Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny stwierdziłam, że mój Mąż mnie słucha... Ale uwaga, słucha i słyszy
siedzi właśnie i obiera te góra 20 orzeszków które wydał nam na świat orzech w tym roku
i mówi do mnie: Jedz i poprawiaj te endometrium
haaaaa myślałam, że padnę!
Wiola90, katiuszaa, Bratek, Paryzetka83, AgaL, Edycik, madzikk, Mundek, Jasminowa, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
cinnamon_, padłam!!!!! Mój na medycznych nazwach notorycznie łamie język
agatia - mówisz i masz!!! (kurczę, naprawdę poczułam wyrzuty).
Uwaga, skup się i otwórz swój umysł
Od jutra - pyszne owoce i warzywa!!!!!
Możesz zacząć już od rana - wsuwając na śniadanie PYSZNĄ sałatkę:
albo odżywczy koktail
A to wszystko dlatego, że chcemy być silne, zdrowe i.... doczekać:
..... chociaż niektórzy na naszym forum, to chyba się już szykują na:
Ufffff...... odkupiłam nieco swoje winy?))))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 21:19
cinnamon cookie, Wiola90, Ejrene, EwelinaaKa, agatia, Edycik, madzikk, Mundek, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
katiuszaa wrote:Kas super bardzo się cieszę i delikatnie te mówię "a nie mówiłam" teraz na spokojnie zbadaj jeszcze raz betę i progesteron i migiem do giną może nawet nie do endokrynolog.
Bartek takie dobre wieści o kuj kuj musiała uświęcić 700a ja właśnie łamię dietę przy pizzy 4sery i coli.
Myślisz że progesteron też zbadać? Biorę dupka a do gin zadzwonię jutro, może powie mi co zbadać i kiedy ewent.przyjść. do endo w tym ms nie mam szans się dostać
Trzymam kciuki za Was dziewczyny!!!!! -
nick nieaktualnykas50 wrote:Katiuszq nie nadazam za Twoimi avatarkami:-)
Myślisz że progesteron też zbadać? Biorę dupka a do gin zadzwonię jutro, może powie mi co zbadać i kiedy ewent.przyjść. do endo w tym ms nie mam szans się dostać
Trzymam kciuki za Was dziewczyny!!!!!kas50 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jasminowa wrote:Dobrej nocki dziewczyny,
Ja już uciekam, po prysznicu, po kolacji, dzieci utulone, zmykam do sypialni poczytać trochę ; )
Bratku- tyle szczęścia na raz, listopad jest Twój : )
Już mialam wcześniej pytać, co czytasz?Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Kas - gratuluję
Pięknie się posypało u Was.
Ejrene - jakieś dolegliwości?
Jasminowa - dzięki. Bywa różnie, pod koniec I trym dostałam mdłości dużych, odrzuca mnie od jedzenia. Pomagają jedynie Hollsy
Bratku - czekoladę taką z orzechami zjadłam ostatnio 3/4 takiej wielkiejAle to za czasów jak miałam apetyt teraz nic mi się nie chce. A sałatki owocowe jadłam swego czasu codziennie, dodatkowo dorzucałam laskowe orzechy - jutro chyba taką sobie strzelę
No i dzielnego masz męża
Hahah ja dzięki Tobie sobie uświadamiam jak duże jest moje dziecko
Bo żyję codziennie w nieświadomości a tu takie duże stworzenie mi siedzi.
Co u Carolq - jutro ma wizytę - pierwszą od miesiąca. I bardzo się boi. Ma bardzo mało dolegliwości, ale to chyba lepiej niż ciągle rzygać
Ale mi smaka na coś narobiłyście. Chyba zjem jabłko chociaż.
Tęsknie za Wami często. Fajnie tu macie - tak miło i przytulnieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 22:55
Bratek, madzikk, Mundek, Jasminowa, Kjopa3 lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
dobry z ranka
Bratku obraz z pysznym koktajlem mmmm jestem na takgratuluje rozbicia 700 strony forumowej
Cinnamon super,że mąz się tak przyłożył i każe jeść orzeszki
Ruby kochana jak zakwasy po fitnesie są jakieś?
Lunka jak się czujesz?
Carloq zajrzyj do nas bo martwimy się co u Ciebie?
Mój mąż wczoraj wrócił późno i poszliśmy spać,serki pyszne przywiózł.Jest mały problem bo odpuszczam dziś basen bo nie najlepiej się czuję, ale zamierzam iść na fitness prosto po pracypora na kawkę
cinnamon cookie, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/17fe46fe013c.jpg
Edycik, Paryzetka83, Mundek, AgaL, EwelinaaKa, cinnamon cookie, Wiola90, Jasminowa, Bratek, Natalii00, Kjopa3 lubią tę wiadomość