Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJestem na chwilkę bo za godzinę jadę na kolejne pobranie
Wiecie co jest najlepsze, ze przed wyjazdem zrobiłam jeszcze pretest i teraz wracam i widzę tam cień cienia ale po godzinie wyników się nie odczytuje więc lipaEdycik, cinnamon cookie, majju, Jasminowa, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Witam;-)
Jak ja nie lubię poniedziałków:-)
Dziewczyny to sikajcie dalej aż coś wysikacie;-)dopóki @ nie ma ....
Ruby gdzieś czytałam że @ po dupku może przyjść do 14 dni, u mnie po 4 dniach franca zawitała;-)
Nie wiem jak z moją owu ale działamy, ja od czwartku dupka biorę na klatę
Jasminowa lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Ruby wrote:Jestem na chwilkę bo za godzinę jadę na kolejne pobranie
Wiecie co jest najlepsze, ze przed wyjazdem zrobiłam jeszcze pretest i teraz wracam i widzę tam cień cienia ale po godzinie wyników się nie odczytuje więc lipa
Prolaktyne po obciążeniu robisz?Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ruby to siurkaj jeszcze w środę jak @ nie przyjdzie.
Cinnamonku tez miałam cichą nadzieję,że to niezidentyfikowane miejsce to może być to...
Chyba się kochane zwolnię do domku jest mi niedobrze, głowa mnie boli, słabo mi..no czuję się fatalnie,może jakieś przeziębienie mnie bierze.Dodatkowo nawala mnie prawy jajnik..porażka ten dzisiejszy dzieńJasminowa lubi tę wiadomość
-
Edycik wrote:Ruby to siurkaj jeszcze w środę jak @ nie przyjdzie.
Cinnamonku tez miałam cichą nadzieję,że to niezidentyfikowane miejsce to może być to...
Chyba się kochane zwolnię do domku jest mi niedobrze, głowa mnie boli, słabo mi..no czuję się fatalnie,może jakieś przeziębienie mnie bierze.Dodatkowo nawala mnie prawy jajnik..porażka ten dzisiejszy dzień
Edycik jak możesz uciekaj to domu:*Edycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny za wsparcie, ale ja doła w tym cyklu nie przewiduję
Może moje testy allegrowe dojdą to se jeszcze chociaż jednego machnę
Edycik - wizyta umówiona to ważne, nie ma co płakać, stawiamy się do pionu i będzie wszystko cacy.
Katiuszka gdzie jesteś?
Wiolka ja już chyba wiem gdzie te krechy mają być to siła wyobraźni je widzi, ale ten ostatni był mega realny
Majju może i L4 się uda już na święta!
Wszystkie do świąt się musimy sprężyćEdycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:Jestem na chwilkę bo za godzinę jadę na kolejne pobranie
Wiecie co jest najlepsze, ze przed wyjazdem zrobiłam jeszcze pretest i teraz wracam i widzę tam cień cienia ale po godzinie wyników się nie odczytuje więc lipa
Ruby u mnie też po czasie ta druga kreska trochę wyraźniejsza, nie wiem czy to już problemy z głową czy rzeczywiście jest, ale ciągle sobie powtarzam że to niemożliwe lepiej się miło zaskoczyć niż spaść z wielkim hukiem na ziemię
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
nick nieaktualnyEdycik wrote:Ruby to siurkaj jeszcze w środę jak @ nie przyjdzie.
Chyba się kochane zwolnię do domku jest mi niedobrze, głowa mnie boli, słabo mi..no czuję się fatalnie,może jakieś przeziębienie mnie bierze.Dodatkowo nawala mnie prawy jajnik..porażka ten dzisiejszy dzień
Ja mogę siurać i cały tydzień , ale szkoda mi już trochę kasy na te testy...serio -
nick nieaktualnyWiola90 wrote:Ruby u mnie też po czasie ta druga kreska trochę wyraźniejsza, nie wiem czy to już problemy z głową czy rzeczywiście jest, ale ciągle sobie powtarzam że to niemożliwe lepiej się miło zaskoczyć niż spaść z wielkim hukiem na ziemię
Wiolka to może rzeczywiście jest, u mnie to raczej przebarwienie bo to takie nie wiadomo co, cieniutkie i słabo widoczne, ja się nie napalam, na bank to nie to bo na drugim bardziej czułym nie było nic! ale wiem jak wyglądają rozsławione cienie cieni, jednak wolę zobaczyć normalną kreskę niż jakiś tam cień i potem nie wiadomo co myśleć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEjrene wrote:Dokładnie, mi się marzy @ kreska ale najlepiej taka nie pozostawiająca wątpliwości, tak żeby się jej nie doszukiwać pod każdym kątem
dokładnie tak, ja chyba spokojnie poczekam @ bez wydawania kasy, no chyba żeby przyszły allegrowe:P tych jakoś nie szkoda.
Najgorzej, że jestem głodna jak cholera a tu jeszcze godzinę nic, ani jeść ani pić -
nick nieaktualny
-
Edycik wrote:też jestem tego zdania ..a kasa leci
Ja nawet na owulacyjne poskąpiłam w tym cyklu, idę do fryzjera w środę i trochę się wykosztuję
Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę