Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
YES!!!!!!!!! Hahahahaaaaa, rozbiłam bank!!!!!!!!!! A ściślej 700-setną stronę, hihihi
Słuchajcie, miesiąc zaczyna się pięknie: wynegocjowałam podwyżkę, rozbiłam 700 stronę.... jak nic zostaje już tylko zajść w ciążę)))))
Paryzetka83, Edycik, Ejrene, Wiola90, katiuszaa, cinnamon cookie, Jasminowa, AgaL, madzikk lubią tę wiadomość
-
Ejrene wrote:Kas nie stresuj się
na moim wyniku nie mieszcze się w żadną normę bo dla 4-5 tygodnia mam 1 900- 23 00 mlU\ml
Nie wiem czemu są takie wysokie ale przyjełam sobie że to 4-5 tygodni od ovu i tego się trzymam
Macie rację. ..no stres:-) -
agatia wrote:No i zjadłam prawie całą czekoladę z orzechami
Ja przekopałam całe mieszkanie, czekolady nie znalazłam, ale zostało się kilka cukierków na otarcie łezagatia, Bratek, Paryzetka83, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKas super bardzo się cieszę i delikatnie te mówię "a nie mówiłam" teraz na spokojnie zbadaj jeszcze raz betę i progesteron i migiem do giną może nawet nie do endokrynolog.
Bartek takie dobre wieści o kuj kuj musiała uświęcić 700a ja właśnie łamię dietę przy pizzy 4sery i coli.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 20:34
agatia, Bratek, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
agatia wrote:Dziewczyny uświadomcie mi jeszcze jedną rzecz: co oznacza linia przerywana miedzy kropkami niebieska na wykresie? Bo widze, że u niektórych takowa jest.
U mnie taka się pojawiła jak ominęłam jeden dzień z mierzeniem temp, nie wiem czy w innych przypadkach też się przerywana pojawia
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
agatia, tak się robi m.in., jeśli np.każesz OF ignorować daną temperaturę (bo uważasz, że coś mogło zaburzyć jej wiarygodność), to wtedy od tego punktu do sąsiednich linia będzie przerywana.
katiuszaa, my też dziś pizzowo. Biedronka ma ofertę hiszpańsko-portugalską - taaaaaakie ładne rzeczy mieli, że.... no.... no po prostu nie mogłam nas nie zaopatrzyć
P.S. Rurki z kremem, czekolady.... kurczę, od jutra wklejam zdjęcia warzyw i owoców
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 20:54
katiuszaa, Paryzetka83, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Wiola, Bratek dziękuję za wyjaśnienie :-*
Bratku zdecydowanie proszę foty zdrowego jedzeniabo tą czekoladę za bardzo sobie wzięłam do serca, a raczej do brzucha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 20:40
Bratek lubi tę wiadomość