Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
cinnamon cookie wrote:Oooooo
a kiedy wraca?
dziś wieczorem a jutro znów delegacja - jakieś systemy na urzędach testują
także padnie zmeczony
ale spokojnie dziś 7 dc więc owulka pewnie znów będzie u mnie około 20 dc tyle że nerwowa bez seksu chodzę ;P -
Edycik wrote:dziś wieczorem a jutro znów delegacja - jakieś systemy na urzędach testują
także padnie zmeczony
ale spokojnie dziś 7 dc więc owulka pewnie znów będzie u mnie około 20 dc tyle że nerwowa bez seksu chodzę ;Pbo że do owulki jeszcze trochę czasu to wiem
Edycik lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Może przygarniecie? Mam do Was pytanie, miesiączkę miałam 20.10, zanim się pojawiła miesiączka zaczął mnie boleć lewy jajnik, wczoraj byłam u ginekologa, zrobił usg i zauważył pęcherzyk w jajniku. To znaczy, że z narzeczonym mamy zielone światło?
1 cykl starań
Termin @ 19.11
Długość cyklu 28-30 -
Aguś jestem jestem od samego rana tylko popracować musiałam
Też mam objawy przeziębieniowo cionszowe choć to jeszcze za wcześnie
A na basen idziemy we trzy jutro
Edycik, AgaL, Jasminowa, Ejrene lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Wiem, wiem. Byłam zestresowana,że coś może być nie tak i zapomniałam zadać kilku pytań hehe;) następnym razem sobie zapisze, ponieważ kazał przyjść za miesiąc i zobaczyć jak 'sytuacja' się rozwinie1 cykl starań
Termin @ 19.11
Długość cyklu 28-30 -
Edycik wrote:dziś wieczorem a jutro znów delegacja - jakieś systemy na urzędach testują
także padnie zmeczony
ale spokojnie dziś 7 dc więc owulka pewnie znów będzie u mnie około 20 dc tyle że nerwowa bez seksu chodzę ;P
Edycik poskacz sobie na piłceEdycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Wpisałam siebie i Mundka na listę Katiuszki.
5.
6.
7.Imię-Róży
8.Imię-Róży
9.Imię-Róży
10.Imię-Róży
11.
12.
13.
14.Jasminowa
15. Mundek
Witajcie nowe koleżanki : )
Ja też muszę popracować, trochę pracuję, trochę zaglądam tutaj i tak wkółko ; )Edycik, Mundek lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Cześć dziewczyny,
u mnie dziś @ zawitała więc zaczynamy nowy csale nie ma załamki, działamy dalej
poza tym w poprzednim cs podczas owu mąż był w delegacji więc tamtego cyklu nie liczę. W tym mam zamiar używać testów owu żeby owulacja mnie nie zaskoczyła, tak jak to było w poprzednim cylku, gdy była w 19 dc, a ja zakładałam że będzie ok 15 dc i wtedy było
ale nie ma tego złegoAgaL, Edycik lubią tę wiadomość
30 lat, synek 2.11.2012
cykl starań: 1
termin @:
długość cyklu: 30-35 dni -
gabryśka wrote:hej
Dziewczyny wy tu jesteście ekspertki... pomóżcie
od kilku miesięcy staramy się.... ale robiąc wyniki okazało się ze mam TSH powyżej 4 .... niby żeby zajść w ciążę musi być niższe...
nie byłam u żadnego lekarza...
ale dopiero wybieram się .... czy myślicie że mamy na razie zaprzestać starań.... i wybrać się do lek., czy spokojnie możemy działać...a leki nie będą przeszkodą..
nie wiem może to bardziej pytanie dla tych dziewczyn co mają problem z TSH