Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCo ja słyszę. Czary odprawiacie? hi hi. Wieczorem sprawdzę co mi los szykuję.
AgaL ja cię z 100% rozumiem i cholernie się boję że nigdy nie będę miała szczęścia nosić pod sercem dziecięcia, ale chyba też ciągle mam nadzieję że jakiś cud się zdarzy. Poza tym nie umiem odpuścić po wielu latach zadomowił mi się w główce taki ktoś kto ciągle mówi "stara jesteś, nie masz dzieci, jesteś fuj, teraz będzie owualacja a ty nie gotowa, a może teraz okresu nie dostaniesz i w ciąży będziesz" I tak gada w koło macieju . Muszę chyba do wariatkowa się zapisać.
Dziewczyny żadnego chorowania!
AgaL, Edycik, madzikk, Mundek, Jasminowa, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny... jest taka godzina, że muszę zacząć temat jedzenia
u mnie chyba dziś domowa pizza na obiad. Nie chce mi się co prawda za bardzo robić ale baaaardzo chce mi się ją zjeść
AgaL, katiuszaa, Edycik, cinnamon cookie, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Cinnamonku wylez choróbsko i niech spada
Mi po 1,5 tyg zapalenie oskrzeli powoli odpuszcza
Szkoda, że nie mam sikańców bo bym sprawdziła owulkębo podbrzusze boli i powoli się sluz pojawia. Ach szkoda, że dzisiaj lipa z przytulania
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Majju domowa pizzaaa mniam:)
u mnie dziś Mąż w domu i już mi pisał, ze wymyślił obiad, pojechał dokupić brakujące składniki....ciekawe co wymyślił?majju, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
Majju nie kuś
ja pizzoholik
Agatia tak właśnie planuję, mam nadzieję, że choróbsko nie zadomowi się u mnie na dłużej
Aga oooo ale dał Ci mąż zagadkęuwielbiam jak mężczyźni gotują, są przy tym tacy dumni
Edycik, agatia, Bratek lubią tę wiadomość
-
Zrobiłam sobie kawę, napiłam się łyka...i muszę wylać, jakaś ohydna mi wyszła
Cinnamonku hahha masz rację, nie omieszkam Go pochwalić z 5 razy i docenić moim ogromnym apetytem
cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość
-
Aguś właśnie dopiero się porządnie ległam w wyrku
póki co z laptopem, poszukam jakiegoś fajnego filmu na wieczór, a jutro poczytam książkę Hołowni, Mama była ostatnio na spotkaniu z nim i kupiła książkę, napisał dedykację dla mnie i mojego M
ogólnie bardzo lubię jego fundację i przesyłam pieniążki, także ciekawi mnie ta książka
bo w pracy to czytam wszystko co leci... W bibliotece jestem średnio co 2 tyg
a Ty Aguś szukasz coś ciekawego na wieczory?
-
cinnamon cookie wrote:Aguś właśnie dopiero się porządnie ległam w wyrku
póki co z laptopem, poszukam jakiegoś fajnego filmu na wieczór, a jutro poczytam książkę Hołowni, Mama była ostatnio na spotkaniu z nim i kupiła książkę, napisał dedykację dla mnie i mojego M
ogólnie bardzo lubię jego fundację i przesyłam pieniążki, także ciekawi mnie ta książka
Przedwczoraj byłam w bibliotece, teraz czytam "Biegnąca z wilkami", pożyczyłam też książke Zadie Smith "Białe zęby" - obydwie mają wysokie recenzje na portalu, na którym mam konto i sprawdzam wszystkie pozycje: lubimyczytac.pl
A Hołowni też coś czytałam i chyba posiadam:) Muszę zapoznać się z jego fundacją. Widziałam wczoraj w Matrasie jego nową książke "Święci codziennego użytku "Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 14:27
-
cinnamon cookie wrote:Aguś właśnie dopiero się porządnie ległam w wyrku
o Kasisi ostatnio czytałam jego "Jak robić dobrze". Świetna, daje do myślenia
AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość