Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Jasminowa wrote:O matko, pomyliłam się, faktycznie.
Obydwie mają w avatarkach te żółte mordki i się pomyliłam. Sory KatiuszkaAgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
majju wrote:Juuuuuhuuu
Ejrene gratuluję! Dbaj o siebie i niech wszystko się dobrze układa. A beta tak szybko rośnie... może bliźniaki?
Też tak mi przez myśl przeszło bo skłonności genetyczne mamale przy bliźniakach pewnie jeszcze większa by była.
W każdym bądź razie lepiej żeby szybko przyrastała niż za wolno nie?Edycik, Mundek, cinnamon cookie, madzikk, Paryzetka83, Jasminowa, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Ruby wrote:Bratku miło że wpadłaś, czekałyśmy na ciebie
Kjopa, dobrze, że szwagier odnajduje w Was wsparcie. Mam nadzieję, że poukłada Mu się w życiu jak najszybciej
Kas, kciuki za betę!!!!
cinnamon_, Imię Róży, co to za chorowanie??? Proszę się tu nie wykręcać jakimiś choróbskami, tylko powiedzieć swojemu organizmowi, że ma się zmobilizować!
gabryśka, wiele dziewczyn z takim TSH zaszło. Równie dobrze może Ci skoczyć na początku ciąży. Z drugiej strony - pytanie, na ile Ci się spieszy.
katiuszaa, KOLEJNY cudny avatarekJesteś moim Miszczuniem
Ejrene, GRATULACJE!!!!! Mówiłam, że zbytnio się denerwujesz?????
Btw-hahaha, z takim przyrostem, to Ty chyba bliźniaki hodujesz, hihihi
A co do listy... Nikt nie chce w Święto Niepodległości?
To nie będę sobie krzywdować i poproszę 11.11Wprawdzie to dopiero jakieś 10dpo, więc bezsens....ale i tak pewnie nie wytrzymam i pierwszy test strzelę, bo to 13 dni po Pregnylu.
A jak nic nie będzie, to jeszcze Super Szczęśliwy dzień, czyli... 13.11, piątek
5.
6.
7.Imię-Róży
8.Imię-Róży
9.Imię-Róży
10.Imię-Róży, AgaL
11. Bratek
12.
13. Paryzetka, może Majju, Bratek
14. Jasminowa
15. Mundek
16. Paryzetka, Majju
Jeśli wziąć pod uwagę, co się dzieje z moim apetytem od 2 dni, to w ciąży jestem na bank, zapewne w dodatku z trojaczkami!!!!!
Mówię Wam, jakiś koszmar. Wczoraj na słodycze, dzisiaj na mięso... Dawno takich napadów nie miałam, aż mi głupio...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 14:15
Edycik, Ejrene, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Hej mam problem. Teraz brałam tabletki anty na wyregulowanie okresu ale w tym czasie brałam też antybiotyk który może zaburzyć ich działanie. 4 dzień po odstawieniu przyszło plamienie i jest nadal. Ale 2 dni temu zrobiłam test ciążowy(QUIXX) bo się źle czułam i wymiotowałam. i wyszedł pozytywny! tylko że druga kreska była troche jaśniejsza i u góry była bardziej wyraźna niż na dole. Potem temperatura troche spadła, dziś znów podskoczyła więc zrobiłam kolejny test i tym razem negatywny(PINK).. Nie wiem już co myśleć. Zgłupiałam...
-
majju wrote:Juuuuuhuuu
Ejrene gratuluję! Dbaj o siebie i niech wszystko się dobrze układa. A beta tak szybko rośnie... może bliźniaki?
to samo pomyślałam, ale nie chciałam mówić na głosEdycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Poprawiona lista;)
ja Bratku tez 11 listopada - wtedy mam wizytę u gina, to rano siknę
5.
6.
7.Imię-Róży
8.Imię-Róży
9.Imię-Róży
10.Imię-Róży
11. Bratek, AgaL