Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ksosia wrote:No to mamy podobny cykl (ja 6
) i podobne staranki
Lekarz Cie kierował na jakieś badania, czy podobnie jak mój ****** karze czekać rok?Ksosia lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Kjopa- piesek cudny : )
Dzięki Wam, będzie miał dom, widzę, że już się na łóżku rozgościł ; )
Carolq- u nas ostatnio nie pojawiły się nowe ciąże tzn. w stałej grupie, ale jutro zbiorowe testowanie kilku dziewczyn, więc jutro zajrzyj do nas, może będą jakieś zmiany. Życzę Ci, żeby jak najszybciej ustały mdłości, byle do drugiego trymestru, zobaczysz odżyjesz : )
Carolq, Kjopa3 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Ksosia wrote:No to mamy podobny cykl (ja 6
) i podobne staranki
Lekarz Cie kierował na jakieś badania, czy podobnie jak mój ****** karze czekać rok?
dziewczyny ja teraz miałam robione jakies posiewy BG coś tam
AMH,
TS
17 OH PG
BHCG
te badania miałam robione 14.10.2015 tylko że myśle że BHCG jeśli jestem to wyszło ujemne bo za wcześnie dlatego jutro chcę zrobić test.
A mam pytanie bo ja miałm 4 gin i jakoś wolę facetów bo jak kobieta mnie bada to mnie boli a jak facet to nie.4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jasminowa wrote:Kjopa- piesek cudny : )
Dzięki Wam, będzie miał dom, widzę, że już się na łóżku rozgościł ; )
Carolq- u nas ostatnio nie pojawiły się nowe ciąże tzn. w stałej grupie, ale jutro zbiorowe testowanie kilku dziewczyn, więc jutro zajrzyj do nas, może będą jakieś zmiany. Życzę Ci, żeby jak najszybciej ustały mdłości, byle do drugiego trymestru, zobaczysz odżyjesz : )
Tak już na wyrku się rozgościł i właśnie śpi po spacerku.
Carolq dasz radę już niedługo drugi trymestr i powinno być lepiej. Chociaż kobiety różnie przechodzą. -
Ksosia - wpływu Inofemu, przynajmniej, dopóki brałam 1 saszetkę, nie widziałam. Niektóre dziewczyny piszą o wpływie na masę ciała, apetyt na słodkie etc. U mnie nie było to odczuwalne.
Dwa cykle temu urósł mi ładny pęcherzyk - piłam wtedy 2x1sasz. Inofemu oraz zioła o.Sroki. Czy to zasługa któregoś z nich? Nie wiem.
Wiesiołek? Ciężko powiedzieć, by coś dał - czy to w pierwszym, czy w kolejnych cyklach. Prędzej w temacie cery
Za to śluz ewidentnie poprawia mi witamina B6.Ksosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJasminowa wrote:Dziewczyny,
Uciekam już do męża nawołuje spod prysznica ; ) dobrej nocy wszystkim.
Modlę się, żeby jutro się trafiła tutaj jakaś ciąża!!!!- to do dziewczyn jutro sikających.
dzięki jasminowa, będziemy się starały wysiurać coś pozytywnego
dobranoc dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 19:51
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też żadnej specjalnej diety nie stosuję. Przez pierwsze cykle starałam się kawę ograniczać po owulacji, a teraz niczego sobie nie odmawiam.
Ksosia ja teraz pierwszy cykl brałam wiesiołka i piłam siemię lniane więc nie wiem co bardziej zadziałało ale zauważyłam większe nawilżenie od środka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 20:03
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Wiola90 wrote:Ja też żadnej specjalnej diety nie stosuję. Przez pierwsze cykle starałam się kawę ograniczać po owulacji, a teraz niczego sobie nie odmawiam.
Ksosia ja teraz pierwszy cykl brałam wiesiołka i piłam siemię lniane więc nie wiem co bardziej zadziałało ale zauważyłam większe nawilżenie od środka.
czy możesz polecić jakieś dobre tabletki przedciązą od 8 miesięcy biorę femibion czy lepiej zmienić po tak długim czasie na inne? co o ym myślicie?4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]