X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby postawa godna moderatora, uczysz jak przyjmować ciosy na klatę :*
    Powodzonka na badaniach, ja robiłam prolaktynę w 3 dc. Ale trzymaj się tego co lekarz mówi i rób kiedy dasz radę.

Wiola może i racja, nie ma sie co nastawiać....może lepiej czekać na @ i jakby co przyjemnie się zaskoczyć ;) Niby tak mówie, a sama ostatnio przeżywałam dwa dni obsuwy @....;)

Katiuszaaa a Ty jak??

Kjopa jak psinka?:)

Edycik fajnie, że udało sie dostac do gina. Będziesz wiedziała co i jak i co to za przestrzeń była.

Jaśminowa, Majju, Mundek witam ciepło, u nas słonecznie :)

Edycik lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonek a Ty gdzie?:):)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I witam Ejrene :):) zdrówka życzę i powodzenia w tej instalacji!

Ejrene lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kolejny ciężki poniedziałek w pracy kobitki ..mnie sie urlop marzy :)

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL- hejka! u mnie też słonecznie.

Ejrene- zdrowiej, kuruj się.

Dziewczyny- ogłaszam wszem i wobec, że po raz pierwszy w tym cyklu będę miała swój wykres. Już jest na nim pierwsza kropka i jest udostępniony : )także starania ruszyły pełną parą, w końcu ja mam niewiele czasu, stara dupa ze mnie ; )

Wiola90, Edycik, AgaL, madzikk, Bratek lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:

Edycik- ja ostatnio widze u siebie też pracowstręt. Gdy uda mi się zaciążyć, spadam na zwolnienie. Mam ochotę na święty spokój i odpoczynek od obowiązków ; ) A jak się nie uda, to chociaż mały urlop na otarcie łez ; )

Edycik lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Edycik- ja ostatnio widze u siebie też pracowstręt. Gdy uda mi się zaciążyć, spadam na zwolnienie. Mam ochotę na święty spokój i odpoczynek od obowiązków ; ) A jak się nie uda, to chociaż mały urlop na otarcie łez ; )

Jasminowa ale ja dokładnie tak samo jak tylko zafasolkuję odrazu idę na l4,nie będę sie tu stresować ciągle i użerać z ludźmi.

Gratuluję postanowienia prowadzenia wykresu :)

Jasminowa, Mundek lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:

Mi też Edycik:):) gdzie jedziemy?

• Wiola90 Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:

Dobrze nazwane "pracowstręt" :) mam podobnie :) ja nawet na urlopie w wakacje nie byłam bo tak go ciągle odkładam, chciałam wziąć wolne jak zajdę w ciąże ale nie myślałam że to będzie tyle trwalo :/

Jasminowa lubi tę wiadomość

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Mi też Edycik:):) gdzie jedziemy?

gdzieś gdzie jest ciepło Aguś i można się zresetować :)

AgaL lubi tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    strasznie duzo piszecie nie sposob was nadrobic bo maly musi byc w centrum uwagi - jakies nowe fasoliny ?

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiola- ja też nie byłam w tym roku na urlopie, a od 5 lat nie miałam nawet 1 dnia zwolnienia, więc bez wyrzutów sumienia bym sobie powypoczywała na L4 ; )

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia- na razie nie ma nowych ciąż, były tu 2 nowe koleżanki, które pojawiły się i zniknęły i faktycznie były 2 ciąże, ale wśród "starej gwardii" na razie cisza, ale myślę, że to cisza przed burzą ; )

Jak Nikuś się ma?

madzikk lubi tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba jesienna chandra dopada. Też nie byłam na urlopie w tym roku, tak samo jak Wy marzyłam, że pójdę na l4 :( Jak się uda to wezmę w okolicach Bożego Narodzenia 2 tygodnie i może wyjadę na dłużej do Rodziców.

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Katiuszki na wykresie @ wczoraj :(

Ale kobitki mamy zatem duże szanse by w tym zacnym gronie w listopadzie przenieść się razem na fioletową i takiego planu się trzymajmy :*

atdc15nmjt4tk663.png
  • Wiola90 Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Chyba jesienna chandra dopada. Też nie byłam na urlopie w tym roku, tak samo jak Wy marzyłam, że pójdę na l4 :( Jak się uda to wezmę w okolicach Bożego Narodzenia 2 tygodnie i może wyjadę na dłużej do Rodziców.

Majju oby w okolicy Bożego Narodzenia to już L4 było ;)

Edycik, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba w listopadzie nie zdąże, bo wizyta u gina dopiero 11, potem zacznę nowy cykl już mam nadzieję z leczeniem...ale może w grudniu sie uda ;)
    byłoby super gdybyśmy do końca roku wszystkie zaciążymy :)

• majju Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    U Katiuszki na wykresie @ wczoraj :(

Ale kobitki mamy zatem duże szanse by w tym zacnym gronie w listopadzie przenieść się razem na fioletową i takiego planu się trzymajmy :*

:( Kurczę, liczyłam po cichu, że jej się uda w tym cyklu.

qdkkqps67blqh0e0.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiola90 wrote:
    Majju oby w okolicy Bożego Narodzenia to już L4 było ;)

Obyś miała rację, dziękuję :*

qdkkqps67blqh0e0.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, jestem jestem :) :*
    Musiałam nadrobić weekend, oj działo się... Ale to było do przewidzenia, czytając to co się dzieje w tej chwili doskonale rozumiem i popieram dziewczyny...
    Edycik - przykro mi :( wierzyłam, że te malutkie niezidentyfikowane miejsce to mogła być fasolka... Nie smuć się, trzeba działać dalej i tyle... Jedziemy na tym samym wózku ;)
    Testujące nie poddawać się proszę, co ma być to będzie a ten cień cienia... Trzeba mieć nadzieję :P
    Kjopa cudny psiak :)

Edycik, Jasminowa, Kjopa3 lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
‹‹ 594 595 596 597 598 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ