X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku zdrówka życzę, jak tylko możesz to wyleż to chociaż trzy dni :*

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię Róży cóż za energia :) :) ok, biorę sobie Twoje słowa do głowy i serca:)
    ja tu dziś zasypiam....i chyba drugą kawę muszę wypić.

• Edycik Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię_Róży uważaj by "love maschine" nie przeziebiła się :P
    jak masz nadmiar teściaków siurkaj co drugi dzionek :D

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co ja słyszę. Czary odprawiacie? hi hi. Wieczorem sprawdzę co mi los szykuję.
    AgaL ja cię z 100% rozumiem i cholernie się boję że nigdy nie będę miała szczęścia nosić pod sercem dziecięcia, ale chyba też ciągle mam nadzieję że jakiś cud się zdarzy. Poza tym nie umiem odpuścić po wielu latach zadomowił mi się w główce taki ktoś kto ciągle mówi "stara jesteś, nie masz dzieci, jesteś fuj, teraz będzie owualacja a ty nie gotowa, a może teraz okresu nie dostaniesz i w ciąży będziesz" I tak gada w koło macieju . Muszę chyba do wariatkowa się zapisać.
    Dziewczyny żadnego chorowania!

AgaL, Edycik, madzikk, Mundek, Jasminowa, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny... jest taka godzina, że muszę zacząć temat jedzenia ;) u mnie chyba dziś domowa pizza na obiad. Nie chce mi się co prawda za bardzo robić ale baaaardzo chce mi się ją zjeść :)

AgaL, katiuszaa, Edycik, cinnamon cookie, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku wylez choróbsko i niech spada :) Mi po 1,5 tyg zapalenie oskrzeli powoli odpuszcza :)
    Szkoda, że nie mam sikańców bo bym sprawdziła owulkę ;) bo podbrzusze boli i powoli się sluz pojawia. Ach szkoda, że dzisiaj lipa z przytulania :(

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju domowa pizzaaa mniam:)
    u mnie dziś Mąż w domu i już mi pisał, ze wymyślił obiad, pojechał dokupić brakujące składniki....ciekawe co wymyślił?:)

majju, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Dziewczyny... jest taka godzina, że muszę zacząć temat jedzenia ;) u mnie chyba dziś domowa pizza na obiad. Nie chce mi się co prawda za bardzo robić ale baaaardzo chce mi się ją zjeść :)
    Lubie to. MMmmmmm

Edycik lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra pizza nie jest zła :-D ale dzisiaj zgodnie z obrazkami Bratka only warzywa ;)

AgaL, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju nie kuś ;) ja pizzoholik :P

Agatia tak właśnie planuję, mam nadzieję, że choróbsko nie zadomowi się u mnie na dłużej :/

Aga oooo ale dał Ci mąż zagadkę ;) uwielbiam jak mężczyźni gotują, są przy tym tacy dumni :D :D :D

Edycik, agatia, Bratek lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam sobie kawę, napiłam się łyka...i muszę wylać, jakaś ohydna mi wyszła ;)

Cinnamonku hahha masz rację, nie omieszkam Go pochwalić z 5 razy i docenić moim ogromnym apetytem ;)

cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość

Wysłany: 5 listopada 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Zrobiłam sobie kawę, napiłam się łyka...i muszę wylać, jakaś ohydna mi wyszła ;)
    CIONSZA!! :D

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dziewczyny jak zawsze o jedzeniu :P będe w domku po 18 i dopiero coś zjem :P

AgaL lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    CIONSZA!! :D

Ha ha , a jak! :D

• AgaL Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamiast tej kawy, wcinam kiwi :P

Cinnamonek co porabiasz w trakcie choróbska? jakieś książki,seriale??

Edycik, madzikk lubią tę wiadomość

Wysłany: 5 listopada 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś właśnie dopiero się porządnie ległam w wyrku ;) póki co z laptopem, poszukam jakiegoś fajnego filmu na wieczór, a jutro poczytam książkę Hołowni, Mama była ostatnio na spotkaniu z nim i kupiła książkę, napisał dedykację dla mnie i mojego M :) ogólnie bardzo lubię jego fundację i przesyłam pieniążki, także ciekawi mnie ta książka :) bo w pracy to czytam wszystko co leci... W bibliotece jestem średnio co 2 tyg :) a Ty Aguś szukasz coś ciekawego na wieczory?

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Mundek Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też wczoraj pizze robiłam wieczórem i zostało na dzisiejszy obiadek :)

Edycik, AgaL, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Aguś właśnie dopiero się porządnie ległam w wyrku ;) póki co z laptopem, poszukam jakiegoś fajnego filmu na wieczór, a jutro poczytam książkę Hołowni, Mama była ostatnio na spotkaniu z nim i kupiła książkę, napisał dedykację dla mnie i mojego M :) ogólnie bardzo lubię jego fundację i przesyłam pieniążki, także ciekawi mnie ta książka :) bo w pracy to czytam wszystko co leci... W bibliotece jestem średnio co 2 tyg :) a Ty Aguś szukasz coś ciekawego na wieczory?

Przedwczoraj byłam w bibliotece, teraz czytam "Biegnąca z wilkami", pożyczyłam też książke Zadie Smith "Białe zęby" - obydwie mają wysokie recenzje na portalu, na którym mam konto i sprawdzam wszystkie pozycje: lubimyczytac.pl
    A Hołowni też coś czytałam i chyba posiadam:) Muszę zapoznać się z jego fundacją. Widziałam wczoraj w Matrasie jego nową książke "Święci codziennego użytku " :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 14:27

• AgaL Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Jaśminowa mówiła dzis o ksiązce "Dziewczyna z pociągu" też ponoć b.dobra :)

Jasminowa lubi tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Bardzo lubię książki Hołowni, mam chyba z 8 :) o Kasisi ostatnio czytałam jego "Jak robić dobrze". Świetna, daje do myślenia :)

AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
‹‹ 704 705 706 707 708 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ