Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Jasminowa wrote:Imię Róży- cześć : ) ja prowadzę dopiero pierwszy miesiąc, więc na razie mi się podoba ; ) dowiedziałam się przynajmniej ,że mam owulację 11 dnia cyklu, a nie tak jak myślałam 14 dc
Trzymam kciuki za Twoje testowanie, boom na zielone kropki już rozpocząty : )
Jaśminowa, ja to Cię podziwiam za to:-) bo ja nie jestem taka systematyczne, i rano jestem zawsze nieprzytomna więc nie wiem gdzie bym ten termometr wsadzała;-))
ps. zgłaszam pierwsze dwa objawy ciążowe: ból cycków i przeziębienie;-))Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 10:59
Jasminowa, madzikk, AgaL lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
cinnamon cookie wrote:Ruby dzięki za info o syropie
zaraz napiszę do Szwagierki, może sprawdzi się i u Jej córki
OMG dziewczyny Wy tu o fitnessach, basenach, a ja chręcham i oddychać przez nos nie mogę, biegam co 5 minut do łazienki.... Jak ja Wam zazdroszczę!!!!
Cynamon- ja mam to samo, zatoki zawalone, metry chusteczek zużyłam i w gardle papier ścierny...ledwo zipię, ale odbijemy sobie po wyleczeniu : )cinnamon cookie lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Jasminowa wrote:Cynamon- ja mam to samo, zatoki zawalone, metry chusteczek zużyłam i w gardle papier ścierny...ledwo zipię, ale odbijemy sobie po wyleczeniu : )
AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Lista testujących w listopadzie, będzie łatwiej śledzić forumowe zaciążenie (za 10 dni, kolejne daty, żeby nie było tasiemców):
5.
6.
7.Imię-Róży
8.Imię-Róży
9.Imię-Róży
10.Imię-Róży
11.
12.
13.
14.
Wpisujcie się kochane, ja mam akurat 4 testy to je przez cztery dni obsikam:-)madzikk, AgaL lubią tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Imię_Róży ja chyba jeszcze owulacji nie miałam
oj tam oj tam;-) objaw przedprenatalny:-0... takie rzeczy to tylko na naszym forum:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 11:09
Edycik, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
hej
Dziewczyny wy tu jesteście ekspertki... pomóżcie
od kilku miesięcy staramy się.... ale robiąc wyniki okazało się ze mam TSH powyżej 4 .... niby żeby zajść w ciążę musi być niższe...
nie byłam u żadnego lekarza...
ale dopiero wybieram się .... czy myślicie że mamy na razie zaprzestać starań.... i wybrać się do lek., czy spokojnie możemy działać...a leki nie będą przeszkodą..
nie wiem może to bardziej pytanie dla tych dziewczyn co mają problem z TSH
❤ 2008r. - 👧
❤2016r.- 👧
❤2023r. -👧 -
gabryśka wrote:szkoda by mi było opuścić ten miesiąc dziś akurat 14 dc
ale nie wiem czy najpierw lepiej uregulować tsh.....
hej!
ja bym nie odpuszczałaale na TSH sie nie znam....
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Gabrysia a ją najpierw obniżyła bym TSH w okolice 1. Bo w ciążę cięzko zajść z TSH 4, ale to możliwe. Jednak przy takim wyniku może dojść do poronienia, bo dziecko będzie się zle rozwijać. Do 17 tc dziecko korzysta z tarczycy matki. Oprócz TSH zrob jeszcze wolne ft3 i ft4 i przeciwciała aTPO i aTG.
Jasminowa lubi tę wiadomość