Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
mmarzenak wrote:od kilku dnie boli mnie macica, bóle zaczęły się jakieś 3 dni po owulacji.. a dzisiaj ciągle czuje wielki dyskomfort jak chodzę, a jak przcisne podbrzusze to mnie strasznie boli.. mogą to być objawy ciąży? bo zaczynam się martwić.. że to coś nienormalnego..
nie wiem tak nie miałam, ale jak będzie tak nadal po spodziewanej @ biegusiem do ginka
-
Dziewczyny, a ja nadal w stresie żyję - czy się udało, czy nie... Dzisiaj 11dpo, okropnie bolą mnie piersi od zewnątrz, jajnik prawy co jakiś czas. Ogólnie najpierw czułam się jak na @, ale od dwóch dni mam objawy, jakich nigdy nie miałam Nigdy przed @ nie bolały mnie piersi..i nigdy nie bolały mnie jajniki Od owulki miałam też okropne wzdęcia i gazy... Jutro planuję iść na betę, bo testy wychodzą negatywne Myślicie, że to ma sens?? A może zaczekać do piątku??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 13:51
-
oczekujaca88 wrote:Dziewczyny, a ja nadal w stresie żyję - czy się udało, czy nie... Dzisiaj 11dpo, okropnie bolą mnie piersi od zewnątrz, jajnik prawy co jakiś czas. Ogólnie najpierw czułam się jak na @, ale od dwóch dni mam objawy, jakich nigdy nie miałam Nigdy przed @ nie bolały mnie piersi..i nigdy nie bolały mnie jajniki Od owulki miałam też okropne wzdęcia i gazy... Jutro planuję iść na betę, bo testy wychodzą negatywne Myślicie, że to ma sens?? A może zaczekać do piątku??
11dpo to chyba troszkę za wcześnie, nie wiadomo kiedy doszło do zagnieżdżenia Nie wiem czy na becie będzie coś widać, a ile jeszcze dni do spodziewanej @?07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
oczekujaca88 wrote:Dziewczyny, a ja nadal w stresie żyję - czy się udało, czy nie... Dzisiaj 11dpo, okropnie bolą mnie piersi od zewnątrz, jajnik prawy co jakiś czas. Ogólnie najpierw czułam się jak na @, ale od dwóch dni mam objawy, jakich nigdy nie miałam Nigdy przed @ nie bolały mnie piersi..i nigdy nie bolały mnie jajniki Od owulki miałam też okropne wzdęcia i gazy... Jutro planuję iść na betę, bo testy wychodzą negatywne Myślicie, że to ma sens?? A może zaczekać do piątku??
ja bym zaczekała.. -
Powinnam dostać @ od 12-15dpo. Czyli właściwie jutro - ale nie czuję się, jakbym miała ją jutro dostać. U mnie to się waha - średnia to 14 dni. Chyba zaczekam do piątku..
I ten ból prawego jajnika... masakra..Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 14:04
-
Cześć staraczki
Zaczynam swoją przygodę z ovu i zaczęłam udzielać się na kilku forach, ale w sumie czemu nie u Was? Można dołączyć?
To nasz 2 cs o drugą dzidzię, pierwsza ma 7,5 mca. Zawsze chcieliśmy z M dzieci z niewielką różnicą wieku, więc działamy
Pozdrawiam i życzę owocnych starańKjopa3, renate lubią tę wiadomość
-
Rybaaaa wrote:Cześć staraczki
Zaczynam swoją przygodę z ovu i zaczęłam udzielać się na kilku forach, ale w sumie czemu nie u Was? Można dołączyć?
To nasz 2 cs o drugą dzidzię, pierwsza ma 7,5 mca. Zawsze chcieliśmy z M dzieci z niewielką różnicą wieku, więc działamy
Pozdrawiam i życzę owocnych starańRybaaaa lubi tę wiadomość
Kazik :*