Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Kjopa3 wrote:http://static.pokazywarka.pl/i/6125884/978181/dsc00472.jpg
http://static.pokazywarka.pl/i/6125884/446971/dsc00469.jpg
Zgarnęłam go dziś z mojego rejonu w pracy bo bidulek się błąkał. Już go widziałam od około tygodnia i po rozmowach w domu stwierdziliśmy, że go przygarniemy. Imienia jeszcze nie mamy, zastanawiamy się właśnie. Jutro chcę iść do weterynarza i pewnie poda wiek mniej więcej ale 4-5 miesięcy obstawiamy. O rodzicach nic nie wiem.
Krótko i na temat ...szacunek kochana za dobre serce oby wiecej takich ludziBratek, Ruby, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Wiola90 wrote:Elina jeśli masz dobrze zbilansowaną dietę to nie musisz nic brać oprócz kwasu foliowego. Wit. D jeszcze warto uzupełniać bo też ma wpływ na problemy z zajściem w ciążę.
tylko u mnie jest tak że raz jem 3 posiłki a raz że tylko kolację po prostu niekiedy mam taki dzień że nie chce mi się jeść wogóle. a moja dieta nie jest jakoś zbilansowana dopiro teraz patrzę na to co jem.4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Kjopa, ale slodziak. Masz wielkie serce! A mi sie wydaje ze z oczka mu leca lezki ze szczescia bo go przygarneliscie:)
Bratek, zwierzeca skarbnica wiedzy.
Wiola, wieksze nawilzenie od srodka to na bank dzieki wiesiolkowi.
Ja dzisiaj bylam na wyborach, malych zkupach a przed chwila czylalam beactive chodakowskiej, byl artykul 'macierzynstwo po trzydziestce', nic nowego sie nie dowiedzialam, ale i tak ja uwielbiam
Jutro rano monitoring. Dam znac czy cos rosnie, cos powinno. A teraz wracam do czytania.
Trzymam kciuki za jutrzejsze siurajace!
Milego wieczorku i do jutra.Ruby, Bratek, Wiola90, Kjopa3 lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Ksosia - po prostu wiem, jak bardzo się w życiu stresuję różnymi rzeczami, jak dużo wymagam od swojego organizmu, jakie mam słabostki (m.in.słodycze) etc. Jeśli uda się zaciążyć, będzie to zmodyfikowane. Zresztą jedni biorą suple kompleksowe, ja rozbijam na pojedyncze składniki, mogąc w ten sposób lepiej wpływać na ich zawartość. Z tego, co zauważyłam, w naprotechnologii też sporo uzupełniają. Także jest to zgodne z moim podejściem do wielu spraw.
Ale nikomu nie każę naśladować
btw-za 2 dni będzie już po.... Dobrze, że jutro mam sporo do zrobienia, to szybko zleci. Troszkę się boję....Tylko niech, do jasnej ciasnej, skończy się plamienie. Niby koniec okresu... a już 3 dzień z rzędu, co jakiś czas, jeszcze coś idzie, mimo, że łykam Hemorigen, zalecony przez moją gin-endo. Wrrrrrr ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 20:23
-
nick nieaktualnyWiola no własnie ja biore inofem i wiesiolka i czuje się w środku wodnista ale nie wiele jest na zawnątrz. wcześniejsze cykle zmuszały mnie do wkładki w ciagu dnia bo już isę bałam, że moczu nie trzymam tak mokrą bieliznę miałam, a teraz wszystko zostaje w środku i jakby libido mi skoczyło....
-
Elina wrote:jutro będę robić test mam pytanie jaki leprzy płytkowy czy strumieniowy bo zawsze płytkowy kupowałam i czy robić jeden rano czy jeden rano a drugi w połódnie co myślicie??
Ja myślę że zaczynasz głupie pytania zadawaćRuby, Kjopa3 lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
nick nieaktualnyBratek wrote:Ksosia - po prostu wiem, jak bardzo się w życiu stresuję różnymi rzeczami, jak dużo wymagam od swojego organizmu, jakie mam słabostki (m.in.słodycze) etc. Jeśli uda się zaciążyć, będzie to zmodyfikowane. Zresztą jedni biorą suple kompleksowe, ja rozbijam na pojedyncze składniki, mogąc w ten sposób lepiej wpływać na ich zawartość. Z tego, co zauważyłam, w naprotechnologii też sporo uzupełniają. Także jest to zgodne z moim podejściem do wielu spraw.
Ale nikomu nie każę naśladować
btw-za 2 dni będzie już po.... Dobrze, że jutro mam sporo do zrobienia, to szybko zleci. Troszkę się boję....Tylko niech, do jasnej ciasnej, skończy się plamienie. Niby koniec okresu... a już 3 dzień z rzędu, co jakiś czas, jeszcze coś idzie, mimo, że łykam Hemorigen, zalecony przez moją gon-endo. Wrrrrrr ;/
Bratku będzie dobrze, za dwa dni o tej porze będziesz już szczęśliwa, że po wszystkim:)Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBratku absolutnie nie mam nic przeciwko suplementom!
Gdzies po prostu kiedyś przeczytałam, że organizm i tak nie przyjmuje tak dużo w tabletkach co w pożywieniu
Aczkolwiek wszyscy doskonale wiemy, że są "bezpieczne", tj. nie niszczą nas od środka jak niektóre leki, antybiotyki, etc. -
nick nieaktualnyElina wrote:chciałam tylko się poradzić. ok widzę że tu ciężko się dowiedzieć miłego wieczoru i życzę dwuch kreseczek. myślałam że ta strona to obre rozwiązanie. trzymajcie sie pa
chyba to jednak nie jest odpowiednia grupa dla ciebie, nie nadajemy na tych samych falach...może będzie ci raźniej wśród młodszych koleżanek. Powodzenia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 20:34
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Elina wrote:chciałam tylko się poradzić. ok widzę że tu ciężko się dowiedzieć miłego wieczoru i życzę dwuch kreseczek. myślałam że ta strona to obre rozwiązanie. trzymajcie sie pa
Wiola90, Ruby, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Bratku będzie dobrze. Będziemy trzymać kciuki. Też bym się stresowała bo tak w sumie nie wiadomo czego się spodziewać bo każda kobieta opisuje to inaczej i nie wiadomo jak zareaguje akurat nasz organizm. No ale będziemy trzymać kciuki i będzie ok.
Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny