X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem na chwilkę bo za godzinę jadę na kolejne pobranie :)
    Wiecie co jest najlepsze, ze przed wyjazdem zrobiłam jeszcze pretest i teraz wracam i widzę tam cień cienia ale po godzinie wyników się nie odczytuje więc lipa :P

Edycik, cinnamon cookie, majju, Jasminowa, Kjopa3 lubią tę wiadomość

• Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam;-)
    Jak ja nie lubię poniedziałków:-)
    Dziewczyny to sikajcie dalej aż coś wysikacie;-)dopóki @ nie ma ....
    Ruby gdzieś czytałam że @ po dupku może przyjść do 14 dni, u mnie po 4 dniach franca zawitała;-)

Nie wiem jak z moją owu ale działamy, ja od czwartku dupka biorę na klatę:-)

Jasminowa lubi tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Wiecie co jest najlepsze, ze przed wyjazdem zrobiłam jeszcze pretest i teraz wracam i widzę tam cień cienia ale po godzinie wyników się nie odczytuje więc lipa :P

Prolaktyne po obciążeniu robisz?

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby to siurkaj jeszcze w środę jak @ nie przyjdzie.

Cinnamonku tez miałam cichą nadzieję,że to niezidentyfikowane miejsce to może być to...

Chyba się kochane zwolnię do domku jest mi niedobrze, głowa mnie boli, słabo mi..no czuję się fatalnie,może jakieś przeziębienie mnie bierze.Dodatkowo nawala mnie prawy jajnik..porażka ten dzisiejszy dzień

Jasminowa lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:

Cinnamonku tez miałam cichą nadzieję,że to niezidentyfikowane miejsce to może być to...

Chyba się kochane zwolnię do domku jest mi niedobrze, głowa mnie boli, słabo mi..no czuję się fatalnie,może jakieś przeziębienie mnie bierze.Dodatkowo nawala mnie prawy jajnik..porażka ten dzisiejszy dzień

Edycik jak możesz uciekaj to domu:*

Edycik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za wsparcie, ale ja doła w tym cyklu nie przewiduję :P
    Może moje testy allegrowe dojdą to se jeszcze chociaż jednego machnę :D

Edycik - wizyta umówiona to ważne, nie ma co płakać, stawiamy się do pionu i będzie wszystko cacy.

Katiuszka gdzie jesteś?

Wiolka ja już chyba wiem gdzie te krechy mają być to siła wyobraźni je widzi, ale ten ostatni był mega realny :D

Majju może i L4 się uda już na święta!

Wszystkie do świąt się musimy sprężyć ;)

Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Prolaktyne po obciążeniu robisz?

tak

• Wiola90 Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:

Ruby u mnie też po czasie ta druga kreska trochę wyraźniejsza, nie wiem czy to już problemy z głową czy rzeczywiście jest, ale ciągle sobie powtarzam że to niemożliwe lepiej się miło zaskoczyć niż spaść z wielkim hukiem na ziemię

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:

Ja mogę siurać i cały tydzień , ale szkoda mi już trochę kasy na te testy...serio

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiola90 wrote:
    Ruby u mnie też po czasie ta druga kreska trochę wyraźniejsza, nie wiem czy to już problemy z głową czy rzeczywiście jest, ale ciągle sobie powtarzam że to niemożliwe lepiej się miło zaskoczyć niż spaść z wielkim hukiem na ziemię

Wiolka to może rzeczywiście jest, u mnie to raczej przebarwienie bo to takie nie wiadomo co, cieniutkie i słabo widoczne, ja się nie napalam, na bank to nie to bo na drugim bardziej czułym nie było nic! ale wiem jak wyglądają rozsławione cienie cieni, jednak wolę zobaczyć normalną kreskę niż jakiś tam cień i potem nie wiadomo co myśleć:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co ja paczę... kto rozbija dzisiaj 600 ?:)

bo to już jest nudne że znowu ja :P

AgaL lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby rozbijanie setek to Twoje zadanie :)

• Ejrene Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie, mi się marzy @ kreska ale najlepiej taka nie pozostawiająca wątpliwości, tak żeby się jej nie doszukiwać pod każdym kątem ;)

AgaL, Wiola90 lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • Edycik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Ja mogę siurać i cały tydzień , ale szkoda mi już trochę kasy na te testy...serio

też jestem tego zdania ..a kasa leci

• AgaL Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha! edycik rozbiła 600tkę :)

cinnamon cookie, Edycik, madzikk lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Dokładnie, mi się marzy @ kreska ale najlepiej taka nie pozostawiająca wątpliwości, tak żeby się jej nie doszukiwać pod każdym kątem ;)

dokładnie tak, ja chyba spokojnie poczekam @ bez wydawania kasy, no chyba żeby przyszły allegrowe:P tych jakoś nie szkoda.

Najgorzej, że jestem głodna jak cholera a tu jeszcze godzinę nic, ani jeść ani pić :(

• Wiola90 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak @ ma być to wolałabym nic nie zobaczyć bo byłam nastawiona, że z tego cyklu nic nie będzie, w sumie mój wykres mówił sam za siebie, a teraz jakieś głupie nadzieje się pojawiają

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik brawka brawka :* :)

Edycik lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    też jestem tego zdania ..a kasa leci

Ja nawet na owulacyjne poskąpiłam w tym cyklu, idę do fryzjera w środę i trochę się wykosztuję;)

Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ha! edycik rozbiła 600tkę :)

haa trafiło się ślepej kurze ziarno :P pierwszy raz 041.gif

AgaL, cinnamon cookie, Mundek, Wiola90, Jasminowa, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość

‹‹ 595 596 597 598 599 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ