Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Kjopa u mnie też dzisiaj 7 dpo, więc możemy testować razem👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Kjopa3 wrote:Ja zmienilam śluz taki jak miałam wcześniej wpisany i mi się owulka przesunęła i wychodzi 7 dpo teraz. Poczekamy zobaczymy.
W takiej sytuacji nie można niczego przesądzać i trzeba jeszcze chwilę odczekać, na betę było zbyt wcześnie
Tak, czy inaczej tulę Cię mocno i jestem z Tobą całym sercemCzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
nick nieaktualnybiedronkaa wrote:cześć dziewczyny dopiero zaczynam swoją przygodę na forum, staram się o drugie dziecko, obecnie jestem chwile przed @ i chyba się nie udało, chociaż nadzieję mam, jeszcze dwa dni teoretycznie i @ powinna się pojawić... to dopiero mój 2 cykl ja już się podłamuję, też mam chorą tarczycę ale jak na razie biorę euthyrox 50 muszę iść na badania czy tsh się obniżyło...
pozdrawiam i powodzenia
Ooo, to ja podobnie
Drugi cykl własnie kończę, planowo za 2 dni mam zacząc kolejny i tez jedna dzidzia w domu i marzy mi się żeby najpóźniej w sierpniu kolejna zmajstrować
Trzymam kciuki za Ciebie i wszystkie babeczki plotkujące sobie tutaj -
Mama_Ali wrote:Ooo, to ja podobnie
Drugi cykl własnie kończę, planowo za 2 dni mam zacząc kolejny i tez jedna dzidzia w domu i marzy mi się żeby najpóźniej w sierpniu kolejna zmajstrować
Trzymam kciuki za Ciebie i wszystkie babeczki plotkujące sobie tutaj
Witaj Kochana bardzo się cieszę, że i tutaj będziemy się spotykaćWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 21:46
CzekającaMama
Rybaaaa wrote:A ja melduję koniec @ Nareszcie. Owu planowo gdzieś pod koniec przyszłego tygodnia, ale M od jutra na urlopie, więc zapowiedziane przedbiegi czas zacząć
Meldunek przyjęty
Teraz czas zacząć poligon treningów przed właściwym starciem
KciukamCzekającaMama
Smerfelinka wrote:Kjopa u mnie też dzisiaj 7 dpo, więc możemy testować razem
Super! A kiedy chcesz testować? Ja miałam dostać @ w czwartek ale w tej sytuacji to się chyba poprzesówa -
Kjopa3 wrote:Ja zmienilam śluz taki jak miałam wcześniej wpisany i mi się owulka przesunęła i wychodzi 7 dpo teraz. Poczekamy zobaczymy.
Trochę mnie oszukuje ten wykres ;p z temperatur w tym cyklu nie wynika nic, czerwone światełko po lewej się świeci, ale jak oznaczyłam śluz jako wodnisty, spowrotem zielone wskoczyło Tak to się mogę cały cykl oszukiwać
Witam nowe dziewczyny -
Tak tylko że ja miałam wcześniej wpisany wodnisty i zmienilam bo nie byłam pewna.A owulke pokazywało mi przerywaną kreską więc zmienilam bo nie byłam pewna. Teraz dzięki Ciri która napisała, że jej zdaniem miałam owulkę później a ja miałam największe objawy właśnie w te dni.To zmieniłam z powrotem śluz na wodnisty. Wcześniej nie rozróżniałam rodzaji śluzu tylko wiedziałam, że mam śluz ( a jaki?) i zbliżają się dni płodne. To pierwszy mój wykres i obserwacje więc i niepewności. Pozatym druga @ po poronieniu i jeszcze chyba wszystko się nie unormowało. Dobrze, że spytałam w temacie " interpretacja wyników" jak im się widzi mój wykres . To właśnie Ciri podkusiła mnie do testowania i potem zwróciła uwagę na późniejszą owulację.
-
dziewczyny wczoraj testowałam i wyszło tak , że były hm 2 kreski z tym, że jedna bardzo słabsza więc postanowiłam zatestowac i dzis i chyba nic z tego bo ta druga kreske co prawada widac jakby sie bardzo przypatrzeć,ale mysle ze to nie jest wciąż to..nie wiem co mam robic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 08:07
-
Kjopa3 wrote:Super! A kiedy chcesz testować? Ja miałam dostać @ w czwartek ale w tej sytuacji to się chyba poprzesówa
Ja @ powinnam dostać w sobotę i myślałam o tym, żeby właśnie w sobotę rano zrobić test. Albo w niedzielę, jeśli w sobotę @ nie będzie. Chociaż myślę, że niestety małpa się pojawi, a wszystkie moje niby objawy, to można podciągnąć pod autosugestię
Olina spróbuj jeszcze jutro, bo może być ciemniejsza Ja znam taką jedną, co też pierwszy test był bladziutki, że ledwie coś było widać, a teraz jest szczęśliwą mamąWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 08:07
👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualnyOlina wrote:dziewczyny wczoraj testowałam i wyszło tak , że były hm 2 kreski z tym, że jedna bardzo słabsza więc postanowiłam zatestowac i dzis i chyba nic z tego bo ta druga kreske co prawada widac jakby sie bardzo przypatrzeć,ale mysle ze to nie jest wciąż to..nie wiem co mam robic
Hej,
Idz na bete, jesli cos tam bylo to beta na 100% to potwierdzi trzymam kciuki -
Olina wrote:dziewczyny wczoraj testowałam i wyszło tak , że były hm 2 kreski z tym, że jedna bardzo słabsza więc postanowiłam zatestowac i dzis i chyba nic z tego bo ta druga kreske co prawada widac jakby sie bardzo przypatrzeć,ale mysle ze to nie jest wciąż to..nie wiem co mam robic
Kochana ja podobnie jak Ruby radzę Ci w takiej sytuacji zrobić betę, ona rozwieje Twoje ewentualne wątpliwości
Trzymam kciuki, żeby była potwierdzeniem zielonego "+"CzekającaMama
bo to wszystko przez tą kreske kontrolną, bo ona taka bordowa i zawesze musi przycmić tą własciwa hehehe tak w sumie z daleka jak wezme ten test to cos widac, że jest ale moj chłopak stwierdził, że chyba juz widze co chce
dzieki dziewczyny pewnie wybiorę się na tą bete, żeby miec pewnoscWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 08:29
-
Olina wrote:ta moja dziejesza ''kreska'' wyglada mniej wiecej tak o ile wgl coś widac haha http://i3.fmix.pl/fmi1816/a7bfa3c7001dbc685221a8ee/zdjecie.jpg ale wczoraj była ciemniejsza troszke, być może coś zle zrobiłam
Kazik :* -
Kochane ogłaszam, że moja tempka dzisiaj spadła na ryj nie dając żadnych złudzeń, więc żeby dopełnić tradycji zrobiłam test, który leżał u mnie od kilku miesięcy i negat. Odstawiam więc lutkę i czekam na @
Zbieram siły i ładuję akumulatorki na kolejny cykl
CzekającaMama
CzekającaMama wrote:Kochane ogłaszam, że moja tempka dzisiaj spadła na ryj nie dając żadnych złudzeń, więc żeby dopełnić tradycji zrobiłam test, który leżał u mnie od kilku miesięcy i negat. Odstawiam więc lutkę i czekam na @
Zbieram siły i ładuję akumulatorki na kolejny cykl
Kazik :*