X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek bardzo lubię mosquito, a ktorą sukienkę masz? Zastanawiam się nad swetrem świątecznym od nich, taki szary w renifery białe...;)

Edycik lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek wrote:
    a ja lubie ta strone z ubraniami nie wiem czy słyszałyście www.mosquito.pl
    mam z tamtad bluze, kombinezon i sukienke wszystko w ekstra jakości i mimo szerokich bioder kombinezon leży idealnie :) także polecam może któraś coś sobie tam znajdzie :)
    super, dzięki :)

Mundek lubi tę wiadomość

• Mundek Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sukienke kupowałam latem mam taką białą w kolorowe kwiaty na górze luźna a od pasa dopasowana piękna jest :)

Edycik lubi tę wiadomość

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • Mundek Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a te sweterki świąteczne to też mi sie podobają tylko bardziej myslałam o bluzie czerwonej ze światecznym napisem christmas loading...na codzien jak znalazł :)

AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

cykl 8
    długość cyklu ok 28dni
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek wrote:
    ja sukienke kupowałam latem mam taką białą w kolorowe kwiaty na górze luźna a od pasa dopasowana piękna jest :)

Wiem która, śliczna :)

Mundek lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://mosquito-sklep.pl/pl/spodnie/2295-kombinezon-z-koronka.html

śliczny kombinezon...ale ja znowu nie mam prawie bioder i nie wiem jakbym wyglądała ;)

Edycik, Ruby, EwelinaaKa lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek daj linka do tej bluzy :)

Imię_Róży masz rację przerwa wskazana,tym bardziej w grudniu ;) Tak zamierzam zrobić.No no depilacja,sauna nie opędzisz się od chłopa :)

Imię_Róży lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    https://mosquito-sklep.pl/pl/spodnie/2295-kombinezon-z-koronka.html

śliczny kombinezon...ale ja znowu nie mam prawie bioder i nie wiem jakbym wyglądała ;)

o żesz!!!piekny jest

AgaL lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://mosquito-sklep.pl/pl/bluzy/2281-bluza-.html

bluza :)

Edycik, Mundek lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już zerkłam na te cuda, bluza świateczna bardzo mi sie podoba
    ale chyba kupię sobie : "piekna,mądra,skromna" :P na grudniowy wypad ze znajomymi idealna :P oczywiście żartuję chyba by śmiali się ze mnie dlugggo :P

ale ogólnie ładne rzeczy mają widzę :)

AgaL lubi tę wiadomość

• madka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieźle się rozpisałyście dzisiaj. Zupełnie nie nadążam, bo ciągle coś w pracy. Po południu jeszcze mam radę pedagogiczną więc wrócę do domu dopiero wieczorem.

Edycik podziwiam, że jesteś w stanie odpuścić sobie, wrzucić na luz. Mój wstrętny charakter jak sobie coś zaplanuje to musi to osiągnąć :-/
    To mój 7dc, kończy się @, a ja już wariuję czy dam radę określić owu na podstawie szyjki i testów, czy śluzu będzie więcej, wyliczam możliwe dni. Szaleństwo już mnie ogarnęło. Mąż zadowolony nie będzie.

Wpadnę wieczorkiem, bo nie ogarniam teraz wszystkiego.

Miłego dnia!

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas elektryka wysiadła, akurat chciałam iść na obiad :P ale jak odgrzać jak nie ma prądu :( dobrze że mam lapka naładowanego, ale monitory miałam w złym gnieździe i mi sie wylaczyly :P

AgaL lubi tę wiadomość

• Mundek Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o widze że juz mnie Aga wyręczyła z ta bluzą :) ja mam własnie taka piękna mądra skromna hehe ale bardzo ją lubie a jakies wypady własnie idealna :)

Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

cykl 8
    długość cyklu ok 28dni
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek podobają mi sie te bluzy bardzo :)

madka szczerze szkoda mi zdrowia na życie w ciągłych nerwach więc dlatego postanowiłam odpocząć troszkę.

Ruby lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madka wrote:
    Nieźle się rozpisałyście dzisiaj. Zupełnie nie nadążam, bo ciągle coś w pracy. Po południu jeszcze mam radę pedagogiczną więc wrócę do domu dopiero wieczorem.

Edycik podziwiam, że jesteś w stanie odpuścić sobie, wrzucić na luz. Mój wstrętny charakter jak sobie coś zaplanuje to musi to osiągnąć :-/
    To mój 7dc, kończy się @, a ja już wariuję czy dam radę określić owu na podstawie szyjki i testów, czy śluzu będzie więcej, wyliczam możliwe dni. Szaleństwo już mnie ogarnęło. Mąż zadowolony nie będzie.

Wpadnę wieczorkiem, bo nie ogarniam teraz wszystkiego.

Miłego dnia!
    Madka po 7 cyklu to już przechodzi w rutynę u mnie, ja też jestem uparta i chce wszystko na już, odpuszczać nie potrafię, ale akurat w tym przypadku to jest coś czego nie jestem w stanie kontrolować, zmienić - bo ok wszystkie wyniki teraz mam dobre, ale nic więcej zrobic nie moge wiec chyba lepiej trochę odpuścić niż się zadręczać...no i liczyć na ten szczęśliwy traf....bo jak wszystko jest ok to kiedyś chyba musi trafic nie? ;)

AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

• Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha Edycik, to mi się przypomniało jak byłam już w zaawansowanej ciąży z synkiem , to była ciepła niedziela początek września, także lekka sukienka, brzuch miałam jak na trojaczki, poszłam do kościoła na popołudniową mszę. Obok mnie w ławce siedział mały smyk z mamą. A mój dzieć chyba jak usłyszał organy to się zaczął w tym brzuchu wiercić,i kopać mnie nóżkami, na to smyk zrobił wieeelkiee oczy i mówi szeptem scenicznym do swojej mamy: "maamooo, maaamoo ta pani rusza brzuchem w moją stronę:-)

Edycik, EwelinaaKa, Paryzetka83, Ruby, Ejrene, madzikk, Jasminowa, cinnamon cookie, Wiola90, Kjopa3, Bratek lubią tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie powinnyśmy mieć bluzy "piękne, mądre, skromne" :D

Edycik, Mundek, Mundek lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię Rózy :D:D:D hahahhah

Imię_Róży lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię_Róży hahhahhaa fajna historia :) aż oplułam monitor w pracy
    no tak dzieci potrafią zaskoczyć tekstami .....

W sumie nie tylko dzieci. Ja pamiętam kiedyś wracałam z mamą i młodszą siostrą do domu, wtedy miała około 9 lat.Siostra moja ma naturalnie kręcone włosy,takie sprężynki. Był późny wieczór, stoimy we trzy na przejściu i czekamy na zielone światełko.Koło nas staje dwóch młodych chłopaków - no około 25 -30 lat. Wesoło im bardzo,śmieją się aż w końcu jeden podchodzi do mojej siostry delikatnie łapie ją za włosy i mówi na cały głos " ale ta mała ma fajną treskę".Moja siostra oburzona prze pana to są naturalne a nie żadne sztuczne.Koleś speszony spuścił wzrok burknął przepraszam i zmył się z kolegą :)
    My za to miałysmy ubaw z mama i siorką :)
    ..także nie tylko dzieci nas zakakują :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 12:09

AgaL, Imię_Róży, Mundek, EwelinaaKa lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik ale piękne włoski musi mieć Siostrzyczka:):)

a propo zakupów dostałam smsa z CCC, do 30.11. - 20% na wszystko!

Edycik lubi tę wiadomość

‹‹ 892 893 894 895 896 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ