Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga- ale mi smaka narobiłaś tym kebabem...
Edycik- ja już zrobiłam logout z pracy i zaraz zawożę dzieci na treningi, a Ty oczekujesz na mężulka?
moderatorka pewnie na gimnastyce znowu : )
Ejrene- moja koleżanka jak wzięła chłopa do porodu to w bólach jeszcze musiała go pocieszać, bo był przerażony : ) Każdy inaczej znosi takie sprawy.
Ale do pierwszego porodu warto razem, żeby zobaczyć jak to jest.
Zobacz jak się udało, że Twój mąż akurat zdążył przyjechac na owulkę, a pamiętasz, jak bałaś się, że przyjedzie to będzie już po ? historia z happy endem : )
Kas spisała cykl na straty, a też wygląda na to, że coś się jednak wykluło : ) takie wiadomości nastrajają optymistycznie, byle więcej takich !
Edycik, Bratek, Natalii00 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Cześć wieczorkiem.
Najnowsze wieści. Czekam jednak na @.
Byłam u gina i na usg widać, że nic nie widać ;/. Czyli ani ciąży ani torbielki, jajniki spoko. 28dc, zaczyna się plamienie, czyli juro, pojutrze @ przyjdzie.
Wykluczył cykle bezowulacyjne, bo mam cykle jak w zegarku.
No i podobno naprawdę nie często udaje się przy pierwszym podejściu.
W tym cyklu możliwe, że plemniczki były słabsze, bo małż infekcję złapał, która go scięła z nóg na akurat moje płodne dni.
Niech już te @ przyjdzie, jak musi. Pozdrawiam czekające i trzymam kciuki -
cinnamon cookie wrote:Czyli jaki? :>
Aga nie wiem czy u Ciebie jest hebe, ale dostałam smsa że kupując tusz do rzęs drugi taki sam za 1grSama tabletka jest prawie bez smaku, ale posmak jakby goryczy zostaje, a nie miałam jak w pracy umyć zębów
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
MamaTuśka wrote:Cześć wieczorkiem.
Najnowsze wieści. Czekam jednak na @.
Byłam u gina i na usg widać, że nic nie widać ;/. Czyli ani ciąży ani torbielki, jajniki spoko. 28dc, zaczyna się plamienie, czyli juro, pojutrze @ przyjdzie.
Wykluczył cykle bezowulacyjne, bo mam cykle jak w zegarku.
No i podobno naprawdę nie często udaje się przy pierwszym podejściu.
W tym cyklu możliwe, że plemniczki były słabsze, bo małż infekcję złapał, która go scięła z nóg na akurat moje płodne dni.
Niech już te @ przyjdzie, jak musi. Pozdrawiam czekające i trzymam kciukico do bezowulacyjnych to ją mam cykle jak w zegarku, a poprzedni cykl bezowulacyjny bo w 19 dc pęcherzyk nie pękł. Gdybym nie poszła na USG to bym się nie martwiła i zylabym w błogim przeświadczeniu że owulka była
Czyli następny cykl staranek przed Wami
Ja dzisiaj mam zamiar działaćmam nadzieję, że dzisiaj nie padnę ja albo chłopina
mam nadzieję, że owulka jednak będzie w tym cyklu za 4-5 dni no ale zobaczymy po tempce.