Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam się.
Luna miło cię widzieć wpadaj częściej
Edycik chora? Kuruj się puki owulki nie ma
A jakie zajęcia fitness wybrałaś na dziś?
Kas fajnie takie zdjęcie z rana zobaczyć
ja to tylko na owulacyjnych widziałam.
Witam resztę śpioszków chodź Ruby pewnie już na fitness. Podziwiam.
Wczorajszy odpust od diety był pyszny a potem cierpiała jak mi wzdęło brzuch. Dziś już grzecznie wracam do diety bez mlecznej
Edycik, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHmm stepEdycik wrote:katiuszkaa lecę dziś na step & shape
coś w końcu trzeba robić 
jak Twój humorek?
zawsze to lubiłam 
Mój humorem dziękuję bardzo dobry dziś wpadają do nas znajomi w drodze z wakacji więc szybciutko sprzątam bo wieczorem nie będzie czasu. A jutro wolne tylko na badania trzeba wstać
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeja
Dzisiaj dopiero 19 zajęcia także spoko mam czas
a o 21.15 wizyta...
Nie sposób Was wczoraj było nadrobić
Edycik brawo jestem dumna
Pisze juz 15 min bo nie mogę tego słownika opanować
Edycik, nick nieaktualny, Paryzetka83, AgaL, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
dobrze,że idziesz na badania

ja też zawsze step lubiłam a teraz patrzę na godzinę by mi prosto po pracy pasowało
i tak te zajęcia akurat na 16 wypadają 
wizytę u gina mam w poniedziałek w 12dc - ale w sobote proforma 10 dc siknę na owulacyjny
tak na wszelki wypadek
i podpytam o to moje TSH z ciekawości
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypewnie się raczej pyta gdzie zniknęła w zeszłym miesiącu nie dawała mu spokoju 2 razy dziennie a w tym znika na fitness 2 razy dziennieEdycik wrote:dobrze Ruby wtedy my Cię będziemy motywować

no tak najgorsze jak wszystko w domu się psuje
waga,testy,ubrania się kurczą w praniu
hihihi też tak mam czasem
Ruby przy Twoim bieganiu na fitness mąz musi być dumny że żonka tak dba o siebie?
Edycik, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ja już w pracy zabijam smak luteiny kawą
Ja jednak na basen dziś nie idę bo mam ortopedę na 16 o czym kompletnie zapomniałam
Za to zrobię sobie szybki spacer z przychodni do domu - jakieś 5km
Edycik mnie chyba też coś rozkłada, kicham, smarkam i myślę co by tu łyknąć, żeby przeszło
AgaL, Bratek lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Pogoda taka Paryzetka,że powoli rozkłada wszystkich.
Rano zimno,potem słonko i ciepło a o przeziębienie nie trudno....
haha katiuszkaa no tak mąż Ruby zacznie nabierać podejrzeń....ale zmieni zdanie jak mu w bieliźnie wyskoczy
Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wczoraj nie mogłam zasnąć z emocji, dziś czuję się dobrze, w sumie normalnie tylko dziwny posmak mam w ustach:-/ piersi wrażliwe pozatym po staremu. Jutro powtórzę bete i zobaczymy. Mąż skwitował:a mowilas że nic nie będzie! Ucieszył się.Paryzetka83 wrote:Kaś aż miło popatrzeć na Twój test
Jak Ty się czujesz? Jakieś objawy?
Edycik, Paryzetka83, Mundek, nick nieaktualny, AgaL, cinnamon cookie, Wiola90, Jasminowa, Natalii00, Kjopa3 lubią tę wiadomość

wszystko mam zepsute najpierw testy teraz wagę