Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruda dziękuję Ostatnie cztery były od 26 do 29 dni. Przed poronieniem miałam dłuższe bo 31-33 dni.
Objawów to ja zawsze mam wiele, ale są podobne do objawów na @ i osobiście uważam, że można mówić o konkretnych objawach ciążowych, jak jest już trochę hcg we krwi i zaczyna to mieć konkretny wpływ na organizm (przynajmniej 5-6 tc, choć zdaję sobie sprawę, że wrażliwość też mamy różną i każda przechodzi to wszystko inaczej). Ja czuję podbrzusze, trochę mam wrażliwe piersi, ale bywały bardziej gdy nie było pozytywnych testów ciążowych i od trzech dni boli mnie głowa - choć to bym mogła zrzucić na te emocje, które mi dostarczyły ostatnie dni -
Dziękuję dziewczyny
Wiem, że panikuję, ale pierwszy głębszy wydech to ja chyba złapię po dobrym przyroście bety,drugi po serduszku u gina, a prawdziwe "uff" to dla mnie jest po usg genetycznym w 12 tc
A jak sobie przypomnę, to aż mi sie to wydaje nierealne, ale w pierwszej ciąży kompletnie nie miałam takich problemów Po pozytywnym teście, wizyta u gina, karta ciąży, wyznaczenie terminu porodu i 9 m-cy na spokojnieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 19:24
-
Dzięki, dziewczyny
Ech... zawsze jest jakiś plus - zapowiedziałam Mężowi, że jeśli dostanę okresu, to na pocieszenie chcę potem iść na jakieś piękne, fantazyjne, kolorowe drinki, bo w ciągu roku na takie szaleństwa sobie nie pozwalam
A poniżej... obiecana fotka koszulki Nie mam pojęcia, co wg twórcy koszulki ma ze sobą wspólnego lato, ananas, Tweety i Sylwester, ale grunt, że wyszła z tego Idealna Wakacyjna Koszulka Dla Staraczki Której Nie Wychodzi ))))
Hannia123, gratki, ładniutka kreseczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 19:36
Majetta, zizi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHehe dobra koszulka bratku, sama bym zakupiła:)
Hanna123 wielkie gratulacje!!! anie wiedziałam, że masz już potomka, w jakim wieku i on czy ona? edit: doczytałam, dwie córy, świetnie, też bym chciała mieć dwie córy!!!
chociaż wiadomo, że jest to obojętne byle zdrowe ale bardzo bym się cieszyła z córki, zresztą z syna tez w jakim wieku twoje dziewczynki?
Też muszę do tesco skoczyć po testy:)
Koleżanka pojechała,była z synem z którym moja córa bawiła się dobre 4 h bez żadnej kłótni, taki czas jest super kiedy mamcie siedzą i piją kawkę a dzieci się bawią, chociaż czekam już na te pieluszki bardzo bym chciała żeby córa miała rodzeństwo bo wiem, że już też czeka...
Chyba we wrześniu idę na badania, a wcześniej zrobię sobie tarczycę prywatnie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 21:47
-
nick nieaktualny
-
Super dziękuję
Pozwolicie, że skrobnę kilka słów o sobie.
Mam 33 lata i staramy się z mężulkiem o potomka już 11 cykl - niestety to już rok.
Na OF jestem od lutego o ile mnie pamięć nie myli.
W tym cyklu jestem po raz pierwszy na wspomagaczach tj. Clo i Luteina ( od jutra ) i walczę z prolaktyną z udziałem Dostinexu
W tym cyklu wyhodowałam 3 piękne pęcherzyki i już miałam dostać Pregnyl, ale endometrium się na mnie obraziło i nie chciało rosnąć ( 4mm ), więc lekarz zadecydował, że zdajemy się na naturę, więc w moim przypadku oznacza to czekanie na kolejny cykl.
To chyba byłoby na tyle tytułem wstępuCzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc