X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek bardzo lubię mosquito, a ktorą sukienkę masz? Zastanawiam się nad swetrem świątecznym od nich, taki szary w renifery białe...;)

Edycik lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek wrote:
    a ja lubie ta strone z ubraniami nie wiem czy słyszałyście www.mosquito.pl
    mam z tamtad bluze, kombinezon i sukienke wszystko w ekstra jakości i mimo szerokich bioder kombinezon leży idealnie :) także polecam może któraś coś sobie tam znajdzie :)
    super, dzięki :)

Mundek lubi tę wiadomość

• Mundek Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sukienke kupowałam latem mam taką białą w kolorowe kwiaty na górze luźna a od pasa dopasowana piękna jest :)

Edycik lubi tę wiadomość

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • Mundek Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a te sweterki świąteczne to też mi sie podobają tylko bardziej myslałam o bluzie czerwonej ze światecznym napisem christmas loading...na codzien jak znalazł :)

AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

cykl 8
    długość cyklu ok 28dni
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek wrote:
    ja sukienke kupowałam latem mam taką białą w kolorowe kwiaty na górze luźna a od pasa dopasowana piękna jest :)

Wiem która, śliczna :)

Mundek lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://mosquito-sklep.pl/pl/spodnie/2295-kombinezon-z-koronka.html

śliczny kombinezon...ale ja znowu nie mam prawie bioder i nie wiem jakbym wyglądała ;)

Edycik, Ruby, EwelinaaKa lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek daj linka do tej bluzy :)

Imię_Róży masz rację przerwa wskazana,tym bardziej w grudniu ;) Tak zamierzam zrobić.No no depilacja,sauna nie opędzisz się od chłopa :)

Imię_Róży lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    https://mosquito-sklep.pl/pl/spodnie/2295-kombinezon-z-koronka.html

śliczny kombinezon...ale ja znowu nie mam prawie bioder i nie wiem jakbym wyglądała ;)

o żesz!!!piekny jest

AgaL lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://mosquito-sklep.pl/pl/bluzy/2281-bluza-.html

bluza :)

Edycik, Mundek lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już zerkłam na te cuda, bluza świateczna bardzo mi sie podoba
    ale chyba kupię sobie : "piekna,mądra,skromna" :P na grudniowy wypad ze znajomymi idealna :P oczywiście żartuję chyba by śmiali się ze mnie dlugggo :P

ale ogólnie ładne rzeczy mają widzę :)

AgaL lubi tę wiadomość

• madka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieźle się rozpisałyście dzisiaj. Zupełnie nie nadążam, bo ciągle coś w pracy. Po południu jeszcze mam radę pedagogiczną więc wrócę do domu dopiero wieczorem.

Edycik podziwiam, że jesteś w stanie odpuścić sobie, wrzucić na luz. Mój wstrętny charakter jak sobie coś zaplanuje to musi to osiągnąć :-/
    To mój 7dc, kończy się @, a ja już wariuję czy dam radę określić owu na podstawie szyjki i testów, czy śluzu będzie więcej, wyliczam możliwe dni. Szaleństwo już mnie ogarnęło. Mąż zadowolony nie będzie.

Wpadnę wieczorkiem, bo nie ogarniam teraz wszystkiego.

Miłego dnia!

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas elektryka wysiadła, akurat chciałam iść na obiad :P ale jak odgrzać jak nie ma prądu :( dobrze że mam lapka naładowanego, ale monitory miałam w złym gnieździe i mi sie wylaczyly :P

AgaL lubi tę wiadomość

• Mundek Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o widze że juz mnie Aga wyręczyła z ta bluzą :) ja mam własnie taka piękna mądra skromna hehe ale bardzo ją lubie a jakies wypady własnie idealna :)

Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

cykl 8
    długość cyklu ok 28dni
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek podobają mi sie te bluzy bardzo :)

madka szczerze szkoda mi zdrowia na życie w ciągłych nerwach więc dlatego postanowiłam odpocząć troszkę.

Ruby lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madka wrote:
    Nieźle się rozpisałyście dzisiaj. Zupełnie nie nadążam, bo ciągle coś w pracy. Po południu jeszcze mam radę pedagogiczną więc wrócę do domu dopiero wieczorem.

Edycik podziwiam, że jesteś w stanie odpuścić sobie, wrzucić na luz. Mój wstrętny charakter jak sobie coś zaplanuje to musi to osiągnąć :-/
    To mój 7dc, kończy się @, a ja już wariuję czy dam radę określić owu na podstawie szyjki i testów, czy śluzu będzie więcej, wyliczam możliwe dni. Szaleństwo już mnie ogarnęło. Mąż zadowolony nie będzie.

Wpadnę wieczorkiem, bo nie ogarniam teraz wszystkiego.

Miłego dnia!
    Madka po 7 cyklu to już przechodzi w rutynę u mnie, ja też jestem uparta i chce wszystko na już, odpuszczać nie potrafię, ale akurat w tym przypadku to jest coś czego nie jestem w stanie kontrolować, zmienić - bo ok wszystkie wyniki teraz mam dobre, ale nic więcej zrobic nie moge wiec chyba lepiej trochę odpuścić niż się zadręczać...no i liczyć na ten szczęśliwy traf....bo jak wszystko jest ok to kiedyś chyba musi trafic nie? ;)

AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

• Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha Edycik, to mi się przypomniało jak byłam już w zaawansowanej ciąży z synkiem , to była ciepła niedziela początek września, także lekka sukienka, brzuch miałam jak na trojaczki, poszłam do kościoła na popołudniową mszę. Obok mnie w ławce siedział mały smyk z mamą. A mój dzieć chyba jak usłyszał organy to się zaczął w tym brzuchu wiercić,i kopać mnie nóżkami, na to smyk zrobił wieeelkiee oczy i mówi szeptem scenicznym do swojej mamy: "maamooo, maaamoo ta pani rusza brzuchem w moją stronę:-)

Edycik, EwelinaaKa, Paryzetka83, Ruby, Ejrene, madzikk, Jasminowa, cinnamon cookie, Wiola90, Kjopa3, Bratek lubią tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie powinnyśmy mieć bluzy "piękne, mądre, skromne" :D

Edycik, Mundek, Mundek lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię Rózy :D:D:D hahahhah

Imię_Róży lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię_Róży hahhahhaa fajna historia :) aż oplułam monitor w pracy
    no tak dzieci potrafią zaskoczyć tekstami .....

W sumie nie tylko dzieci. Ja pamiętam kiedyś wracałam z mamą i młodszą siostrą do domu, wtedy miała około 9 lat.Siostra moja ma naturalnie kręcone włosy,takie sprężynki. Był późny wieczór, stoimy we trzy na przejściu i czekamy na zielone światełko.Koło nas staje dwóch młodych chłopaków - no około 25 -30 lat. Wesoło im bardzo,śmieją się aż w końcu jeden podchodzi do mojej siostry delikatnie łapie ją za włosy i mówi na cały głos " ale ta mała ma fajną treskę".Moja siostra oburzona prze pana to są naturalne a nie żadne sztuczne.Koleś speszony spuścił wzrok burknął przepraszam i zmył się z kolegą :)
    My za to miałysmy ubaw z mama i siorką :)
    ..także nie tylko dzieci nas zakakują :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 12:09

AgaL, Imię_Róży, Mundek, EwelinaaKa lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik ale piękne włoski musi mieć Siostrzyczka:):)

a propo zakupów dostałam smsa z CCC, do 30.11. - 20% na wszystko!

Edycik lubi tę wiadomość

‹‹ 892 893 894 895 896 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ