Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Mundek wrote:jestem dzisiaj jakoś strasznie zdenerwowana... może coś poradzicie co by tu zrobić zeby troche wyluzowac?
Mundek Kochana a masz szansę wyjść na spacer? mi zawsze pomaga:)
u mnie dziś słonko, więc gdyby nie to, ze muszę w pracy siedzieć, chętnie porobiłabym coś na świeżym powietrzu.
Lubię też herbatke z melisy i pomarańczy - taka z biedronki-mniam i działaParyzetka83, Mundek, Jasminowa lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
AgaL, masz wizytę 11.11??? To chyba Twój gin jest pracoholikiem
Albo jest meeeega poświęcony pracy, hihihi
Trzymam kciuki za wspólne testowanie
Chociaż... co ja się będę z niego nabijać - moja ginka napisała do mnie wczoraj o....23:30)))
Mundek - herbata z melisy, albo dwóch. Basen. Małe ćwiczenia w domku. Drzemka. Na niektórych zadziałają zakupy. Film. Zależy czy wiesz, co Cię tak niepokoi :-*
marysia, beta prawdę Ci powie....
A testy najlepiej powtarzać tej samej firmyAgaL, Mundek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Edycik to z Tobą to na winko idę, a potem na basen
co Ty na to?
mundek Melisa i ulubiona muzyka na maksa.
Bratku dziękuję, w końcu jestem w czymś mistrzemAgaL, Edycik, Bratek, Mundek, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Bratek wrote:AgaL, masz wizytę 11.11??? To chyba Twój gin jest pracoholikiem
Albo jest meeeega poświęcony pracy, hihihi
Trzymam kciuki za wspólne testowanie
Chociaż... co ja się będę z niego nabijać - moja ginka napisała do mnie wczoraj o....23:30)))
Mundek - herbata z melisy, albo dwóch. Basen. Małe ćwiczenia w domku. Drzemka. Na niektórych zadziałają zakupy. Film. Zależy czy wiesz, co Cię tak niepokoi :-*
marysia, beta prawdę Ci powie....
A testy najlepiej powtarzać tej samej firmy
Sama byłam w szoku jak ustalam termin wizyty i dwa razy pytałam kobietki czy na pewno 11ego??Bratek lubi tę wiadomość
-
Edycik wrote:
Jak sie Katiuszka dołączy na pewno wypijemyEdycik lubi tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Jeszcze się potopicie Wariatki!!
Cinnamonek słyszałam że Ty "lubisz" basen, więc będziesz naszym ratownikiemEdycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość