Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJasminowa wrote:No i jak jest częsty kaszel sezonowo, czasami właśnie prawie do wymiotów, ale nie typowo krtaniowy świszczący, to może to być refluks żołądkowy. Ja tak mam. Wszystkie choroby ukł. oddechowego wykluczyli, z alergią włącznie i okazało się, że to refluks. Choć nie mam żadnych objawów refluksu poza tym nieszczęsnym kaszlem, najczęściej właśnie jesienią.Nikt na to nie wpadł, dopiero trafiłam do sensownej dr, która przepisała leki na refluks i kaszel odszedł jak ręką odjął...
ojej to mnie teraz zastrzeliłaś taką informacją...w życiu bym nie wiązała tego...i to w dodatku sezonowo tylko...jak się nasili to pójdę do lekarza i wspomnę o tym refluksie:)Jasminowa lubi tę wiadomość
-
Mundek u mnie 12/13 listopada;) a najlepsze że wizytę u gina mam 11 listopada:)
Cinnamonku ale mieliście przeżycia! dobrze,że już lepiej z malutką :*
a może żuravit łykaj, mi ten nowy gin kazał łykaćcinnamon cookie lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja byłam wczoraj na zumbie już dwa miesiące chodze szybko mineło i endorfiny załadowane po zajeciach na fulla no ale mój R mnie zdenerwował i juz o moim dobrym nastawieniu...Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
Mundek wrote:ja byłam wczoraj na zumbie już dwa miesiące chodze szybko mineło i endorfiny załadowane po zajeciach na fulla no ale mój R mnie zdenerwował i juz o moim dobrym nastawieniu...
Mundek główka do góry te chłopy tak mają.Popraw sobie humor.
Mój tez mnie wczoraj wieczorem wkurzył...swoim gadaniem
Mundek, madzikk, AgaL lubią tę wiadomość
-
madzikk wrote:Cynamonku tak jak Ejrene napisala, zurawina, moze byc tez rumianek, piwo, i duzo witaminy C. A na pecherz z lekow najlepszy furagin. Jak bylam mlodsza to bardzo czesto mialam problemy z pecherzem. Kiedys dostalam takiego zapalenia pecherza ze wyladowalam na pogotowiu, dali mi zastrzyk w tylek tak mocny ze jak zaczal dzialac to prawie zaslablam, a na tylku ani siedziec ani lezec nie moglam przez tydzien. Na zapalenia bardzo dobra jest tez lampa czerwona i jak przyjemnie cieplutko.
Mam nadzieje ze siostrzenica szybko wyzdrowieje.
Dziękujęco do leków to się zgadzam, tylko tak jak pisałam wcześniej po swoich przeżyciach - jak furagina to żadne piwo ani jakikolwiek inny alkohol
madzikk lubi tę wiadomość
-
Ejrene wrote:U mnie też tak było że cały tydzień czułam się niewyraźnie / przeziębiona i stan podgorączkowy był tak że może to dobry objaw
Ejrene kochana w sumie to ja tak miałam w pierwszej ciąży:-) teraz sobie przypomniała jak mi napisałaś
Trzymam kciuki za betę)
Ejrene lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Ruby dzięki za info o syropie
zaraz napiszę do Szwagierki, może sprawdzi się i u Jej córki
OMG dziewczyny Wy tu o fitnessach, basenach, a ja chręcham i oddychać przez nos nie mogę, biegam co 5 minut do łazienki.... Jak ja Wam zazdroszczę!!!!