Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Też dostałam smsa, a na te bluzy i kiecki muszę popatrzeć jak wrócę do domu. Na razie umieram w pracy, dostałam zwolnienie od jutra do 30 także odpocznę sobieAgaL wrote:A mailem z Reserved informacja, że 50% na drugą rzecz

Plus dostałam skierowanie na test obciążenia glukozą, mam też wydusić od endo skierowanie na insulinę i chyba nici z rezygnowania z gina do końca roku, bo jajniki mam zbyt tkliwe i kazała sprawdzić czy torbieli nie ma.8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyJa też mam tego smsa
do tego w Mohito ta sama promocja czyli 50% na drugą rzecz 
Paryzetka ale może właśńie przygotowują się już wcześniej do owulacji? badania trzeba zrobić tak czy siak:)
Heh historie przednie dziewczynki:)
AgaL, Paryzetka83, Edycik lubią tę wiadomość
-
Od poprzeniej tak się szykują chyba, bo bolą ciągleRuby wrote:Ja też mam tego smsa
do tego w Mohito ta sama promocja czyli 50% na drugą rzecz 
Paryzetka ale może właśńie przygotowują się już wcześniej do owulacji? badania trzeba zrobić tak czy siak:)
Heh historie przednie dziewczynki:)
Raz mniej raz więcej. No ale teraz muszę wydobrzeć a później zbadać jajniki
Przynajmniej wiem, że pracują
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
paryzetka zdrowiej szybciutko

a tak wogóle to zazdroszcze co niektórym wolego ja niestety do konca tygodnia w pracy
w tamtym tygodniu skorzystałam z tej promocji w mohito a smsa z ccc tez dostałam tylko w mojej miejscowosci nie ma sklepu
Paryzetka83, Edycik lubią tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Też bym poszłaEdycik wrote:No dobra a ja się zbieram i lecę do kosmetyczki i na solarium

Szczególnie to solarium kusi, żeby się wygrzać 
Ruby nie zazdroszczę i też niestety nie wiem, jak się takiego cholerstwa pozbyć
Edycik lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Mialam inne foto na profilu, takie:
http://www.fotosik.pl/zdjecie/140c6b85ec47b0de
Jestem Aniołkowa mama 13.11 miałam zabieg
Byłam u was na chwilkę bo udalo mi sie w pierwszym cyklu, szczęście jednak nie trwalo zdyt długo
Jest mi zle, nie da sie tego opisac ale nie trace nadziei...

Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę