Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
kamisia88 wrote:Też chcę taki mechanizm!!
Ach my kobiety - chciałybyśmy wszystko już, tu i teraz
Słońce mi to zajęło rok, a Tobie to ja życzę kropka już niebawem - tylko mi się tutaj proszę nie stresować i myśleć pozytywnieCzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
CzekającaMama wrote:Ach my kobiety - chciałybyśmy wszystko już, tu i teraz
Słońce mi to zajęło rok, a Tobie to ja życzę kropka już niebawem - tylko mi się tutaj proszę nie stresować i myśleć pozytywnieCzekającaMama lubi tę wiadomość
Kazik :* -
kamisia88 wrote:Dziekuje uprzejmie, jedna kropka ma juz prawie 5 lat ale była niespodzianką, jak się chce to....za dużo myślałam ostatnio, teraz postanowiłam wyluzowac a co tam
No i to mi się podoba
TAK TRZYMAĆ KOCHANACzekającaMama
kamisia88 wrote:CzekającaMama a co ja się będę co miesiac schizowac, będzie co ma byc, już test mężowi dałam do ukrycia, chyba takie myślenie nas uratuje
Dzielna dziewczyna - jestem z Ciebie dumna
A tak na pocieszenie to powiem Ci, że ja nawet nie miałam okazji zrobić w ostatnich miesiącach testu, bo @ nieustannie mnie zaskakiwała terminem swojego pojawienia się. Tak więc mam u siebie test, który kupiłam? Hmmm nawet nie pamiętam kiedy hahahakamisia88 lubi tę wiadomość
CzekającaMama
renate wrote:Hej, hej
Dziewczyny ciężko was nadrobić po całym dniu
Nie wytrzymam do soboty... zakupiłam test i jutro będzie testowanie Trzymajcie kciuki kochane a ja trzymam mocno także za każdą z was
Możesz na nas liczyć - już zaciskamy kciukaski i dmuchamy, chuchamy na szczęście
renate lubi tę wiadomość
CzekającaMama
renate wrote:Hej, hej
Dziewczyny ciężko was nadrobić po całym dniu
Nie wytrzymam do soboty... zakupiłam test i jutro będzie testowanie Trzymajcie kciuki kochane a ja trzymam mocno także za każdą z wasrenate lubi tę wiadomość
Kazik :* -
Rybaaaa wrote:Cześć staraczki
Zaczynam swoją przygodę z ovu i zaczęłam udzielać się na kilku forach, ale w sumie czemu nie u Was? Można dołączyć?
To nasz 2 cs o drugą dzidzię, pierwsza ma 7,5 mca. Zawsze chcieliśmy z M dzieci z niewielką różnicą wieku, więc działamy
Pozdrawiam i życzę owocnych starań
myślę że super mieć tak dzieci jedno po drugim, na pewno będzie momentami ciężko ale też jest plus dla mamy że zabawą dzieci dużo zajmą się same. Widzę po synu on w ogóle nie będzie się bawił sam w swoim pokoju, chce być cały czas z nami więc nawet ci trochę zazdroszczę Chociaż u mnie to tak wyszło bo nie dało się inaczej Pierwszy rok po porodzie zarzekałam się że to na pewno ostatnie dziecko, miałam traumę po porodzie- Damian urodził się przedwcześnie, potem mieliśmy swoje życiowe zawirowania z mężem- ja kończyłam szkołę, on zmienił pracę, wyjechaliśmy do Niemiec... ale w końcu stwierdziliśmy że koniec wymówek dziecko potrzebuje rodzeństwa a i my sami też zatęskniliśmy za maleństwem w domuRybaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam wieczorowo:)
Ja dzisiaj miałam wolne ale dzień poświęciłam na mycie okien i wieszanie firan i takie tam, jestem wyruchana na maksa tylko nie takie wyruchanie jak być powinno:P
Idzie @ do mnie powoli,brzuch już mam jak w 5 tym miesiącu czyli jak zwykle przed@
ale po całym dniu tyranki coś mnie dzisiaj bolało w jajnikach/macicy ciężko powiedzieć takie kłucie...
Teraz wypachniona siedzę i nadrabiam forum;)
Renate - jasna sprawa kciuki tak zaciśnięte, że aż bolą ale jak mus to mus, wytrzymam jakoś ;P
Oczekująca kiedy ta beta? jesteśmy obie maniakami testowania widzę... -
nick nieaktualnyrenate - ja też miałam traumę po porodzie dlatego tak późno zdecydowaliśmy się na drugie, też do pewnego czasu miało być jedne. Ja miałam wywoływany poród i szereg innych dolegliwości które nasilały się po terminie ale oszczędzę wam szczegółów zwłaszcza,że mamy tutaj ciężarne których nie chcemy stresować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 21:32
-
Ruby to żeś się narobiła Kochana - podziwiam
Ja zbieram się do umycia okien hmmm chyba już z miesiąc i ciągle mam jakąś wymówkę. A najlepsza jest taka, że obok mnie robią elewację w nowo wybudowanym bloku i pyli jak jasna cholera, więc jak już mam plan, że w ten weekend umyję okna to mówię sobie: czy Ty upadłaś na łeb? Po co myć skoro elewacji jeszcze nie skończyli i jutro okna znowu będą upierdzielone?!
Wiem, wiem nie ma się czym chwalić, ale mówię jak jest. W końcu nikt nie jest idealnyrenate lubi tę wiadomość
CzekającaMama
Ja mam teraz cały czas biegania od rana do wieczora bo syn ma wolne od przedszkola- 2tygodnie ferii, niestety nie udało nam się jechać nigdzie na urlop bo mąż niedawno zmienił pracę i nie dostał wolnego, także latam całymi dniami po parkach, placach zabaw, nad wodę itd szczęście że jego koleżanka sąsiadka też ma wolne i chociaż latamy z mamuśką razem Od poniedziałku na szczęście wraca do przedszkola, a ja jeszcze 1 tydzień wolny to akurat "odpocznę"- czyli właśnie też pomyję okna itp
Planujemy tylko w ramach rekompensaty za wakacje w domu jechać na weekend nad jeziorko pod namiot- ale się będzie Młody cieszył hihihi
Matka się zgodziła na to bo na campingu są normalne toalety i prysznice -
Hej Dziewczyny!! Z chęcią się do Was przyłącze. Mam nadzieje, że mnie przygarniecie Ja z moim Panem Mężem dopiero zaczęliśmy starania o Małego Bejbusia i choć tabletki anty odstawiłam już jakiś czas temu, jest to nasz pierwszy cykl starań. Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki!!"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho
-
JoHanna wrote:Hej Dziewczyny!! Z chęcią się do Was przyłącze. Mam nadzieje, że mnie przygarniecie Ja z moim Panem Mężem dopiero zaczęliśmy starania o Małego Bejbusia i choć tabletki anty odstawiłam już jakiś czas temu, jest to nasz pierwszy cykl starań. Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki!!
Hejka JoHanna witamy Cię z otwartymi ramionami im nas więcej, tym raźniej i weselej.
Trzymam kciuki, że Bejbuś pojawił się pod Twoim serduszkiem jak najszybciej - najlepiej już, w tym cykluCzekającaMama
nick nieaktualnyCzekającaMama wrote:Ruby to żeś się narobiła Kochana - podziwiam
Ja zbieram się do umycia okien hmmm chyba już z miesiąc i ciągle mam jakąś wymówkę. A najlepsza jest taka, że obok mnie robią elewację w nowo wybudowanym bloku i pyli jak jasna cholera, więc jak już mam plan, że w ten weekend umyję okna to mówię sobie: czy Ty upadłaś na łeb? Po co myć skoro elewacji jeszcze nie skończyli i jutro okna znowu będą upierdzielone?!
Wiem, wiem nie ma się czym chwalić, ale mówię jak jest. W końcu nikt nie jest idealny -
nick nieaktualny