Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga- ale mi smaka narobiłaś tym kebabem...
Edycik- ja już zrobiłam logout z pracy i zaraz zawożę dzieci na treningi, a Ty oczekujesz na mężulka?
moderatorka pewnie na gimnastyce znowu : )
Ejrene- moja koleżanka jak wzięła chłopa do porodu to w bólach jeszcze musiała go pocieszać, bo był przerażony : ) Każdy inaczej znosi takie sprawy.
Ale do pierwszego porodu warto razem, żeby zobaczyć jak to jest.
Zobacz jak się udało, że Twój mąż akurat zdążył przyjechac na owulkę, a pamiętasz, jak bałaś się, że przyjedzie to będzie już po ? historia z happy endem : )
Kas spisała cykl na straty, a też wygląda na to, że coś się jednak wykluło : ) takie wiadomości nastrajają optymistycznie, byle więcej takich !
Edycik, Bratek, Natalii00 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Cześć wieczorkiem.
Najnowsze wieści. Czekam jednak na @.
Byłam u gina i na usg widać, że nic nie widać ;/. Czyli ani ciąży ani torbielki, jajniki spoko. 28dc, zaczyna się plamienie, czyli juro, pojutrze @ przyjdzie.
Wykluczył cykle bezowulacyjne, bo mam cykle jak w zegarku.
No i podobno naprawdę nie często udaje się przy pierwszym podejściu.
W tym cyklu możliwe, że plemniczki były słabsze, bo małż infekcję złapał, która go scięła z nóg na akurat moje płodne dni
.
Niech już te @ przyjdzie, jak musi. Pozdrawiam czekające i trzymam kciuki
-
Taki lekowycinnamon cookie wrote:Czyli jaki? :>
Aga nie wiem czy u Ciebie jest hebe, ale dostałam smsa że kupując tusz do rzęs drugi taki sam za 1gr
Sama tabletka jest prawie bez smaku, ale posmak jakby goryczy zostaje, a nie miałam jak w pracy umyć zębów
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Mamatuska dobrze że poszlas do gina, przynajmniej się nie stresujeszMamaTuśka wrote:Cześć wieczorkiem.
Najnowsze wieści. Czekam jednak na @.
Byłam u gina i na usg widać, że nic nie widać ;/. Czyli ani ciąży ani torbielki, jajniki spoko. 28dc, zaczyna się plamienie, czyli juro, pojutrze @ przyjdzie.
Wykluczył cykle bezowulacyjne, bo mam cykle jak w zegarku.
No i podobno naprawdę nie często udaje się przy pierwszym podejściu.
W tym cyklu możliwe, że plemniczki były słabsze, bo małż infekcję złapał, która go scięła z nóg na akurat moje płodne dni
.
Niech już te @ przyjdzie, jak musi. Pozdrawiam czekające i trzymam kciuki
co do bezowulacyjnych to ją mam cykle jak w zegarku, a poprzedni cykl bezowulacyjny bo w 19 dc pęcherzyk nie pękł. Gdybym nie poszła na USG to bym się nie martwiła i zylabym w błogim przeświadczeniu że owulka była 
Czyli następny cykl staranek przed Wami
Ja dzisiaj mam zamiar działać
mam nadzieję, że dzisiaj nie padnę ja albo chłopina
mam nadzieję, że owulka jednak będzie w tym cyklu za 4-5 dni no ale zobaczymy po tempce.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Aga tak normalnie to z chęcią bym się dołączyła ale wyjątkowo jestem najedzona