Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Edytka to Twój mąż był prawie u mnie :p trzydzieści parę km mam do JG.
Ruby i jak zakupiłaś nowy telefon ?
Kas odświezaj tam stronę
Ja się ciągle zastanawiam czy urlop jutro wsiąść, bo z pracy musiała bym się po 12 zwolnić i kłamać znowu po co się zwalniam :p bo nie chcę jeszcze mówić o ciąży.Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEjrene wrote:Edytka to Twój mąż był prawie u mnie :p trzydzieści parę km mam do JG.
Ruby i jak zakupiłaś nowy telefon ?
Kas odświezaj tam stronę
Ja się ciągle zastanawiam czy urlop jutro wsiąść, bo z pracy musiała bym się po 12 zwolnić i kłamać znowu po co się zwalniam :p bo nie chcę jeszcze mówić o ciąży.
zakupiłam, bielusieńki chciałam inny ale tylko na necie można je zamówić, a nie chcę brać takiego który nie wiem jak wygląda więc wzięłam troszkę inny ale ta sama firma, duży w miarę wyświetlacz i teraz już wszędzie będę was śledzićEjrene lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Beta 136,9.....
Wg norm 4 tydzień. ..choć mi wychodzi początek 5....Bratek, Ejrene, Paryzetka83, Jasminowa, madzikk, Ruby, cinnamon cookie, Natalii00, AgaL, luna91, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S. I żadnych smutnych kropeczek!!!!! Już Ejrene tak panikowałaNie masz gwarancji, od kiedy powinnaś liczyć
Głowa do góry, ciesz się i szykuj na powtórną betę, by sprawdzić przyrost))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 19:19
Jasminowa lubi tę wiadomość
-
Nie nakrecam się jeszcze...w piątek powtórzę i gdy przyrosnie to będę się cieszyć...choć pewnie dopiero po wizycie u ginki się uciesze na maksa:-) na razie jestem pelna obaw
-
Ejrene wrote:Kas super :* wartością się nie przejmuj ważne żeby przyrost był prawidłowy
No to kochane nie macie wyjścia i reszta też ma szybko na zielono cykl skończyć
Jaki mialas pierwszy wynik bety? -
Ruby wrote:zakupiłam, bielusieńki chciałam inny ale tylko na necie można je zamówić, a nie chcę brać takiego który nie wiem jak wygląda więc wzięłam troszkę inny ale ta sama firma, duży w miarę wyświetlacz i teraz już wszędzie będę was śledzić
Ja od męża dostałam na imieniny, w końcu będę miała internet w tel. Do niedawna uważałam, że jest mi nie potrzebny, ale odkąd Was poznałam to aż mnie skręca żeby tu zajrzeć jak tylko do domu wracamTeraz będę mogła zaglądać częściej
Bratek, Paryzetka83, AgaL lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
kas50 wrote:Ejrene kiedy idziesz do gina?
Jaki mialas pierwszy wynik bety?
Pisałam wcześniej że idę już jutro bo mój gin leci w niedzielę za granicę na urlop. Wiem że wcześnie i nic nie będzie widać, pewnie nawet USG nie zrobi ale liczę na to że da mi da skierowanie na badania no i umowię się odrazu po jego urlopie wtedy to będzie 7-8 tydzień t9 juzy powinno ładnie być widać. Położona też mi poradziła żebym nie czekała na 1 wizytę do jego powrotu.
Pierwsze HCG miałam 318,4. Jakie masz normy na wyniku? I badali Ci beta HCG czy HCG ilościowo w surowicy? Bo pomocy to jakaś różnica ale ją się nie znam
-
Kas50 brawo !!! Super !!! Czekam na piątkowy przyrost bety
Ale dzisiaj fajny dzieńsą zafasolkowane, są podejrzewające obecność fasolek
A ta lista to sikaniec ciążowy? Ja nawet nie wiem czy owulka będzieale może i będzie he he oby
Edycik, Jasminowa, AgaL lubią tę wiadomość