że szkoda kasy a i tak wynik mi nic nie da nic nie poradzę jak beta będzie źle przyrastała.
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:Ja chyba tak samo
to ja dokładnie należe do tego samego klubu
trzymam mocno kciuki za wszystkie tego dziś potrzebujące ! :*
a ja wczoraj zrobiłam badania tak ja k WAm pisałam i znowu wszyściutko ok....wiec dlaczego nie wychodzi!!!????
A w ogóle dziwne...dziś ovufriend zaznaczył mi dzien przypuszczalnie płodny...pierwszy raz mi sie coś takiego zrobiło...i nie wiem na jakiej podstawie?? miałyście tak? -
nick nieaktualny
-
A-nisia wrote:to ja dokładnie należe do tego samego klubu
trzymam mocno kciuki za wszystkie tego dziś potrzebujące ! :*
a ja wczoraj zrobiłam badania tak ja k WAm pisałam i znowu wszyściutko ok....wiec dlaczego nie wychodzi!!!????
jak jest wszystko ok, to w końcu musi się udać!
07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
Hej dziewczyny, dziwna sprawa obudzilam sie dzis i oczywiscie pierwsze co lapie za termometr, wczoraj rano( niby skok po owulacji) 37,1 dzis 36,9 patrze na zegarek a u dopiero 4 nad ranem wiec polozylam sie spowrotem spac. A o 7 rano czyli o zwyklej mojej porze mierzenia temp tak jak wczoraj 37,1. Dziwne to troche, mozliwy jest taki skok temp podczas snu?? tzn 4 rano 36,9 a 7 rano 37,2? To ktora teraz mam brac pod uwage?
nasza dziewczynusia -
izizizi wrote:ok dzieki dziewczymy tez mi sie tak wydaje, chociaz nie sadzilam ze moze byc az taka roznica temperatur w nocy i rano
izizizi lubi tę wiadomość
-
A tak w ogóle, to u mnie dalszy spadek tempki i plamienie How sweeeeeeeet....
A żeby mi nudno nie było, to Męża coraz bardziej boli znowu jądro - więc zaczynamy się martwić, że ten zakichany stan zapalny wcale się nie wyleczył, tylko jedynie przycichł na jakiś czas, a teraz się odnawia. Masakra - bo to mega dyskomfort w życiu codziennym, a niemożliwości serduszkowania nie wspominając. No i, na logikę, pierdyknie w wyniki nasienia na 100 procent...
Jedyne pocieszenie, że wykres był najładniejszy od 3 cykli, więc może jakoś tam ten mój organizm reaguje na hormony - to też pociecha
Smutno mi ((((
Cieszę się tylko, że się w kwietniu wkurzyłam i ruszyłam z badaniami. Mam poczucie trochę większej kontroli nad tym wszystkim i mniejszego marnowania czasuWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 12:00