Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymajju wrote:Renii przykro mi, a może jeszcze nie wszystko stracone? Głowa do góry, wiesz już że nie będziecie próbować kolejnej IUI i nastawiasz się na IVF?
tak ustaliłam z lekarzem
mam zbyt mało czasu, by próbować z IUI
wiek...wiek...wiek....
z kaźdym cyklem mniejsze szanse
-
U mnie też mamusię cieszy wszystko, kazdy drobiazg. Tatuś i teść to mole ksiąźkowe i pochłaniacze filmów, cieżko trafić w unikatndo ich kolekcji. Gorzejnz teściową bo nigdy nie wiem, czy prezent jej się nie podoba, czy nie umie się cieszyć
zawsze najtrudniej jej coś kupić. Co roku się staram, źeby było jej miło i co roku zero radości. Powtarzam sobie, ze w tym roku kupię "byle co" bo i tak się nie ucieszy
Reni przytulam Cie bardzo mocno i życzę, żeby poerwsze IVF było owocne.
AgaL jak wizyta?Jasminowa, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa początek Agula wielkie gratki - rozbiłaś prawie bank bo 900 to już coś
No Bratek też mnie martwi ale i Katiusza dzisiaj nie zajrzała....Moje panny gdzie się podziewacie?
Renii lekarz mi wczoraj powiedział, że przed 14 dniem po mam nie wybierać się na betę i kazał iść dopiero w piątek 15 dni po...nie żebym cię nakręcała bo ni eo to chodzi, ale my dziewczyny za bardzo się z tym spieszymy, już nie mówię o moim chorym testowaniu bo to już nie jest normalne
Ja zwykle kosmetyki dla mamy bądź jakiś ciuszek - bluzeczka, sweterek mniej więcej wiem co nosi , co się jej podoba więc raczej trafiam w gust:)
My robimy w tym roku wigilię i zamierzamy 19 na moich urodzinach zrobić losowanie, każdy wylosuje jedną osobę której będzie kupował prezent bo będzie nas ok 9 osób
Edycik myślę, że te pasemka najmniej inwazyjne będą w razie czego więcej blondu potem dodasz albo brązu zależy co się bardziej spodoba tobie i m
Edycik, AgaL, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJasminowa wrote:Reni, miałam nadzieję, że będzie pozytywna, przytulam
Ty i Twój lekarz najlepiej będziecie wiedzieli jak Ciebie w kierunku ciąży poprowadzić.
Wierzę, że się uda.
idealnie ucelowana IUI
pełńo objawów jakby wczesnociążowych
bolące piersi bardziej niż żwykle, drażliwość, dreszcze wieczorem, stany podgorączkowe
za wcześnie na @ a ona już się czai
coś za szybko drugi cykl się pospieszył i może nowe życie nie miało szans
nie wiem....
ale muszę iść jak czołg
bo gdy się zatrzymam
to przegram
dziękuję za wsparcie
to bardzo bardzo dużo...Jasminowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuby wrote:Na początek Agula wielkie gratki - rozbiłaś prawie bank bo 900 to już coś
No Bratek też mnie martwi ale i Katiusza dzisiaj nie zajrzała....Moje panny gdzie się podziewacie?
Renii lekarz mi wczoraj powiedział, że przed 14 dniem po mam nie wybierać się na betę i kazał iść dopiero w piątek 15 dni po...nie żebym cię nakręcała bo ni eo to chodzi, ale my dziewczyny za bardzo się z tym spieszymy, już nie mówię o moim chorym testowaniu bo to już nie jest normalne
Ja zwykle kosmetyki dla mamy bądź jakiś ciuszek - bluzeczka, sweterek mniej więcej wiem co nosi , co się jej podoba więc raczej trafiam w gust:)
My robimy w tym roku wigilię i zamierzamy 19 na moich urodzinach zrobić losowanie, każdy wylosuje jedną osobę której będzie kupował prezent bo będzie nas ok 9 osób
Edycik myślę, że te pasemka najmniej inwazyjne będą w razie czego więcej blondu potem dodasz albo brązu zależy co się bardziej spodoba tobie i m
masz dłuższe cykle, wiec może z tym się to wiąże (?)
ja mam 28 dni
jutro powtórzę betę
zobaczę czy coś się ruszyło, czy nie
ale raczej sie nie łudzę
-
Reni bardzo mi przykro
Tak jak piszesz... Nie poddawaj się, zbieraj siły, żeby wygrać!
Reni555 lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualnyReni555 wrote:masz dłuższe cykle, wiec może z tym się to wiąże (?)
ja mam 28 dni
jutro powtórzę betę
zobaczę czy coś się ruszyło, czy nie
ale raczej sie nie łudzę
kurcze nie wiem, raczej nie, powiedziałam mu o moich testach , że negatywne a on mówił, że w 11-12dni po nawet z krwi możenie wyjść...co nie zmienia faktu , że nie czuję się ciążowo, testy też bez zmian także raczej nic z tego jedynie to chciałam ci przekazać co mówi mój lekarz...Reni555 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuby wrote:kurcze nie wiem, raczej nie, powiedziałam mu o moich testach , że negatywne a on mówił, że w 11-12dni po nawet z krwi możenie wyjść...co nie zmienia faktu , że nie czuję się ciążowo, testy też bez zmian także raczej nic z tego jedynie to chciałam ci przekazać co mówi mój lekarz...
logiczne jest, że zarodki gnieżdżą się w podobnym czasie
bez znaczenia w jakich długich cyklach
masz rację
no to dałaś mi kochana okruch nadziei...Ruby, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni555 wrote:masz rację
logiczne jest, że zarodki gnieżdżą się w podobnym czasie
bez znaczenia w jakich długich cyklach
masz rację
no to dałaś mi kochana okruch nadziei...
tobie i sobiebo wiadomo zawsze się coś tli jeszcze póki nie przyjdzie @ :)trzymam kciuki!
Reni555, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Nie było mnie 2 dni a tak ciężko Was nadrobić
Kamila bardzo mi przykrotrzymaj się
Widzę że zamiast ciąż się choróbska rozwijają
Aga trzymam kciuki za wizytę
Ruby za Ciebie jeszcze kciuki zaciskam, póki @ nie ma jest nadzieja
Edycik mam nadzieję że u Ciebie owulacja jeszcze się rozkręci
Jaśminowa to już poczułaś że w ciąży jesteśMi strasznie mdłości dokuczają, najgorzej jest rano i wieczorem.
Jasminowa, AgaL lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc)