Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Katiuszaa witamy
Marietta w takim razie rzeczywiście beta w piątek i sprawa będzie jasna O macy tylko słyszałam, a podobno działa cuda Powodzenia!
Ruby miłego wypoczynku! Wyjazd=relaks, a tego nigdy za wiele przy staraniach
Dziewczyny ja dzisiaj już uciekam. Miałam ciężki dzień w pracy, a jutro jeszcze cięższy mnie czeka Dodatkowo brzuch dziś boli typowo jak na @. Poczekamy, zobaczymy. Tymczasem dobranoc :***👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
katiuszaa wrote:Narzekać nie będę. Obiecuję :)Jak tylko dostanę okres to zaczynam od nowa badać temperaturę tylko kiedy to będzie.... A mój Gin na urlopie, zresztą nawet jak nie jest trudno się do niego dodzwonić
Słońce będzie dobrze - tylko mi się tutaj nie martw
Mój gin tez wykręcił mi numer i rozumiesz, że poszedł na urlop na ponad 3 tygodnie?! A ja się pytam: co z moim cholernym monitoringiem?! Sama mam sobie zaaplikować pregnyl i wiedzieć kiedy mam to zrobić? No pewnie w końcu po ponad roku starań to już powinnam niemalże sama się zapłodnić
Oj Aga chyba trzeba kołować już do wyrka, bo pleciesz głupoty, ale taka już jestem szurnięta staraczkaMarietta, katiuszaa, oczekujaca88 lubią tę wiadomość
CzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
Smerfelinka wrote:Katiuszaa witamy
Marietta w takim razie rzeczywiście beta w piątek i sprawa będzie jasna O macy tylko słyszałam, a podobno działa cuda Powodzenia!
Dziewczyny ja dzisiaj już uciekam. Miałam ciężki dzień w pracy, a jutro jeszcze cięższy mnie czeka Dodatkowo brzuch dziś boli typowo jak na @. Poczekamy, zobaczymy. Tymczasem dobranoc :***
Śpij spokojnie i głowa do góry - razem pokonamy wszelkie przeszkody
A ja muszę tutaj o Was zadbać szczególnie mocno, bo Ruby po powrocie będzie mnie rozliczać, więc nie chcę nawalićSmerfelinka lubi tę wiadomość
CzekającaMama
nick nieaktualnyCzekającaMama wrote:Słońce będzie dobrze - tylko mi się tutaj nie martw
Mój gin tez wykręcił mi numer i rozumiesz, że poszedł na urlop na ponad 3 tygodnie?! A ja się pytam: co z moim cholernym monitoringiem?! Sama mam sobie zaaplikować pregnyl i wiedzieć kiedy mam to zrobić? No pewnie w końcu po ponad roku starań to już powinnam niemalże sama się zapłodnić
Oj Aga chyba trzeba kołować już do wyrka, bo pleciesz głupoty, ale taka już jestem szurnięta staraczka
pozytywnie zakręcona -
Ruby, ja Cię proszę - czy Ty aby nie powinnaś szykować się do wyjazdu?
Słońce daj mi tutaj trochę pomatkować - w końcu muszę nabierać doświadczenia
Chyba muszę wziąć sobie urlop na żądanie do piątku, żeby tutaj wszystko ogarnąć
A tak poważnie (bo wbrew pozorom czasami nawet mi to wychodzi) to zaraz wskakuję do wyrka, bo jutro skoro świt do roboty, a w niej jutro koszmar kontroli itp., więc będzie się działo, aż będzie furczało
Spokojnej nocki moje Kochane i do usłyszenia wieczorkiem - chociaż nie wykluczam kontroli w ciągu dnia
BuziakiKjopa3 lubi tę wiadomość
CzekającaMama
Zachęciłyście mnie i zamówiłam właśnie testy owu, a przy okazji i ciążowe. M kazał brać na zapas, ale wzięłam tylko 1 opakowanie 5 szt. owu i 4 szt. ciążowych coby nie kusić losu, że więcej będzie potrzebnych Z 1 ciąży mam właśnie 4 pamiątkowe "dwukrechowce" i nastawiam się teraz też na nie marnowanie ich ale najpierw trzebaby trochę podziałać, a M gdzieś wybył..
-
Dobranoc dziewczyny, jutro idę odebrać macę, więc niebawem dam znać czy te cuda się po niej dzieją czy nie dzieją
Katiusza- głowa do góry, od następnego cyklu przypilnuj wykresu, ja się dzisiaj rozczarowałam, takie dziwne temperatury mi tu powskakiwały i cały cykl na marne- termometr zepsuty, albo bateria słaba, bo zamiast pikać, zawodzi jakby go co bolało -
Smerfelinka wrote:Katiuszaa witamy
Dziewczyny ja dzisiaj już uciekam. Miałam ciężki dzień w pracy, a jutro jeszcze cięższy mnie czeka Dodatkowo brzuch dziś boli typowo jak na @. Poczekamy, zobaczymy. Tymczasem dobranoc :***
Smerfelinka pisałaś, że do 12 dpo nie wytrzymasz i założe się że za testujesz wcześniej -
nick nieaktualnyCzekającaMama wrote:Słońce będzie dobrze - tylko mi się tutaj nie martw
Ja kiedyś usłyszałam od Gina że skoro mój mąż jest weterynarzem to on powinien mnie leczyć a nie ja na wizytę do endokrynologa czekam 0,5 roku. to był ostatni raz kiedy rozmawiałam z tą panią, i chyba rzeczywiście Paweł wie więcej na ten temat niż ona.
Dobrej i owocnej nocy, dziewczynki.
Do jutraWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 23:16
-
katiuszaa wrote:Jak miło że ktoś chce mnie zaadoptować O maleństwo staramy się od kilku lat , Ostatnio postawiona diagnoza to PCOS na ile to prawda to nie wiem. Jak i nasz dowódca gościłam trochę w 30, trudno tam się jednak przebić wszyscy są już bardzo mocno zgrani. Ze strony kochanego męża ani reszty rodziny nie mam wsparcia i trochę psychika zaczyna mi siadać stąd nadzieje że tu wsparcia trochę znajdę.
Kazik :* -
Kjopa3 wrote:Smerfelinka pisałaś, że do 12 dpo nie wytrzymasz i założe się że za testujesz wcześniej
Kjopa staram się być silna, ale test kusi. Planuję wytrzymać chociaż do piątku albo do sobotniego testu (laboratorium w sobotę jest nieczynne).
Moja temperatura dzisiaj znowu trochę podjechała w góręWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 07:15
👩36 lat 🧑39 lat
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Smerfelinka wrote:Kjopa staram się być silna, ale test kusi. Planuję wytrzymać chociaż do piątku albo do sobotniego testu (laboratorium w sobotę jest nieczynne).
Moja temperatura dzisiaj znowu trochę podjechała w górę
Kamisia dzisiaj 9 dpo, więc niedługo wszystko się wyjaśni👩36 lat 🧑39 lat
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Jasne, że dam radę. Muszę Chyba że wszystko samo wcześniej się wyklaruje Może w takim razie masz coś absorbującego, czym mogłabyś się zająć w tym czasie? Ja już myślę nad takimi rzeczami na następny cykl, żeby ten czas szybciej minął. Niestety moje ukochane książki w tym wypadku się nie sprawdzają, ale za to gram z mężulem w gry kooperacyjne, a przy nich czas leci bardzo szybko👩36 lat 🧑39 lat
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Kochane życzę Wam spokojnego dnia i dużo optymizmu
Jestem w pracy, więc nie mogę za wiele gadulić, tym bardziej że mam kontrol, ale nieustannie o Was pamiętam.
Proszę mi się tylko nie stresować - każdej z nas się uda musimy tylko ćwiczyć cierpliwość
A - u mnie kolejny spadek i coś czuję, że dzisiaj @ się rozkręci i zacznę nowy cykl
Buziaki i do wieczorkaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 17:24
zizi lubi tę wiadomość
CzekającaMama
Kamisia w takim razie Ty nie potrzebujesz dodatkowego zajęcia! Taki szkrab jest już wystarczająco absorbujący Ile ma latek?
CzekającaMama ja właśnie się wybieram do pracy i spędzę tam dzisiaj czas przynajmniej do 21-22, więc moja obecność tutaj też będzie mocno ograniczona, ale co zrobić? Trzeba pracować, a może to i lepiej, bo przynajmniej jest co robić
Miłego dnia dziewczyny!👩36 lat 🧑39 lat
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Smerfelinka wrote:Kamisia w takim razie Ty nie potrzebujesz dodatkowego zajęcia! Taki szkrab jest już wystarczająco absorbujący Ile ma latek?
CzekającaMama ja właśnie się wybieram do pracy i spędzę tam dzisiaj czas przynajmniej do 21-22, więc moja obecność tutaj też będzie mocno ograniczona, ale co zrobić? Trzeba pracować, a może to i lepiej, bo przynajmniej jest co robić
Miłego dnia dziewczyny!
Ruby - udanego wyjazdu!
Smerfelinka - trzymaj się! mówię to za każdym razem, ale... wiem, co to znaczy niecierpliwość Robisz tą betę?
Czekajacamama - wodzu!
Marietta - nie słyszałam o macy.. na co pomaga??
Rybaaaa - ja też zaopatrzę się w testy owu z allegro. Polecacie jakieś? Do tej pory używałam z apteki Domowe Laboratorium.
Katiuszaa - czemu nie masz wsparcia ze strony rodziny i męża?