Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Aguś czytam Was w miarę na bieżąco
co czytasz? Wędrującą książkę?
U mnie wszystko dobrze, jutro biorę urlop w pracy bo o 11.30 mam wizytę u swojego lekarza.
Kamila przykro mi z powodu Twojej straty
I życzę dużo zdrowia dla wszystkich chorujących
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 18:48
agatia, Kamila ;), Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Ejrene cieszę się ze u Ciebie ok,daj znać jutro po wizycie:)
A czytam teraz książkę wpisującą się w nadchodzący czas "Garść pierników,szczypta miłości"
Na wędrującą książkę czekamEjrene, Edycik, majju lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
AGuś zamierzam zrobić tak jak mówisz...będzie niespodzianka dla męża.
Byłam na 10 min wygrzać tyłek i odrazu lepiej
majju pazurki oczywiście zrobione ..to podstawahumorek troszkę lepszy przy okazji jest.
Ejrene trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę
Kamila z tym aloesem fajny pomysłAgaL, Kamila ;) lubią tę wiadomość
-
Kamila bardzo mi przykro.
Jezeli chodzi o chlamydie to z wymazu dowiesz sie czy masz ja w tej chwili, z krwi przewaznie bada sie czy sa przecieciala. Chlamydia moze doprowadzac do poronien a posiadanie przeciwcial doprowadza do zrostow na jajowodach wiec moga byc niedrozne. Tobie udalo sie juz zaciazyc wiec jak cos to badanie z wymazu dla ciebie.
Edycik, baleyage super decyzja, troche blondu troche brazu, to sie nazywa kompromis
Agulek jestem ciekawa jak tam wizyta.Edycik lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Uwielbiam tematy prezentowe. Uwielbiam robić prezenty. Ten cały proces najpierw kupowania, potem ładnego opakowywania i podpisywania... Super
U mnie właśnie książki i płyty są uniwersalnym prezentem na wszelkie uroczystości. A dla Teściowej to nie wiem... może jakiś dobry krem na zmarszczki? W sumie trochę oklepane ale chyba nie najgorszeEdycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczynki,
Wpadłam życzyć Wam dobrej nocy, chorym- zdrowia : )
Miałam dzisiaj pracowity dzień, marzę o kąpieli i łóżku. Jeszcze tylko przepytam synka z historii, jutro sprawdzian, ale mówi ,że wszystko umie ; )
Nie wyłączam komputera, bo po kąpieli i przed wskoczeniem pod kołdrę zajrzę tu Aguś zobaczyć jak Twoja wizyta, czuję, że będzie dobrze : )AgaL, Reni555 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
majju masz rację ten proces chodzenia za prezentami,pakowania, cały natrój który temu towarzyszy też uwielbiam to
Temat Teściowej i prezentu dla Niej u nas zawsze najtrudniejszy naprawdę,mało co ją cieszy.Moja Mamcia jest inna cieszy Ją dosłownie wszystko aż miło i kocham Ją za ten ten uśmiech..dlatego cieszę się,że Moją Mamę raduje wszystko.
Jaśminowa Ty poleż troszkę i odpocznij kochana.Troszkę relaksu wskazane.majju, Jasminowa, madzikk, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Ja po ciężkim dniu już w domu, od 4:30 na nogach, padam na twarz
Piję herbatkę z imbirem i odpływam na fotelu
Ze zmęczenia powarczałam trochę na męża i mam wyrzuty
Aga dużo ludzi przed Tobą jeszcze? Zachęciłaś mnie tą książką. Uwielbiam dla relaksu zwykłe, ciepłe, łatwe w czytaniu książki. Ostatnio przerabiałam Sparksa i Sarah Jio.
Kamila bardzo mi przykro
Jasminowa odpoczywaj, dobrej nocki
Edycik poszalałaś dzisiajSuper
U mnie zawsze rodzice dostawali bilety do teatru. Teraz z ojcem wigilii nie spędzam, więc pewnie nic nie dostanie. Niech się nowa rodzinka stara
W tym roku muszę coś wymyślić dla synka i mężusia, a to zawsze jest problem
Edycik, Cinnamon, Paryzetka jak się czujecie?Jasminowa, Edycik, AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."