Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
MamaTuśka wrote:Jasminowa, jeśli dobrze czytam, to mamy podobną sytuację
.
Mam 2 dzieci (10 i 12 lat) i 38 lat. Marzę o trzecim...
1 cs nici... zaczynam 2...
MamaTuśka- to strzałeczka!, u mnie cykl starań czwarty.https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Spadam na torunee po lekarzach, trzymajcie się babeczki! widzę, że jak wahadło poszło w ruch to zaraz będziemy się przenosić na forum matek wielodzietnych ; )
Edycik, madzikk, Paryzetka83, majju, Bratek lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wróciłam z reklamówką leków
zaraz zjem i wezmę antybiotyk, nie mam na co czekać bo ledwo żyję...
Ruby zaraz zrobię Twoją wróżbę, ciekawe co u mnie wyjdzie
Jasminowa powodzenia tamWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 12:44
Jasminowa lubi tę wiadomość
-
Edycik nie wzięłam zwolnienia, dziś i jutro mam wolne więc liczę na to, że się trochę podleczę, dopiero w weekend do pracy... no zobaczymy
:*
Ruby mi tak jak dla Ejrene, same synki wychodzą i po trzech przestałam robićEdycik, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Edycik nie wzięłam zwolnienia, dziś i jutro mam wolne więc liczę na to, że się trochę podleczę, dopiero w weekend do pracy... no zobaczymy
:*
Ruby mi tak jak dla Ejrene, same synki wychodzą i po trzech przestałam robić
eeee oszukujecie albo ręce wam się trzęsą -
Cześć dziewczyny witam się na szybciora;-) bo lecę w teren, już mi rano "love maschine" zdążyła zamarznąć na odbiorze drogi;-))
Więc tak, z tego co mi tu w oko wpadło: AgaL przejmuje się, że po 30 i bez dzidzi Kochana ja swojego pierworodnego urodziłam w wieku niecałych 35 lat:-), kiedy już myślałam,że zemrę bezpotomnie, a teraz się nawet o drugie staram;-))
A propos wysikałam dzisiaj jedną krechę,choć dzisiaj 9 dpo albo 10 dpo zależy jak owulkę liczyć ( mam nadmiar testów i muszę sikać wcześniej:-))))
Tyle ściskam mocno i lecę dalej
Aha Paryzteka masz rację listę założyłam, ale super ją kobitki uzupełniłyście także tego wszystko gra:-)Edycik, AgaL, madzikk, Mundek, Jasminowa, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*