Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruby wrote:nie można was zostawić na kilka godzin bo jakaś masakra się robi, tyle nadrabiania że szok:)
Edycik nie mogę się doczekać płodnych, ależ będą emocje
ja też się płodnych nie mogę doczekać i w sumie nawet mojej poniedziałkowej wizyty u gina też doczekać się nie mogę
zobaczę czy pęcherzyk dominujący jest jakiś -
Ejrene wrote:Pisałam wcześniej że idę już jutro bo mój gin leci w niedzielę za granicę na urlop. Wiem że wcześnie i nic nie będzie widać, pewnie nawet USG nie zrobi ale liczę na to że da mi da skierowanie na badania no i umowię się odrazu po jego urlopie wtedy to będzie 7-8 tydzień t9 juzy powinno ładnie być widać. Położona też mi poradziła żebym nie czekała na 1 wizytę do jego powrotu.
Pierwsze HCG miałam 318,4. Jakie masz normy na wyniku? I badali Ci beta HCG czy HCG ilościowo w surowicy? Bo pomocy to jakaś różnica ale ją się nie znammam nadzieję że tym razem ułoży się pomyślnie. ..jedynie martwię się moim hashimoto a wizytę u endo mam dopiero 3grudnia!!!! I to prywatną. .eh...ta służba zdrowia
-
agatia wrote:Kas50 brawo !!! Super !!! Czekam na piątkowy przyrost bety
Ale dzisiaj fajny dzieńsą zafasolkowane, są podejrzewające obecność fasolek
A ta lista to sikaniec ciążowy? Ja nawet nie wiem czy owulka będzieale może i będzie he he oby
Edycik, Bratek, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
agatia wrote:Kas50 a bierzesz leki od tarczycy?
Biorę euthyrox od lipca br 1,5ms temu mialam wynik tsh 1,61 teraz zrobię w piątek bo dziś odruchowo wzięłam tabletke rano;-) gapa...martwi mnie ta odległa wizyta u endo:-( 20.11 mam próbować dzwonić telefonicznie -
Kas50 spokojnie, jak wyniki wyjdą dobre to spokojnie poczekaj na wizytę. A jak za wysokie to zadzwon i powiedz że jesteś w ciąży i masz złe wyniki. Ale nie martw się za wczasu. Ją w ciąży miałam wyniki co 3 mc.
kas50, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
kas50, będzie dobrze :-* Póki pamiętam - podobno często na początku ciąży TSH skacze w górę, więc się nie przestrasz - po prostu zwiększasz dawkę i tyle. Z Twojego wpisu wynika, że ostatnio miałaś piękny poziom
agatia - nie ma tury, tura jest jedna, jedyna słuszna, listopadowaZapisuj się!!
agatia lubi tę wiadomość
-
kas50 wrote:Oj chyba nie doczytalam. Normy dla 4tc 9-912 wg mnie dziś 15dpo mam nadzieję że przyrosnie prawidlowo...dzięki dziewczyny za kciuki i gratulacje. ..
mam nadzieję że tym razem ułoży się pomyślnie. ..jedynie martwię się moim hashimoto a wizytę u endo mam dopiero 3grudnia!!!! I to prywatną. .eh...ta służba zdrowia
Kas nie stresuj sięna moim wyniku nie mieszcze się w żadną normę bo dla 4-5 tygodnia mam 1 900- 23 00 mlU\ml
Nie wiem czemu są takie wysokie ale przyjełam sobie że to 4-5 tygodni od ovu i tego się trzymamkas50 lubi tę wiadomość
-
Paryzetka83 wrote:Agatia jeszcze sporo dziewczyn czeka na owulację, więc lista będzie przedłużana
i będę myślała że była
no chyba, że wykres to ujawni. Ale na razie mam góra dół więc nie wiadomo co i jak