X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby postawa godna moderatora, uczysz jak przyjmować ciosy na klatę :*
    Powodzonka na badaniach, ja robiłam prolaktynę w 3 dc. Ale trzymaj się tego co lekarz mówi i rób kiedy dasz radę.

Wiola może i racja, nie ma sie co nastawiać....może lepiej czekać na @ i jakby co przyjemnie się zaskoczyć ;) Niby tak mówie, a sama ostatnio przeżywałam dwa dni obsuwy @....;)

Katiuszaaa a Ty jak??

Kjopa jak psinka?:)

Edycik fajnie, że udało sie dostac do gina. Będziesz wiedziała co i jak i co to za przestrzeń była.

Jaśminowa, Majju, Mundek witam ciepło, u nas słonecznie :)

Edycik lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonek a Ty gdzie?:):)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I witam Ejrene :):) zdrówka życzę i powodzenia w tej instalacji!

Ejrene lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kolejny ciężki poniedziałek w pracy kobitki ..mnie sie urlop marzy :)

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL- hejka! u mnie też słonecznie.

Ejrene- zdrowiej, kuruj się.

Dziewczyny- ogłaszam wszem i wobec, że po raz pierwszy w tym cyklu będę miała swój wykres. Już jest na nim pierwsza kropka i jest udostępniony : )także starania ruszyły pełną parą, w końcu ja mam niewiele czasu, stara dupa ze mnie ; )

Wiola90, Edycik, AgaL, madzikk, Bratek lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:

Edycik- ja ostatnio widze u siebie też pracowstręt. Gdy uda mi się zaciążyć, spadam na zwolnienie. Mam ochotę na święty spokój i odpoczynek od obowiązków ; ) A jak się nie uda, to chociaż mały urlop na otarcie łez ; )

Edycik lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Edycik- ja ostatnio widze u siebie też pracowstręt. Gdy uda mi się zaciążyć, spadam na zwolnienie. Mam ochotę na święty spokój i odpoczynek od obowiązków ; ) A jak się nie uda, to chociaż mały urlop na otarcie łez ; )

Jasminowa ale ja dokładnie tak samo jak tylko zafasolkuję odrazu idę na l4,nie będę sie tu stresować ciągle i użerać z ludźmi.

Gratuluję postanowienia prowadzenia wykresu :)

Jasminowa, Mundek lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:

Mi też Edycik:):) gdzie jedziemy?

• Wiola90 Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:

Dobrze nazwane "pracowstręt" :) mam podobnie :) ja nawet na urlopie w wakacje nie byłam bo tak go ciągle odkładam, chciałam wziąć wolne jak zajdę w ciąże ale nie myślałam że to będzie tyle trwalo :/

Jasminowa lubi tę wiadomość

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Mi też Edycik:):) gdzie jedziemy?

gdzieś gdzie jest ciepło Aguś i można się zresetować :)

AgaL lubi tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    strasznie duzo piszecie nie sposob was nadrobic bo maly musi byc w centrum uwagi - jakies nowe fasoliny ?

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiola- ja też nie byłam w tym roku na urlopie, a od 5 lat nie miałam nawet 1 dnia zwolnienia, więc bez wyrzutów sumienia bym sobie powypoczywała na L4 ; )

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia- na razie nie ma nowych ciąż, były tu 2 nowe koleżanki, które pojawiły się i zniknęły i faktycznie były 2 ciąże, ale wśród "starej gwardii" na razie cisza, ale myślę, że to cisza przed burzą ; )

Jak Nikuś się ma?

madzikk lubi tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba jesienna chandra dopada. Też nie byłam na urlopie w tym roku, tak samo jak Wy marzyłam, że pójdę na l4 :( Jak się uda to wezmę w okolicach Bożego Narodzenia 2 tygodnie i może wyjadę na dłużej do Rodziców.

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Katiuszki na wykresie @ wczoraj :(

Ale kobitki mamy zatem duże szanse by w tym zacnym gronie w listopadzie przenieść się razem na fioletową i takiego planu się trzymajmy :*

atdc15nmjt4tk663.png
  • Wiola90 Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Chyba jesienna chandra dopada. Też nie byłam na urlopie w tym roku, tak samo jak Wy marzyłam, że pójdę na l4 :( Jak się uda to wezmę w okolicach Bożego Narodzenia 2 tygodnie i może wyjadę na dłużej do Rodziców.

Majju oby w okolicy Bożego Narodzenia to już L4 było ;)

Edycik, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba w listopadzie nie zdąże, bo wizyta u gina dopiero 11, potem zacznę nowy cykl już mam nadzieję z leczeniem...ale może w grudniu sie uda ;)
    byłoby super gdybyśmy do końca roku wszystkie zaciążymy :)

• majju Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    U Katiuszki na wykresie @ wczoraj :(

Ale kobitki mamy zatem duże szanse by w tym zacnym gronie w listopadzie przenieść się razem na fioletową i takiego planu się trzymajmy :*

:( Kurczę, liczyłam po cichu, że jej się uda w tym cyklu.

qdkkqps67blqh0e0.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiola90 wrote:
    Majju oby w okolicy Bożego Narodzenia to już L4 było ;)

Obyś miała rację, dziękuję :*

qdkkqps67blqh0e0.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, jestem jestem :) :*
    Musiałam nadrobić weekend, oj działo się... Ale to było do przewidzenia, czytając to co się dzieje w tej chwili doskonale rozumiem i popieram dziewczyny...
    Edycik - przykro mi :( wierzyłam, że te malutkie niezidentyfikowane miejsce to mogła być fasolka... Nie smuć się, trzeba działać dalej i tyle... Jedziemy na tym samym wózku ;)
    Testujące nie poddawać się proszę, co ma być to będzie a ten cień cienia... Trzeba mieć nadzieję :P
    Kjopa cudny psiak :)

Edycik, Jasminowa, Kjopa3 lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
‹‹ 594 595 596 597 598 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ