Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMundek wrote:a ja lubie ta strone z ubraniami nie wiem czy słyszałyście www.mosquito.pl
mam z tamtad bluze, kombinezon i sukienke wszystko w ekstra jakości i mimo szerokich bioder kombinezon leży idealnietakże polecam może któraś coś sobie tam znajdzie
Mundek lubi tę wiadomość
-
a te sweterki świąteczne to też mi sie podobają tylko bardziej myslałam o bluzie czerwonej ze światecznym napisem christmas loading...na codzien jak znalazł
AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
https://mosquito-sklep.pl/pl/spodnie/2295-kombinezon-z-koronka.html
śliczny kombinezon...ale ja znowu nie mam prawie bioder i nie wiem jakbym wyglądałaEdycik, Ruby, EwelinaaKa lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
już zerkłam na te cuda, bluza świateczna bardzo mi sie podoba
ale chyba kupię sobie : "piekna,mądra,skromna"na grudniowy wypad ze znajomymi idealna
oczywiście żartuję chyba by śmiali się ze mnie dlugggo
ale ogólnie ładne rzeczy mają widzęAgaL lubi tę wiadomość
-
Nieźle się rozpisałyście dzisiaj. Zupełnie nie nadążam, bo ciągle coś w pracy. Po południu jeszcze mam radę pedagogiczną więc wrócę do domu dopiero wieczorem.
Edycik podziwiam, że jesteś w stanie odpuścić sobie, wrzucić na luz. Mój wstrętny charakter jak sobie coś zaplanuje to musi to osiągnąć
To mój 7dc, kończy się @, a ja już wariuję czy dam radę określić owu na podstawie szyjki i testów, czy śluzu będzie więcej, wyliczam możliwe dni. Szaleństwo już mnie ogarnęło. Mąż zadowolony nie będzie.
Wpadnę wieczorkiem, bo nie ogarniam teraz wszystkiego.
Miłego dnia!29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualny
-
o widze że juz mnie Aga wyręczyła z ta bluzą
ja mam własnie taka piękna mądra skromna hehe ale bardzo ją lubie a jakies wypady własnie idealna
Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
nick nieaktualnymadka wrote:Nieźle się rozpisałyście dzisiaj. Zupełnie nie nadążam, bo ciągle coś w pracy. Po południu jeszcze mam radę pedagogiczną więc wrócę do domu dopiero wieczorem.
Edycik podziwiam, że jesteś w stanie odpuścić sobie, wrzucić na luz. Mój wstrętny charakter jak sobie coś zaplanuje to musi to osiągnąć
To mój 7dc, kończy się @, a ja już wariuję czy dam radę określić owu na podstawie szyjki i testów, czy śluzu będzie więcej, wyliczam możliwe dni. Szaleństwo już mnie ogarnęło. Mąż zadowolony nie będzie.
Wpadnę wieczorkiem, bo nie ogarniam teraz wszystkiego.
Miłego dnia!AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Hahaha Edycik, to mi się przypomniało jak byłam już w zaawansowanej ciąży z synkiem , to była ciepła niedziela początek września, także lekka sukienka, brzuch miałam jak na trojaczki, poszłam do kościoła na popołudniową mszę. Obok mnie w ławce siedział mały smyk z mamą. A mój dzieć chyba jak usłyszał organy to się zaczął w tym brzuchu wiercić,i kopać mnie nóżkami, na to smyk zrobił wieeelkiee oczy i mówi szeptem scenicznym do swojej mamy: "maamooo, maaamoo ta pani rusza brzuchem w moją stronę
Edycik, EwelinaaKa, Paryzetka83, Ruby, Ejrene, madzikk, Jasminowa, cinnamon cookie, Wiola90, Kjopa3, Bratek lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Imię_Róży hahhahhaa fajna historia
aż oplułam monitor w pracy
no tak dzieci potrafią zaskoczyć tekstami .....
W sumie nie tylko dzieci. Ja pamiętam kiedyś wracałam z mamą i młodszą siostrą do domu, wtedy miała około 9 lat.Siostra moja ma naturalnie kręcone włosy,takie sprężynki. Był późny wieczór, stoimy we trzy na przejściu i czekamy na zielone światełko.Koło nas staje dwóch młodych chłopaków - no około 25 -30 lat. Wesoło im bardzo,śmieją się aż w końcu jeden podchodzi do mojej siostry delikatnie łapie ją za włosy i mówi na cały głos " ale ta mała ma fajną treskę".Moja siostra oburzona prze pana to są naturalne a nie żadne sztuczne.Koleś speszony spuścił wzrok burknął przepraszam i zmył się z kolegą
My za to miałysmy ubaw z mama i siorką
..także nie tylko dzieci nas zakakująWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 12:09
AgaL, Imię_Róży, Mundek, EwelinaaKa lubią tę wiadomość