Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ooo matko! trzy strony do nadrobienia !! a jak dziś pójde na dyżur i wróce jutro plus pewnie jakies odsypianko to całą forumową ksiażke chyba bede musiała przeczytac
witam wszystkie nowy dziewczyny!!!
ruda przykro mi bardzo mój wykres za 3 dni stanie sie szary. a mój nastrój jest szary odkąd dostałam @ czyli 9 dzien i jakoś sie nie poprawia chociaz z natury nie jestem smutasem.
I jeszcze wczoraj wyszło ze w czasie potencjalnych dni płodnych mój mąż wyjezdza służbowo wiec pewnie kolejny miesiąc na straty
no nic uciekam do pracy! dziś piątek, piąteczek i zazraz weekendzic (no prawie dla wszystkich zaraz ja jeszcze musze przezyc dyżur ) -
ło kurka wodna tyle postów Witam wszystkie nowe, starające się
Błękitna cieszę się, że wszystko w porządku:) jak widzisz dużo zależy od lekarza...
Ja mam dziś 4 dzień mierzenia temp. i ta ciągle spada... zobaczę co będzie dalej
Jezuuu do dni płodnych zostały mi jeszcze 2 tyg!07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
Blekitna, bardzo ciesze sie ze udalo sie z tym zwolnieniem:) fajnie tez ze zrobil ci usg:) ja sie wobec tego zastanawiam czy we wlasnym zakresie nie zrobic bety, bo lekarz tego nie zlecil, robilam ostatnio w poniedzialek a u niego bylam we wtorek. Mowil ze narazie szkoda kasy bla bla bla
Wiedzialabym czy przyrost jest, ale jesli nie to znowu bedzie stres... Eh... -
ruda69742 wrote:Zostawić was na cały dzień i tyle czytania fajnie że tak się rozkręca
Witam nowe dziewczyny i mocno wspieram i przytulam
Blekitna dobrze że poszlas do innego gin. I razem z rudzialka i hania macie zakaz martwienia się i stosowania
Nusia ja dziś pierwsze plamienia dostalam i zaraz @się pewnie rozkeci No i mam mega dola ;-(
Buziaki dla wszystkich zdołowanych, pozdrowionka baaardzo cieplutkie dla wszystkich mamusiek:)
witajcie, nowe koleżanki:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 08:31
-
zizi wrote:U mnie też się zaczęło od nowa. Witaj @ ble. nic mi sie nie chce. tylko nerwica mnie zalewa. zaczeło sie juz w nocy. mam nadzieje, że jak @ sie rozkręci na dobre to trochę mi napięcie opadnie, bo zbzikuję. dawno nie miałam takiej "jazdy". Może to dlatego, że w tym cyklu nie poszło tak, jak to sobie wymyśliłam;) och, mijaj, mijaj @, przybywajcie dni płodne...
Buziaki dla wszystkich zdołowanych, pozdrowionka baaardzo cieplutkie dla wszystkich mamusiek:)
witajcie, nowe koleżanki:)
Ja teraz też wyjątkowo ciężko zniosłam @ Strasznie mnie bolał brzuch przez niemal cały @, było mi nie dobrze i słabo i chodziłam na jednym wielkim wnerwie. Ale już się @ kończy i nastrój mi się uspokoił07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
hej Dziewczyny.
Czy któras z Was miała taka sytuacje.Otóż juz 2 cykl staramy sie o drugie dziecko i byłam pewna ze sie uda.okres spóźnil sie 3 dni i sie pojawił niestety(cykle mam 28dniowe) .ale gdy sie pojawil był przez pierwsze dwa dni średnio nasilony a potem juz lekki a zawsze mam dość nasilone i troche mnie zdziwiło i trwaja do 7dni a teraz przy 3 dniu juz lekki był...
Testy robiłam dzien przed planowana @ czyli 7lipca i 9 lipca ale oba były negatywne..
objawów jak narazie nie widze u siebie.ale przy @ zawsze dosc mocno bolał mnie brzuch ze bez tabletek sie nie obyło a teraz tak trosze bolało.a tydzien przed @ czułam mocne rozpieranie od podbrzusza w strone nog..
Pozdrawiam Was:))
-
Liluś27 wrote:Czekajaca Mama ja sobie aplikowalam progesteron bardzo dlugo, praktycznie od zagniezdzenia zarodka az do 10/11 tyg. 3x dziennie. I faktycznie potem trohe lezalam uwazaj jak bedziesz aplikowac luteine, bo latwo o skaleczenie.
Kochana dziękuję za wskazówki
Wczoraj jakoś poszło Zobaczymy jak będzie dalej.
W tym cyklu to i tak nie liczę na ciąże, bo jakoś nie wpasowaliśmy się z serduchowaniem, a do tego endometrium było mikro, więc nie ma co się łudzić.
Trzeba czekać na kolejny cyklCzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
Agness27 wrote:hej Dziewczyny.
Czy któras z Was miała taka sytuacje.Otóż juz 2 cykl staramy sie o drugie dziecko i byłam pewna ze sie uda.okres spóźnil sie 3 dni i sie pojawił niestety(cykle mam 28dniowe) .ale gdy sie pojawil był przez pierwsze dwa dni średnio nasilony a potem juz lekki a zawsze mam dość nasilone i troche mnie zdziwiło i trwaja do 7dni a teraz przy 3 dniu juz lekki był...
Testy robiłam dzien przed planowana @ czyli 7lipca i 9 lipca ale oba były negatywne..
objawów jak narazie nie widze u siebie.ale przy @ zawsze dosc mocno bolał mnie brzuch ze bez tabletek sie nie obyło a teraz tak trosze bolało.a tydzien przed @ czułam mocne rozpieranie od podbrzusza w strone nog..
Jeżeli chcesz mieć pewność to najlepiej skocz na betę - po co się stresować i zastanawiać się co jest graneCzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
Hej dziewczynki ale sie rozpisalyscie
Witam nowe panie, jeszcze raz gratuluje zaciazonym i sciskam mocno te musze jeszcze troszke poczekac :-*
Bylam dzis u lekarza rodzinnego, wyzalilam sie z wszystkich obaw i bolaczek i o niebo mi lepiej Pani doktor pobrala mi krew co by sprawdzic czy wszykie hormony dzialaja jak trzeba i pocieszyla ze nie mam sie co martwic moim wiekiem, bo granica starania sie o dziecko bardzo sie teraz przesunela ona sama ma 33 lata i jeszcze nie ma dzieci wiec ja tez nie mam sie co matrwic. No i w poniedzialek zadzwoni z wynikami jak wszystko bedzie ok da mi Clo, powiedzialam ze z pomoca Clo szanse na zajscie w ciaze zwiekszaja sie nawet o 40%! Prawda to?
nasza dziewczynusia -
Ja mialam podobnie przez ostatnie 2 cykle i wyczytalam ze to mogly byc cykle bezowulacyjne
nasza dziewczynusia -
Tak jak koleżanka powyżej ... nie chcę odbierać Ci nadziei ale tak czasami właśnie się dzieje...
Ja w maju miałam podobną sytuację, okres spóźniał mi się tydzień (co się nie zdarza w ogóle) a i sam @ miałam łagodny jak nigdy... za to teraz chyba miałam z nawiązką
Zrób może test za 3 dni i jak wyjdzie negatywny to raczej nic z tego albo na szybko bete zrobić jeśli masz gdzie07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
Dzieki Dziewczyny:)
No moj poprzedni @ byl z mega nawiazka .Niektorzy mowia ze "robie dzieci" jest łatwe ale w rzeczywistosci jest troche gorzej.
Z pierwszym dzieckiem poszlo o wiele łatwiej i porod naturalny ale z drugim chyba tak szybko nie wyjdzie ..
-
No wlasnie problem w tym nie da sie zauwazyc, moga byc objawy owulacji, sluz, bolace jajniki itd a do owulacji moze nie dojsc, jedynie usg moze potwierdzic ze pecherzyk pekl. Ale wlasnie ponoc bezowulacyjny jest zwykle dluzszym cyklem i @ lagodniej sie przechodzi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 10:54
nasza dziewczynusia