Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Oczekująca dziękuję. Trzymam się, trzymam, ale coraz słabiej
Marietta jak nie ten, to następny cykl, ale przecież jeszcze jest nadzieja. Będę trzymać kciuki! Gdybym ja miała więcej testów, to pewnie robiłabym je codziennie, a tego chciałam uniknąć
Zastanawiam się, czy w piątek niezależnie od testu nie iść rano na betę, żeby popołudniu mieć już jasną sytuację i przestać się łudzić. Myślicie, że to nie za wcześnie? To będzie 11 dpo.👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Dlatego też i ja mam wątpliwości. Wolę już być pewna, więc może spróbuję, jeśli będzie mnie już bardzo kusiło.👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Smerfelinka- beta powinna już "cokolwiek" wykazać, idź, będziesz spokojniejsza
Jak nie ten cykl to następny- teoretycznie tak, ale mam poważny problem z libido małżonka. Zamówiłam w aptece internetowej macę- kupowała któraś? Wciskam w męża żeńszeń ale nie działa
http://allegro.pl/tabletki-maca-1000mg-ekstrakt-plodnosc-100g-i5504490318.htmlSmerfelinka lubi tę wiadomość
-
Oczekujaca88 jasne, że działamy razem w następnym cyklu innej opcji nie ma
Dla pocieszenia powiem Ci, że i ja dzisiaj spięłam się z moim Mężulkiem - czasami mam wrażenie, że mężczyźni totalnie nie rozumieją co czujemy, a mało tego nawet nie starają się zrozumieć
Olina - ja dopiero odpaliłam fotkę i nawet bez okularów ją widzę, więc też po cichutku gratuluję
A tak ogólnie to brzuchol już mnie tak napierdziela, że nie zdziwię się jak w nocy albo jutro wredny małpiszon przylezie - no i niech przychodzi, to będzie już kolejny cykl i nowe nadzieje, a nie takie czekanieCzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
oczekujaca88 wrote:Olina - ja też widzę kreskę! po cichu już gratuluję!!
Czekajacamama - wspieram i działamy w następnym cyklu! Pamiętaj - głowa do góry!
Ja dzisiaj kłótnia z moim małżem.. no i na razie ciche "godziny" mamy ;/ Ach jak on mnie czasem denerwuje.. A najgorsze, że mam rację - też tak macie???
Smerfelinka - oj znamy to uczucie Trzymaj się z testowaniem!!! :*
Moj test czeka i nie otwieram go wcześniej niż 12.08, najwyżej ukochany będzie mial niespodziankę na urodziny
Kazik :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewoje ja jutro wyjeżdżam do Zamościa także znikam do piątku, melduję cobyście nie pomyślały, że opuszczam wasze szeregi ale jakby to wyglądało jakby założycielka grupy ją opuściła? ja niczym wasza matka tutaj co nie?
Witaj katiuszaa
Udanego testowania mam nadzieję, że jak wrócę to same dobre wieści zobaczę
Jednego jestem pewna i to mnie przeraża, że będę musiała duuużżżżoooo nadrobić
Buziaki choć pewnie jeszcze dzisiaj zajrzę
-
Ruby wrote:Dziewoje ja jutro wyjeżdżam do Zamościa także znikam do piątku, melduję cobyście nie pomyślały, że opuszczam wasze szeregi ale jakby to wyglądało jakby założycielka grupy ją opuściła? ja niczym wasza matka tutaj co nie?
Witaj katiuszaa
Wodzu nasz Kochany odpoczywaj a my postaramy się za bardzo nie rozrabiać co byś zdołała ogarnąć wszystko po swoim powrocieCzekającaMama
katiuszaa wrote:Hej, też bym się do was podłączyła jeżeli jeszcze nie zamknęłyście grupy.
Witaj Kochana
Zapraszamy u nas szeregi nieustannie przyjmują kolejne staraczki
Podpisuję się pod prośbą Marietty i z ogromną przyjemnością poznamy Cię bliżej i Twoją historięCzekającaMama
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:Dziewoje ja jutro wyjeżdżam do Zamościa także znikam do piątku, melduję cobyście nie pomyślały, że opuszczam wasze szeregi ale jakby to wyglądało jakby założycielka grupy ją opuściła? ja niczym wasza matka tutaj co nie?
Witaj katiuszaa
Kazik :* -
nick nieaktualnyJak miło że ktoś chce mnie zaadoptować O maleństwo staramy się od kilku lat , Ostatnio postawiona diagnoza to PCOS na ile to prawda to nie wiem. Jak i nasz dowódca gościłam trochę w 30, trudno tam się jednak przebić wszyscy są już bardzo mocno zgrani. Ze strony kochanego męża ani reszty rodziny nie mam wsparcia i trochę psychika zaczyna mi siadać stąd nadzieje że tu wsparcia trochę znajdę.
-
Ruby wrote:haha dobre, to ty czekająca pilnuj całą ekipę w tym czasie
O rajuśku, czy Ty aby wiesz co robisz? Ja i porządek to dwa przeciwległe bieguny
Ale postarać się zawsze mogę, a efektów starań nie gwarantujęWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 21:38
Kjopa3 lubi tę wiadomość
CzekającaMama
katiuszaa wrote:Jak miło że ktoś chce mnie zaadoptować O maleństwo staramy się od kilku lat , Ostatnio postawiona diagnoza to PCOS na ile to prawda to nie wiem. Jak i nasz dowódca gościłam trochę w 30, trudno tam się jednak przebić wszyscy są już bardzo mocno zgrani. Ze strony kochanego męża ani reszty rodziny nie mam wsparcia i trochę psychika zaczyna mi siadać stąd nadzieje że tu wsparcia trochę znajdę.
Kochana wsparcia nie zabraknie i żebyś tylko nie narzekała na jego nadmiar
Jesteśmy tutaj tak naprawdę dla siebie wzajemnie - nie wiem, czy to.po polsku napisałam, ale wierzę, że zrozumiesz o co mi chodzi
Wybacz mi Słońce, ale dzisiaj zaliczyłam spadek tempki i negata, więc mogę gadać od rzeczykatiuszaa lubi tę wiadomość
CzekającaMama
nick nieaktualnyCzekającaMama wrote:O rajuśku, czy Ty aby wiesz co robisz? Ja i porządek to dwa przeciwległe bieguny
Ale postarać się zawsze mogę, a efektów starań nie gwarantuję
Niech to będzie dla ciebie wyzwanie:P tak jak dla mnie dzisiaj nie kupienie testu na zapas, byłam w rossmanie i była promocja na test - niecałe 5 zeta i chciałam wziąć na zapas, ale nie wzięłam! nie będę już kupować dopóki nie będę go potrzebować
a co do negata to jeszcze nie przesądzone, ale kto jak nie ty będzie myślał pozytywnie? wszystkich nas tutaj zarażasz optymizmem kochana -
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:Niech to będzie dla ciebie wyzwanie:P tak jak dla mnie dzisiaj nie kupienie testu na zapas, byłam w rossmanie i była promocja na test - niecałe 5 zeta i chciałam wziąć na zapas, ale nie wzięłam! nie będę już kupować dopóki nie będę go potrzebować
a co do negata to jeszcze nie przesądzone, ale kto jak nie ty będzie myślał pozytywnie? wszystkich nas tutaj zarażasz optymizmem kochana
Skoro jest tak jak mówisz to faktycznie moi znajomi mają rację mówiąc, że jestem świruska
Ale jak to stwierdzam każdego dnia - gdybym była do końca normalna, to już bym dawno zwariowała
Ach jak ja Was KochamCzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc