Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    btw zamierzam 700 rozbić of course!!!!

jest i Ruby :) no wejście z przytupem miałaś kochana :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edytka to Twój mąż był prawie u mnie :p trzydzieści parę km mam do JG.

Ruby i jak zakupiłaś nowy telefon ?

Kas odświezaj tam stronę ;)

Ja się ciągle zastanawiam czy urlop jutro wsiąść, bo z pracy musiała bym się po 12 zwolnić i kłamać znowu po co się zwalniam :p bo nie chcę jeszcze mówić o ciąży.

Edycik lubi tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    jest i Ruby :) no wejście z przytupem miałaś kochana :D

nie można was zostawić na kilka godzin bo jakaś masakra się robi, tyle nadrabiania że szok:)

Edycik nie mogę się doczekać płodnych, ależ będą emocje :)

Edycik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Edytka to Twój mąż był prawie u mnie :p trzydzieści parę km mam do JG.

Ruby i jak zakupiłaś nowy telefon ?

Kas odświezaj tam stronę ;)

Ja się ciągle zastanawiam czy urlop jutro wsiąść, bo z pracy musiała bym się po 12 zwolnić i kłamać znowu po co się zwalniam :p bo nie chcę jeszcze mówić o ciąży.

zakupiłam, bielusieńki chciałam inny ale tylko na necie można je zamówić, a nie chcę brać takiego który nie wiem jak wygląda więc wzięłam troszkę inny ale ta sama firma, duży w miarę wyświetlacz i teraz już wszędzie będę was śledzić :D

Ejrene lubi tę wiadomość

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju ogladałyście wiadomości? Typ 23 latke pobił, zgwałcił i na koniec wydłubał oczy- masakra. Dziewczyna już całe życie ma zniszczone.

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Jeju ogladałyście wiadomości? Typ 23 latke pobił, zgwałcił i na koniec wydłubał oczy- masakra. Dziewczyna już całe życie ma zniszczone.

nie oglądam wiadomości, i chyba dobrze, że tego nie widziałam, masakra :(

• kas50 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta 136,9.....
    Wg norm 4 tydzień. ..choć mi wychodzi początek 5....

Bratek, Ejrene, Paryzetka83, Jasminowa, madzikk, nick nieaktualny, cinnamon cookie, Natalii00, AgaL, luna91, Kjopa3 lubią tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• Bratek Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 041.gif
    P.S. I żadnych smutnych kropeczek!!!!! Już Ejrene tak panikowała ;) Nie masz gwarancji, od kiedy powinnaś liczyć :)
    Głowa do góry, ciesz się i szykuj na powtórną betę, by sprawdzić przyrost :)))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 19:19

Jasminowa lubi tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas super :* wartością się nie przejmuj ważne żeby przyrost był prawidłowy :)

No to kochane nie macie wyjścia i reszta też ma szybko na zielono cykl skończyć :)

Bratek, Jasminowa, madzikk, Edycik lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie nakrecam się jeszcze...w piątek powtórzę i gdy przyrosnie to będę się cieszyć...choć pewnie dopiero po wizycie u ginki się uciesze na maksa:-) na razie jestem pelna obaw

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaś GRATKI :) Dziewczyny dobrze piszą, przyrost jest ważny :)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Kas super :* wartością się nie przejmuj ważne żeby przyrost był prawidłowy :)

No to kochane nie macie wyjścia i reszta też ma szybko na zielono cykl skończyć :)
    Ejrene kiedy idziesz do gina?
    Jaki mialas pierwszy wynik bety?:-)

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

• agrafka85 Debiutantka

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas Gratulacje :D

30 lat, synek 2.11.2012 <3
    cykl starań: 1
    termin @:
    długość cyklu: 30-35 dni
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    Beta 136,9.....

Kas- gratulacje : ) wpaniałe wiadomości

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Wiola90 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    zakupiłam, bielusieńki chciałam inny ale tylko na necie można je zamówić, a nie chcę brać takiego który nie wiem jak wygląda więc wzięłam troszkę inny ale ta sama firma, duży w miarę wyświetlacz i teraz już wszędzie będę was śledzić :D

Ja od męża dostałam na imieniny, w końcu będę miała internet w tel. Do niedawna uważałam, że jest mi nie potrzebny, ale odkąd Was poznałam to aż mnie skręca żeby tu zajrzeć jak tylko do domu wracam :) Teraz będę mogła zaglądać częściej ;)

Bratek, Paryzetka83, AgaL lubią tę wiadomość

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • Wiola90 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas gratuluję :) świetna wiadomość :) To się ciąże teraz sypią ;) niech dobra passa trwa :)

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    Beta 136,9.....

super kas :)

gratulacje kochana

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    Ejrene kiedy idziesz do gina?
    Jaki mialas pierwszy wynik bety?:-)

Pisałam wcześniej że idę już jutro bo mój gin leci w niedzielę za granicę na urlop. Wiem że wcześnie i nic nie będzie widać, pewnie nawet USG nie zrobi ale liczę na to że da mi da skierowanie na badania no i umowię się odrazu po jego urlopie wtedy to będzie 7-8 tydzień t9 juzy powinno ładnie być widać. Położona też mi poradziła żebym nie czekała na 1 wizytę do jego powrotu.
    Pierwsze HCG miałam 318,4. Jakie masz normy na wyniku? I badali Ci beta HCG czy HCG ilościowo w surowicy? Bo pomocy to jakaś różnica ale ją się nie znam :)

atdc15nmjt4tk663.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas50 brawo !!! Super !!! Czekam na piątkowy przyrost bety :-D

Ale dzisiaj fajny dzień :) są zafasolkowane, są podejrzewające obecność fasolek :)
    A ta lista to sikaniec ciążowy? Ja nawet nie wiem czy owulka będzie :( ale może i będzie he he oby

Edycik, Jasminowa, AgaL lubią tę wiadomość

• madzikk Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas gratulacje, super wiadomosc! 3mam kciuki za przyrost:)

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
‹‹ 694 695 696 697 698 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ