Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Paryzetka - to fakt, odpowiedź Twojej lekarki była niezwykle rozstrzygająca
)))))))))))
A określenie smaku lutki - w punkt. Podziwiam, że doszłaś z nią do porozumieniaJa buntowałam się przez te pół roku przeokrutnie - mało, że mi nie smakowała, to jeszcze notorycznie był problem typu: "No dobra, przypomniałam sobie, że mam wziąć, ale czemu nie mogę połknąć? Właśnie chciałam wyduldać poranna kawę"
Chociaż fakt, że ostatnio zastanawiam się, ile z tej dopochwowej zdąży się wchłonąć, jeśli potem się ją.....jakby to ująć, czasem gubiNo ale i tak ta forma jest uważana za bardzo dobrą, więc niech będzie, jakoś to sobie musieli wyliczyć
lunka - oczywiście nie mogłam się powstrzymać, przed zerknięciem - widzę, że u Ciebie obecnie limonka6 cm - fiu fiuuuu
A orientujesz się, co u Carolq?agatia, Paryzetka83, madzikk, luna91 lubią tę wiadomość
-
agatia wrote:Bratku luteina dowCipna nie wypływa prawie wcale i dobrze się wchłania
Wiecie co.... Zjadłabym sobie czekoladkę....
Oooooo taką, z całymi orzeszkami...
Wczoraj już przegrałam z zachciankami i poleciałam do sklepu - szkoda tylko, że wtrąbiliśmy tabliczkę z kwadrans
Nie wolno, nie wolno, nie wolno.....
Chociaż... mam II połowę cyklu, powinnam jeść orzeszki na endometrium, prawdaaaaa????.....Paryzetka83, Ejrene, Edycik, Jasminowa, madzikk, luna91 lubią tę wiadomość
-
Lek jak lek, każą taki to biorę
A rano zarzucam ją pod język i ... spaceruję do pracy
Po drodze się rozpuszcza i mogę wypić kawę od razu po wejściu
A leków dowcipnych nie lubię bo mi się nawet w nocy nie rozpuszczają
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Bratek wrote:Ta brana wieczorem owszem, ale jeśli wezmę rano, to już gorzej - nie mam co do tego ostatnio wątpliwości - w ramach obserwacji cyklu, staram się sprawdzać śluz - kilka dni temu mało zawału nie dostałam, że się jakaś grzybica czy inna cholera przyplątała...
Wiecie co.... Zjadłabym sobie czekoladkę....
Oooooo taką, z całymi orzeszkami...
Wczoraj już przegrałam z zachciankami i poleciałam do sklepu - szkoda tylko, że wtrąbiliśmy tabliczkę z kwadrans
Nie wolno, nie wolno, nie wolno.....
Chociaż... mam II połowę cyklu, powinnam jeść orzeszki na endometrium, prawdaaaaa????.....
A Ty musisz kochana robić smaka taką czekoladą z wieczora?Ja tu zamierzam od 18 nie jeść a tu taka czekoladkaNatalii00, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Ja jeszcze w pracy...
Aga tak normalnie to z chęcią bym się dołączyła ale wyjątkowo jestem najedzona
Kas50 dalej brak wyników??
Wy tu o czekoladzie a mnie totalnie odrzuciło od slodkiego -
kas50, pewnie już niedługo będą :-* Jak robiłam w punkcie odsyłającym do Diagnostyki, Pani pobierająca powiedziała, że wyniki będą o 18:00, a potem na infolinii powiedzieli, że tak często podają przy pobieraniu, ale tak naprawdę wyniki są wprowadzane do systemu po 19:00, więc spodziewać się ich należy bliżej 20:00 nawet.
Edycik - och Milkę w ogóle uwielbiam - chyba nie ma takiej, która by mi nie smakowała <Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 18:25
Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
dzwonił mój mąż,już jest w drodze powrotnej ale i o mnie pamiętał
co by mi w dupsko szło....łoscypecki hejjjj mi wiezie
poważnie bardzo lubię oscypki a skoro był w JG,Szklarskiej Porębie to grzech byłoby żonie nie kupić serkówBratek, Ejrene, Paryzetka83, Jasminowa, madzikk, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Hej
witam się wieczorową porą
Ejrene oficjalnie gratulujęBardzo się cieszę, że taki ładny przyrost
dobrze, że udało Ci się umówić na wizytę jeszcze przed wyjazdem doktorka
Kas trzymam kciuki za betę, obyś szczęśliwie dołączyła do Ejrene
Bratku ależ mi smaku narobiłaś tą czekoladą, uwielbiam taką
Dopisuję się do testowej listy
5.
6.
7.Imię-Róży, Wiola90
8.Imię-Róży
9.Imię-Róży, Wiola90
10.Imię-Róży
11. Bratek, AgaL
12.
13. Paryzetka, może Majju, Bratek
14. Jasminowa
15. Mundek
16. Paryzetka, MajjuEjrene, Jasminowa lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
nick nieaktualnyKobiety jestem jestem
Jaśminowa to się pomyliłaś, dzisiaj tylko rana, jutro wieczorem kolejne zajęcia
Napisałyście tyle, aż mi się płakać chciało , chyba 40 min czytałam i tak nie wiem c komu miałam napisać
Ejrene wielkie gratulacje!!! na bank bliźniaki
Ja byłam na zakupach, potem po młodą , potem na kółku plastycznym i w zasadzie przed 18 wróciłam, ogarnęłam młodą i zabrałam się do czytania
Wino se strzelę o!
Edycik, Ejrene, Jasminowa, madzikk, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny