Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruby postawa godna moderatora, uczysz jak przyjmować ciosy na klatę :*
Powodzonka na badaniach, ja robiłam prolaktynę w 3 dc. Ale trzymaj się tego co lekarz mówi i rób kiedy dasz radę.
Wiola może i racja, nie ma sie co nastawiać....może lepiej czekać na @ i jakby co przyjemnie się zaskoczyćNiby tak mówie, a sama ostatnio przeżywałam dwa dni obsuwy @....
Katiuszaaa a Ty jak??
Kjopa jak psinka?
Edycik fajnie, że udało sie dostac do gina. Będziesz wiedziała co i jak i co to za przestrzeń była.
Jaśminowa, Majju, Mundek witam ciepło, u nas słonecznieEdycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
AgaL- hejka! u mnie też słonecznie.
Ejrene- zdrowiej, kuruj się.
Dziewczyny- ogłaszam wszem i wobec, że po raz pierwszy w tym cyklu będę miała swój wykres. Już jest na nim pierwsza kropka i jest udostępniony : )także starania ruszyły pełną parą, w końcu ja mam niewiele czasu, stara dupa ze mnie ; )Wiola90, Edycik, AgaL, madzikk, Bratek lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Edycik wrote:kolejny ciężki poniedziałek w pracy kobitki ..mnie sie urlop marzy
Edycik- ja ostatnio widze u siebie też pracowstręt. Gdy uda mi się zaciążyć, spadam na zwolnienie. Mam ochotę na święty spokój i odpoczynek od obowiązków ; ) A jak się nie uda, to chociaż mały urlop na otarcie łez ; )Edycik lubi tę wiadomość
Jasminowa wrote:Edycik- ja ostatnio widze u siebie też pracowstręt. Gdy uda mi się zaciążyć, spadam na zwolnienie. Mam ochotę na święty spokój i odpoczynek od obowiązków ; ) A jak się nie uda, to chociaż mały urlop na otarcie łez ; )
Jasminowa ale ja dokładnie tak samo jak tylko zafasolkuję odrazu idę na l4,nie będę sie tu stresować ciągle i użerać z ludźmi.
Gratuluję postanowienia prowadzenia wykresuJasminowa, Mundek lubią tę wiadomość
-
Jasminowa wrote:Edycik- ja ostatnio widze u siebie też pracowstręt. Gdy uda mi się zaciążyć, spadam na zwolnienie. Mam ochotę na święty spokój i odpoczynek od obowiązków ; ) A jak się nie uda, to chociaż mały urlop na otarcie łez ; )
Dobrze nazwane "pracowstręt"mam podobnie
ja nawet na urlopie w wakacje nie byłam bo tak go ciągle odkładam, chciałam wziąć wolne jak zajdę w ciąże ale nie myślałam że to będzie tyle trwalo
Jasminowa lubi tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Sylwia- na razie nie ma nowych ciąż, były tu 2 nowe koleżanki, które pojawiły się i zniknęły i faktycznie były 2 ciąże, ale wśród "starej gwardii" na razie cisza, ale myślę, że to cisza przed burzą ; )
Jak Nikuś się ma?madzikk lubi tę wiadomość
majju wrote:Chyba jesienna chandra dopada. Też nie byłam na urlopie w tym roku, tak samo jak Wy marzyłam, że pójdę na l4
Jak się uda to wezmę w okolicach Bożego Narodzenia 2 tygodnie i może wyjadę na dłużej do Rodziców.
Majju oby w okolicy Bożego Narodzenia to już L4 byłoEdycik, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Ja chyba w listopadzie nie zdąże, bo wizyta u gina dopiero 11, potem zacznę nowy cykl już mam nadzieję z leczeniem...ale może w grudniu sie uda
byłoby super gdybyśmy do końca roku wszystkie zaciążymyJasminowa lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Witam, jestem jestem
:*
Musiałam nadrobić weekend, oj działo się... Ale to było do przewidzenia, czytając to co się dzieje w tej chwili doskonale rozumiem i popieram dziewczyny...
Edycik - przykro miwierzyłam, że te malutkie niezidentyfikowane miejsce to mogła być fasolka... Nie smuć się, trzeba działać dalej i tyle... Jedziemy na tym samym wózku
Testujące nie poddawać się proszę, co ma być to będzie a ten cień cienia... Trzeba mieć nadzieję
Kjopa cudny psiakEdycik, Jasminowa, Kjopa3 lubią tę wiadomość