Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Majju dopisuję Cię
5.
6.
7.Imię-Róży
8.Imię-Róży
9.Imię-Róży
10.Imię-Róży, AgaL
11.
12.
13. Paryzetka, może Majju
14. Jasminowa
15. Mundek
16. Paryzetka, Majju
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 12:43
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Dziękuje za kciuki :*
Kas a internetowo odbierasz czy osobiście musisz ?
U mnie kiedyś na następny dzień rano się odbierało teraz się polepszyłoale tylko do 14.45 można odebrać jak się nie zdąży to dopiero rano.
Age na 10 wpiszcie11 ma wizytę to niech 10 sobie siknie a co
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 12:43
cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Hahhaa widzę, że już decyzja podjęta
może lepiej 11ego rano siknę przed wizytą, choć to i tak przed terminem @ będziecinnamon cookie, Paryzetka83, Ejrene lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:My z Ruby tylko takie do tyłu jesteśmy
czekamy i czekamy na te nasze owulacje
Jaśminowa a dlaczego akurat moją listę? Ja się nie pisałam.
Cinnamon po główce głaszcze. ja na pęcherz zawsze ura cośtam i duuużo żurawiny a moja mam robiła sobie zawsze grzane piwo.
-
nick nieaktualnyRuby wrote:AgaL ja też właśnie piję, mój objaw przed-cionszowy też minął
zaraz się do sklepu zbieram po ten nieszczęsny telefon bo w tym moim popękanym ekranie to już mi się dwoi i troi
Dziś przyszedł nowy ale złapałam zonka moja karta sim nie pasuje i muszę do salonu iść ją wymienić.
Ja mam objaw przed ciążowy, przed owulacyjny przed nie wiem co. Mam straszną ochotę na kawę z Coffee Haven taką z białą czekoladą, pianką....Edycik lubi tę wiadomość
-
Katiusza- bo listę zapodałaś, dlatego napisałam, że Twoja ; )
A z pęcherzykiem to wiesz, jak nowy doktorek cię postymuluje, to będą rosły jak na drożdżach ; )
Ja zestrachana jestem w tym cyklu, nie wiem czy w ogóle będę tetsować, chyba, że @ nie przyjdzie: ( jeszcze jutro wizyta u doktorka, czekam na nią jak na szpilkach. Mam nadzieję, że choć trochę to endometrium poszło do przodu, jutro się okaże.
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png