Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No to jeszcze jest nadzieja i w razie czego plan B, Reni- będzie dobrze!. Nie marnujesz czasu, cały czas działasz, to na pewno poskutkuje. To ja mówiłam, żeby betę zrobić, wybacz, miałam dobre chęci, może to faktycznie za szybko.
Agatia- rozbawiłaś mnie teściową, naprawdę dobra zawodniczka,skoro nic jej nie cieszy ; ) masz rację, można dać byle co w takim razie : )
Pisałyście dzisiaj śmieszne sytuacje z małymi dziećmi ( Imię Róży, Edycik)- dobre historie. To ja dodam, że mój synek jak był mały to spytał mnie, czy jak mieszkali z siostrą kiedyś w moim brzuszku to znaczy, że wcześniej ich zjadłam?
Aga- gdzie jesteś ? już na przeglądzie podwozia? czy jeszcze w poczekalni?Ruby, Edycik, madzikk, AgaL, Mundek, Kjopa3 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Aguś jak po wizycie?
Ruby, Reni trzymam kciuki, żeby to jeszcze było za wcześnie na testy
A ja leżę, niby nie mam gorączki ale łamie mnie w kościach, gardło boli, kaszel sprawia, że płuca chcę wypluć masakraI do tego mam podejrzenia, że to jelitówka jakaś albo leki mi na żołądek nie służą
Reni555 lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Aguś jak po wizycie?
A ja leżę, niby nie mam gorączki ale łamie mnie w kościach, gardło boli, kaszel sprawia, że płuca chcę wypluć masakraI do tego mam podejrzenia, że to jelitówka jakaś albo leki mi na żołądek nie służą
To mi chyba ta witamina D pomaga, łykam już jakiś czas i na razie wszystko omija mnie szerokim łukiemzwiększyłam dawkę do 4000 j dziennie
i dziękuję za kciukasy * -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJasminowa wrote:No to jeszcze jest nadzieja i w razie czego plan B, Reni- będzie dobrze!. Nie marnujesz czasu, cały czas działasz, to na pewno poskutkuje. To ja mówiłam, żeby betę zrobić, wybacz, miałam dobre chęci, może to faktycznie za szybko.
Agatia- rozbawiłaś mnie teściową, naprawdę dobra zawodniczka,skoro nic jej nie cieszy ; ) masz rację, można dać byle co w takim razie : )
Pisałyście dzisiaj śmieszne sytuacje z małymi dziećmi ( Imię Róży, Edycik)- dobre historie. To ja dodam, że mój synek jak był mały to spytał mnie, czy jak mieszkali z siostrą kiedyś w moim brzuszku to znaczy, że wcześniej ich zjadłam?
Aga- gdzie jesteś ? już na przeglądzie podwozia? czy jeszcze w poczekalni?
fakt
nie umiem stać w miejscu
Jasminowa
rano, gdy wstałam nasikałam na patyk
wiadomo - biel
postanowiłam iść na betę jutro
potem w pracy poczułam sie bardziej ciążowo
dreszcze, metaliczny posmak w ustach (nie nakręcałam się, jeśli już to chyba moja pidświadomość)
no i wyskoczyłam na betę
a że klinikę moją mam rzut beretem kilka minut drogi, wyniki po dwóch godzinach już są, to szybko się przydołowałam
Jaśminowa
Ty mi dobrze doradziłaś kochana
tak czy inaczej pewnie bym trafiłam z tym badaniem dziś
Jasminowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paryzetka83 wrote:Aguś jak po wizycie?
Współczuję, dobrze że masz jutro wolne, odpoczniesz trochę i wyśpisz się porządnie. A dostałaś jakiś antybiotyk? Ja ostatnio musiałam odstawić antybiotyk bo mi żołądek zwariował
Pamiętaj, że dużo leków wykrztuśnych można brać tylko do godziny 18-tej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 20:57
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymajju wrote:Współczuję, dobrze że masz jutro wolne, odpoczniesz trochę i wyśpisz się porządnie. A dostałaś jakiś antybiotyk? Ja ostatnio musiałam odstawić antybiotyk bo mi żołądek zwariował
Pamiętaj, że dużo leków wykrztuśnych można brać tylko do godziny 18-tej.
ja kiedyś popróbowałam leków homeopatycznych min na przeziębienie czy tzw jelitówki
rewelacja
one działają, naprawdę
choć jam nie ufna jest zazwyczaj na takie cuda
mogę odszukać nażwy tych leków jak potrzeba
-
Ruby mnie witamina D trzymała długo w ryzach, zwiększyłam nawet dawkę, ale jak człowiek ma mróz za cienko ubrany wyłazi, to chyba nic mu nie pomoże
Majju na razie bez antybiotyku, jak mi nie przejdzie do poniedziałku to mam się zgłosić na kontrolęJak tu się leczyć? Syropek wykrztuśny do 18, teraflu na noc nie bo podnosi ciśnienie
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymajju wrote:Laski a macie pdfa tej książki Zięby? Widziałam, że jest na chomikuj ale nie mam takiego dużego transferu, więc się zastanawiam czy warto wykupić
Majju mamywyślij mi adres na prive to ci forwarduje, dostałam o Paryzetki
majju lubi tę wiadomość