Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jutro testujące powodzonka! już z pracy będę sprawdzać jak wyniki:)
super byłoby zobaczyć dwie krechy u wszystkich:)
Bratku za dwa dni będziesz po :*
Kjopa ogromny szacun za przygarnięcie psiaka, a swoją drogą.....jest przeuroczy! Jakie imię wybraliście?
Zmiana czasu mi nie służy, zasypiam na siedząco dziś,
dobranoc:*Paryzetka83, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
cześć laski
dawać traktor,łopaty,saperki i co tam kto jeszcze ma
u mnie dziś test z rana - negatywny ( tak jak myślałam) jedyne co mnie męczy co zatem widoczne w tej macicy było ....? temperaturka spadła do 36,68
no niby test się robi w dniu spodziewanej @ ale jak wiecie ja nigdy nie wiem kiedy dostanę
więc niech ta małpa już przychodzi
mam nadzieje,że jedna z Was wpadnie tu dziś z pozytywnymi nowinkami
Nie gryźcie proszę ale wertuję google z tym Duphastoenm. Biorę jak lekarka zaleciła 2 razy dziennie, teraz pytanie czy brać do momentu wystąpienia krwawienia? Czy to odstawić i czekać na @? Do mojej lekarki w tym tygodniu nie mam szans się dostać i nie wiem o robić...
Ruby,Kjopa,katiuszaa jak Wasze testy? jakies pozytywne newsy?
Aguś,Cynnamonku jak humorki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 07:15
-
Edycik leci do Ciebie :* Trzymaj się mocno! Też myślę, że warto jak najszybciej się z ginem skonsultować, może telefonicznie?
Trzymam kciuki za resztę dziewczyn, czekam na jakieś pozytywne wiadomości.
Tymczasem piję kawkę i poczytam co tu się działo w weekend.Edycik, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się poniedziałkowo,
Edycik przykro miale jedziemy na tym samym wózku...u mnie to samo chociaż ja jestem w stanie wyobrazić tam sobie tę drugą krechę
ale wiem na 100% że jej tam nie ma, idę więc do przychodni zrobić te badania...chociaż fakt jest taki że podobno prolaktyna przed okresem wzrasta więc i tak ten wynik będzie średnio miarodajny ale skoro gin mówił, że obojętnie w jakim dniu to idę...
Ja już 7 dni po odstawieniu dupka i @ dalej brak ciekawe kiedy zawita.
Miłego i odezwę się po badaniach...
ps. moje sprzęty do zakopywyania mogę też ci Edycik podesłać, po mnie to zaczyna spływać jak po kaczceEdycik lubi tę wiadomość
-
majju,Ruby dziękuję za sprzęt do zakopania doła.
Troszkę dziwne Ruby że 7 dni po odstawieniu dupka @ nie masz...ale ja jestem naprawdę zielona w temacie dupka.W google piszą żeby brac do pierwszego dnia wystapienia krawienia, na innych stronach odstawić i czekac na okres i weź tu bądź mądra...
Przykro mi Ruby że i u Ciebie test negatywny.
Ja będę próbowała się zarejestrować do mojej lekarki mimo wszystko. -
Ruby... trzymaj się. Powiem Wam, że u mnie poziom rozczarowania moimi negatywami też już zmalał. Teraz jest nie żal, nie rozczarowanie ani smutek tylko (przepraszam za wyrażenie) wkurw
Edycik, Jasminowa, madzikk, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Edycik wrote:cześć laski
dawać traktor,łopaty,saperki i co tam kto jeszcze ma
u mnie dziś test z rana - negatywny ( tak jak myślałam) jedyne co mnie męczy co zatem widoczne w tej macicy było ....? temperaturka spadła do 36,68
no niby test się robi w dniu spodziewanej @ ale jak wiecie ja nigdy nie wiem kiedy dostanę
więc niech ta małpa już przychodzi
mam nadzieje,że jedna z Was wpadnie tu dziś z pozytywnymi nowinkami
Nie gryźcie proszę ale wertuję google z tym Duphastoenm. Biorę jak lekarka zaleciła 2 razy dziennie, teraz pytanie czy brać do momentu wystąpienia krwawienia? Czy to odstawić i czekać na @? Do mojej lekarki w tym tygodniu nie mam szans się dostać i nie wiem o robić...
Ruby,Kjopa,katiuszaa jak Wasze testy? jakies pozytywne newsy?
Aguś,Cynnamonku jak humorki?
Edycik- mocno przytulam i przesyłam moc pozywnej energii,uda się na pewno jak nie w tym cyklu to w następnym : ) : )
Nie wiem , jak to jest z tym duphastonem : (
Edycik lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Cześć Dziewczyny,
przykro mi z powodu testów. Edycik najczęściej chyba przez 10 dni się przyjmuje i później odstawia, ale dobrze by było jakby udało Ci się chociaż telefonicznie skontaktować z gin.
Ja też dzisiaj zrobiłam test i mimo, że byłam świadoma że na pozytywny właściwie nie ma szans, to podobnie jak Ruby jestem w stanie cień drugiej kreski wypatrzeć
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Cześć
Edycik, Ruby przykro mi
Dobrze że na wizytę się umówiłaś.
Katiuszka a co u Ciebie ? Kjopa z tego co pamiętam mówiła że nie będzie testować do środy, zatestuje dopiero jak tem. nie spadnie.
Ja coś podziębiona wstałam, krew mi z nosa rano leciała, coś źle spałam w nocy, na dodatek mąż o 3 pojechał. I martwię się tą instalacją, mam nadzieję że to gdzieś na wierzchu przy paszczce, bo jak się okaże że w ścianie to trzeba będzie kuć i wymieniaćtak że poniedziałek średnio się zaczął.
-
Edycik, jak nie uda Ci się zarejestrować, bo nie będzie miejsc, to podejdź w godzinach jej pracy i tylko spytaj bez rejestrowania się, do kiedy masz brać tego dupka.
Ta przestrzeń w jamie macicy to może był płyn po jajeczkowaniu...https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
czesc dziewczyny nie zagladałam do Was przez cały weekend i widze ze szans na nadrobienie wszystkiego brak... tule wszytkie które dzisiaj nie zobaczyły dwóch kreseczek
głowa do góry
postaram sie zaglądac czesciej ale chyba była mi potrzebna taka odskocznia od staranek jestem pozytywnie nastawiona @ sie juz kończy wiec i działania zbliżają
miłego dnia i smacznej kawkiWiola90, Jasminowa lubią tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
majju wrote:Wiolka, to może ten cień rzeczywiście tam jest?
Gdzie reszta dziewczyn?
Oj coś ten tydzień słabo się zaczął. Może później będzie lepiej
Już były posty o bladziochach po których @ przychodziła, więc nie nakręcam się, jak @ nie będzie to za 2 dni test powtórzę. Katiuszaa liczymy na CiebieJasminowa lubi tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc)