Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymajju wrote:Hej ho, weekend się kończy, z pewnością mogę powiedzieć, że był udany. No może gdyby nie to, że dziś rano mnie tak strasznie bolała głowa. Poszaleliśmy wczoraj ze znajomymi, najpierw oglądaliśmy galę KSW a potem do 3 w nocy graliśmy w kalambury
Było śmiechu co nie miara. Odstresowałam się zupełnie. Dzisiaj powiedziałam Mamie, że się staramy i ulżyło mi bo ciężko mi było przed nią udawać.
Paryzetka, też beczałam na "W głowie się nie mieści"
Kamila, domowe wędlinki najlepsze. Ja mam zamiar zrobić schab suszony na Święta. Robiłaś może kiedyś? Potrzebuję dobrego przepisu.
Edycik jak się czujesz? A Ruby? Choroby przyszły?
to świetnie że weekend udanymam nadzieję, że mama będzie wspierać
niestety dopadło i mnie...potwornie mnie gardło boli i obawiam się, że jutro może będę musiała iść do lekarza...ale zobaczę jeszcze rano jak to będzie wyglądać... -
Cześć dziewczyny!
Wpadam do Was co jakiś czas, ale się nie wpisuję
Jasminowa - ja poszłam od razu na zwolnienie lekarz mi kazałAle z chęcią bym jeszcze popracowała
Widziałam, że rozmawiałyście o filmach - ja uwielbiam thilery i psychologiczne - podobno w ciąży na powinno się na takie mroczne filmy patrzeć, ale ja wolę na takie niż smutne, na których ryczę
Aga - na fejsie wstawiłaś te malowanki dla dorosłych - słyszałam, ze są mega i na prawdę uspokajająPlanuję kupić i się relaksować przy malowankach zamiast winka
Dziewczyny - u mnie będzie chłopakjuż potwierdzone
Ja się dziś nudzę - leżę w domu, bo trochę mnie w brzuchu kłuje i wolę przeleżećWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 18:09
Jasminowa, AgaL, Paryzetka83, Edycik, majju, madzikk, Wiola90, cinnamon cookie, Ejrene, Rybaaaa, Mundek, Imię_Róży, Bratek lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Lunka- wspaniałe wiadomości : ) buziaki dla Olka
To juź 16-ty tydzień u Ciebie, za chwilę będzie półmetek, ależ mi ta Twoja ciaża szybko leci. Ciesz się wolnym i odpoczywaj, jeszcze się napracujesz w życiu ; )
Majju- relaks się należał, dobrze, że impreza udana. I dobrze, że podzieliłaś się informacją z mamą, na pewno Ci ulżyło : )
luna91 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualny
-
Jasminowa wrote:Lunka- wspaniałe wiadomości : ) buziaki dla Olka
To juź 16-ty tydzień u Ciebie, za chwilę będzie półmetek, ależ mi ta Twoja ciaża szybko leci. Ciesz się wolnym i odpoczywaj, jeszcze się napracujesz w życiu ; )
Majju- relaks się należał, dobrze, że impreza udana. I dobrze, że podzieliłaś się informacją z mamą, na pewno Ci ulżyło : )
A mi się ciągniena belly na majówkach niektóre już 20 tc przekraczaja
Jaśminowa a u Ciebie, który tc?
Jasminowa lubi tę wiadomość
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
A odnośnie filmów - nie lubię tej tematyki, ale ostatnio znajoma poleciła igrzyska śmierci. No była zachwycona i postanowiłam kupić książkę i jestem nieźle wkręcona
Na razie kończe 1 część, ale dzięki niej dni szybciej lecą
Jak przeczytam to i obejrzę
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Paryzetka83 wrote:Lunka o jak fajnie, że już wiesz, że chłopak
Jak byłam mała chciałam mieć brata Olka
I tak ma młody na drugie
A jak książka, bo początek filmu mnie nie zachwycił?
Książka jak dla mnie mnie super. Przede wszystkim się nie ciągnie, każdy rozdział to jakiś nowy zwrot akcji - szybko i ciekawie się czyta. Ale ogólnie filmy są zawsze gorsze niż książkiFilm na podstawie ksiażki oglądam po to, zeby zobaczyć jak mniej więcej została ona zinterpretowana i przedstawiona przez reżysera, ale chyba po obejrzeniu filmu czar pryska
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
A tak w ogóle to powiem Wam ile przytyłam... 7kg !
Ogólnie brzuch mam średniej wielkości - podobno po mnie nie widać nawet za bardzo - nogi, uda w cellulicie, ale mi każdy mówi, że wyglądam jak przed ciążą - nie wiem skąd te kg - nawet się nie obżeram
Ogólnie pielęgniarka powiedzała, że może to woda mi się po dupku zatrzymuje, bo ja nadal biorę, ale waga nie pociesza
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Luna, wagą się nie przejmuj, może to faktycznie woda : ) Ja mam 5 tyg i 4 dni ciąży dzisiaj, więc bardzo wcześnie jeszcze, ale już widziałam w internecie, że w szóstym tygodniu ciąży nawet zaczyna zarodek ludzko wyglądać : )
luna91 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualny
-
Edycik wrote:Lunka widzę,że będzie Olek
super gratuluję, a mąż pewnie mega szczęśliwy,że chłopak będzie?
majju cieszę się,że miałaś udany weekenddziękuję,że pytasz czuję się ok póki co na imprezie wszystko mi minęło
Heheh mąż szczęśliwy chociaż my się modliliśmy, żeby wszystko poszło dobrze i żeby maluch zdrowy był (choć ja czułam mocno, że chłopak będzie)
Carolq też miała na chłopaka przeczucie i u niej Alicja się pokazała
Ruby - przewidujące? o nie lubięta 1 spoko jak na razie, cały czas coś się dzieje. Mąż oglądał film i powiedział, że 3 część słaba.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 19:52
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnyluna91 wrote:Heheh mąż szczęśliwy chociaż my się modliliśmy, żeby wszystko poszło dobrze i żeby maluch zdrowy był (choć ja czułam mocno, że chłopak będzie)
Carolq też miała na chłopaka przeczucie i u niej Alicja się pokazała
Ruby - przewidujące? o nie ie lubięta 1 spoko jak na razie, cały czas coś się dzieje. Mąż oglądał film i powiedział, że 3 część słaba.
ale nie wiem jak książki, pewnie będą o niebo lepsze, fakt co część to słabszy film ale ja i tak lubię bo kibicowałam tam pewnemu związkuWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 19:53
luna91, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
Lunka gratuluję
cudownie, chłopczyk
a kilogramami się nie przejmuj, po ciąży uciekną
Ja również polecam "Igrzyska śmierci", książki jeszcze bardziej, dobrze się czytaz filmów to na pewno "Nietykalni", "Gwiazd naszych wina",z babskich komedii często wracam do "Sexu w wielkim mieście" - obie części lubię
"Inna kobieta" - to już polecałam, prześmieszna komedia ale raczej tylko dla kobiet
Mąż uwielbia film "Bogowie ulicy"
z francuskiego humoru polecam "Za jakie grzechy Panie Boże", a z trzymających w napięciu "The call" z Halle Berry
luna91, AgaL, Jasminowa, Ruby, madka, Kamila ;) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Lunka gratuluję
cudownie, chłopczyk
a kilogramami się nie przejmuj, po ciąży uciekną
Ja również polecam "Igrzyska śmierci", książki jeszcze bardziej, dobrze się czytaz filmów to na pewno "Nietykalni", "Gwiazd naszych wina",z babskich komedii często wracam do "Sexu w wielkim mieście" - obie części lubię
"Inna kobieta" - to już polecałam, prześmieszna komedia ale raczej tylko dla kobiet
Mąż uwielbia film "Bogowie ulicy"
z francuskiego humoru polecam "Za jakie grzechy Panie Boże", a z trzymających w napięciu "The call" z Halle Berry
noooo wszystkie widziałamthe call trzyma w napięciu pamiętam jak dziś!
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Kobietki Kochane u mnie weekend długi, zajęty, ale wszystko pozytywnie;)
wchodziłam od czasu do czasu, także myślę, że na bieżąco jestem;)
Ruby już po kacu pewnie:P:* Edycik,Majju wybawione weekendowo:)
Kjopa spóźnione, ale prosto z serca życzenie urodzinoweżeby się TO spełniło :*
Kas mi też gin proponował detę bezglutenową, w związku chyba z tą mutacją MTHRF. Powiedz czy tak drastycznie od razu sie wzięłaś za to??
Lunka:)Gratuluje Synusia, cudna wiadomość i piękne imię
:* a trylogia Igrzyska Śmierci-książki super, czyta się tak jak pisałaś bardzo szybko....a ekranizacje na dwa razy
Jaśminkowa rośnijcie zdrowo:*
Całuje te których nie wymieniłam :* a te kóre wymieniłam też, a co
Majju książka super, już w połowie jestemTakże Cinnamonek szykuj się niedługo paczuszka przyjdzie pocztą
właśnie odpalam film, który poleciłaś "Za jakie grzechy dobry Boże?"Jasminowa, Ruby, Paryzetka83, luna91, Kjopa3, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę