Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Błękitna wrote:poprosiłaś ginekologa o L4?
oczywiście. Powiedziałam że mam stresującą pracę przy komputerze 8h dziennie, praca do 21:00. Bez problemu mi wypisał na 2 tyg.
Kochana, walcz! wróć się do niego i poproś o L4. Nie powinnaś się teraz przemęczać. Ty i Twoja fasolka jesteście najważniejsze!
Buziaki:* -
Błękitna wrote:lekarz rodzinny mi nie da chyba zwolnienia na dwa tygodnie jeszcze bo już w tym tygodniu mi dała. Kurcze mam mega stresującą pracę i boję się że jak tam wrócę to będzie po fasolce
-
A-nisia wrote:O Natka czyli moje miasto zapraszamy hihi
my w tym roku póki co nie mamy żadnych planów troche ciezko z urlopami i może dopiero gdzies w październiku sie uda...chociaz wtedy zmieniam prace a raczej przechodze na wyższy lewel :D i tez nie wiadomo jak to bedzie.najwyżej bedą grudniowe wczasy ale tak naprawde to wakacje teraz baaaardzo by mi się przydały...
HIHi dzieki:) Ja już sie nie moge doczekac oderwac od roboty i wszystkich stresow z nia zwiazanych.... -
nick nieaktualnyBłękitna! Marsz do lekarza i powiedz mu, że ma Ci dać zwolnienie na 2 tyg tak jak pisze Rudzialka. Musicie teraz o siebie dbać. Trzeba walczyć o swoje. Nie stresuj się, moje znajome też miały pierwsze usg w 6, 7 tyg dopiero. A jak Ci nie da na piękne oczy to zacznij ściemniać, że Cie kręgosłup boli, już nie będzie miał wyjścia. Bólu kręgoslupa Ci nie udowodnią
Rudzialka tak! Będziesz mamusią Chciałabym sama się tak poczuć, ale jeszcze trochę poczekam Troszeczkę Wam kobitki zazdroszczę, ale tak pozytywnie
Trzymajcie się ciepło -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tez sprawdziłam!! ale fakt juz ktos napisał
a jak tak jak nusia tez Wam zazdroszcze....troszke pozytywnie a troszke (nic na to nie poradze!) ale na smutno...i tak sobie ostatnio myśle i ta myśl staje sie coraz bardziej męcząca i częsta ze co bedzie jesli w ogóle nam nie wyjdzie.... może poprostu za dużo o tym wszystkim myśle, za dużo mam kontaktu z dziecmi i to dlatego -
JoanaDarc wrote:Nie trać nadziei, jeszcze nic nie jest przesądzone, ja jestem właśnie po luteinie i teraz czekam na @ ale póki co cisza, a brałam 3x1 przez 9 dni, chyba jakoś słabo na mnie działa
Kochana ja nie tracę wiary, że się uda tylko, staram się podchodzić realnie do tematu, żeby znowu nie wyć przez tydzień, że 2 przylazła ...CzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
Błękitna wrote:Byłam przed chwilą u ginekolog... jest mi trochę smutno bo powiedziała że na USG za wcześnie że jeszcze nic nie może potwierdzić i żebym sobie przyszła za 3 tygodnie a nie teraz. 4 tydzień to podobno za wcześnie żeby stwierdzić ciążę i że to że test wyszedł to nic nie znaczy... nie wiem co mam myśleć czy ja w końcu jestem w tej ciąży czy nie jestem? Myślałam że dostanę dzisiaj zwolnienie z pracy ale już nawet jej o to nie pytałam jak tak do mnie wyjechała, będę się dalej stresować w tej robocie...
Kochana nie stresuj się na zapas - jesteś w ciąży i stresy sio sio ;
Co do usg to faktycznie może być zbyt wcześnie by cokolwiek zobaczyć.
Co do L-4 to rozumiem Cię w 100% też mam cholernie stresującą pracę i też chciałabym iść od razu na wolne jak tylko uda mi się zajść w ciążęCzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
Dziewczyny, czy któraś z Was miała już tą "przyjemność" aplikowania sobie luteiny na dowcipnie?
Ja dzisiaj mam to zrobić po raz pierwszy i jak zobaczyłam sprzęt + instrukcję jazdy to ogłupiałam i najnormalniej w świecie nie wiem jak sobie, z tym poradzę
Dzięki za wszelkie wskazówkiCzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc