X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Hej ho, weekend się kończy, z pewnością mogę powiedzieć, że był udany. No może gdyby nie to, że dziś rano mnie tak strasznie bolała głowa. Poszaleliśmy wczoraj ze znajomymi, najpierw oglądaliśmy galę KSW a potem do 3 w nocy graliśmy w kalambury :D Było śmiechu co nie miara. Odstresowałam się zupełnie. Dzisiaj powiedziałam Mamie, że się staramy i ulżyło mi bo ciężko mi było przed nią udawać.
    Paryzetka, też beczałam na "W głowie się nie mieści" :)
    Kamila, domowe wędlinki najlepsze. Ja mam zamiar zrobić schab suszony na Święta. Robiłaś może kiedyś? Potrzebuję dobrego przepisu.
    Edycik jak się czujesz? A Ruby? Choroby przyszły?

to świetnie że weekend udany :) mam nadzieję, że mama będzie wspierać :)
    niestety dopadło i mnie...potwornie mnie gardło boli i obawiam się, że jutro może będę musiała iść do lekarza...ale zobaczę jeszcze rano jak to będzie wyglądać...

• luna91 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! :) Wpadam do Was co jakiś czas, ale się nie wpisuję :P

Jasminowa - ja poszłam od razu na zwolnienie lekarz mi kazał :P Ale z chęcią bym jeszcze popracowała ;)

Widziałam, że rozmawiałyście o filmach - ja uwielbiam thilery i psychologiczne - podobno w ciąży na powinno się na takie mroczne filmy patrzeć, ale ja wolę na takie niż smutne, na których ryczę :)

Aga - na fejsie wstawiłaś te malowanki dla dorosłych - słyszałam, ze są mega i na prawdę uspokajają :) Planuję kupić i się relaksować przy malowankach zamiast winka :D

Dziewczyny - u mnie będzie chłopak :P już potwierdzone :P

Ja się dziś nudzę - leżę w domu, bo trochę mnie w brzuchu kłuje i wolę przeleżeć :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 18:09

Jasminowa, AgaL, Paryzetka83, Edycik, majju, madzikk, Wiola90, cinnamon cookie, Ejrene, Rybaaaa, Mundek, Imię_Róży, Bratek lubią tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka- wspaniałe wiadomości : ) buziaki dla Olka <3 To juź 16-ty tydzień u Ciebie, za chwilę będzie półmetek, ależ mi ta Twoja ciaża szybko leci. Ciesz się wolnym i odpoczywaj, jeszcze się napracujesz w życiu ; )

Majju- relaks się należał, dobrze, że impreza udana. I dobrze, że podzieliłaś się informacją z mamą, na pewno Ci ulżyło : )

luna91 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Luna:-)

luna91 lubi tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka - świetne wieści, gratulacje ogromne :***

luna91 lubi tę wiadomość

• luna91 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Lunka- wspaniałe wiadomości : ) buziaki dla Olka <3 To juź 16-ty tydzień u Ciebie, za chwilę będzie półmetek, ależ mi ta Twoja ciaża szybko leci. Ciesz się wolnym i odpoczywaj, jeszcze się napracujesz w życiu ; )

Majju- relaks się należał, dobrze, że impreza udana. I dobrze, że podzieliłaś się informacją z mamą, na pewno Ci ulżyło : )

A mi się ciągnie :) na belly na majówkach niektóre już 20 tc przekraczaja :) Jaśminowa a u Ciebie, który tc?

Jasminowa lubi tę wiadomość

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A odnośnie filmów - nie lubię tej tematyki, ale ostatnio znajoma poleciła igrzyska śmierci. No była zachwycona i postanowiłam kupić książkę i jestem nieźle wkręcona :) Na razie kończe 1 część, ale dzięki niej dni szybciej lecą :) Jak przeczytam to i obejrzę :P

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka o jak fajnie, że już wiesz, że chłopak ;) Jak byłam mała chciałam mieć brata Olka ;) I tak ma młody na drugie :)

A jak książka, bo początek filmu mnie nie zachwycił?

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Lunka o jak fajnie, że już wiesz, że chłopak ;) Jak byłam mała chciałam mieć brata Olka ;) I tak ma młody na drugie :)

A jak książka, bo początek filmu mnie nie zachwycił?

Książka jak dla mnie mnie super. Przede wszystkim się nie ciągnie, każdy rozdział to jakiś nowy zwrot akcji - szybko i ciekawie się czyta. Ale ogólnie filmy są zawsze gorsze niż książki :) Film na podstawie ksiażki oglądam po to, zeby zobaczyć jak mniej więcej została ona zinterpretowana i przedstawiona przez reżysera, ale chyba po obejrzeniu filmu czar pryska :P

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jednak zacznę od książki, już ściągnęłam ;) Tylko najpierw skończę wiedźmina :)

luna91, majju lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle to powiem Wam ile przytyłam... 7kg ! :( Ogólnie brzuch mam średniej wielkości - podobno po mnie nie widać nawet za bardzo - nogi, uda w cellulicie, ale mi każdy mówi, że wyglądam jak przed ciążą - nie wiem skąd te kg - nawet się nie obżeram :P Ogólnie pielęgniarka powiedzała, że może to woda mi się po dupku zatrzymuje, bo ja nadal biorę, ale waga nie pociesza :/

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju pierwszy raz bede robic sama swoja wędlinkę w piekarniku. Moja mam jest specjalistka w ponieważ ona pekluje i wędzi w kominku. Ale zapytam czy robiła schab o ktory pytasz ;)

Miłego wieczorku....spadam na pizze i film :)

majju lubi tę wiadomość

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna, wagą się nie przejmuj, może to faktycznie woda : ) Ja mam 5 tyg i 4 dni ciąży dzisiaj, więc bardzo wcześnie jeszcze, ale już widziałam w internecie, że w szóstym tygodniu ciąży nawet zaczyna zarodek ludzko wyglądać : )

luna91 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka ja widziałam wszystkie części w kinie, mi się podobały chociaż każda kolejna część była już mniej zaskakująca i mocno przewidująca...ale generalnie film mi się podobał :) książka lepsza to wiadome ;)

luna91 lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka widzę,że będzie Olek :D super gratuluję, a mąż pewnie mega szczęśliwy,że chłopak będzie?

majju cieszę się,że miałaś udany weekend ;) dziękuję,że pytasz czuję się ok póki co na imprezie wszystko mi minęło ;)

luna91 lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Lunka widzę,że będzie Olek :D super gratuluję, a mąż pewnie mega szczęśliwy,że chłopak będzie?

majju cieszę się,że miałaś udany weekend ;) dziękuję,że pytasz czuję się ok póki co na imprezie wszystko mi minęło ;)

Heheh mąż szczęśliwy chociaż my się modliliśmy, żeby wszystko poszło dobrze i żeby maluch zdrowy był (choć ja czułam mocno, że chłopak będzie)

Carolq też miała na chłopaka przeczucie i u niej Alicja się pokazała :P

Ruby - przewidujące? o nie lubię :/ ta 1 spoko jak na razie, cały czas coś się dzieje. Mąż oglądał film i powiedział, że 3 część słaba.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 19:52

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    Heheh mąż szczęśliwy chociaż my się modliliśmy, żeby wszystko poszło dobrze i żeby maluch zdrowy był (choć ja czułam mocno, że chłopak będzie)

Carolq też miała na chłopaka przeczucie i u niej Alicja się pokazała :P

Ruby - przewidujące? o nie ie lubię :/ ta 1 spoko jak na razie, cały czas coś się dzieje. Mąż oglądał film i powiedział, że 3 część słaba.

ale nie wiem jak książki, pewnie będą o niebo lepsze, fakt co część to słabszy film ale ja i tak lubię bo kibicowałam tam pewnemu związku :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 19:53

luna91, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka gratuluję :) cudownie, chłopczyk :) a kilogramami się nie przejmuj, po ciąży uciekną ;)

Ja również polecam "Igrzyska śmierci", książki jeszcze bardziej, dobrze się czyta :) z filmów to na pewno "Nietykalni", "Gwiazd naszych wina",z babskich komedii często wracam do "Sexu w wielkim mieście" - obie części lubię :) "Inna kobieta" - to już polecałam, prześmieszna komedia ale raczej tylko dla kobiet ;) Mąż uwielbia film "Bogowie ulicy" :) z francuskiego humoru polecam "Za jakie grzechy Panie Boże", a z trzymających w napięciu "The call" z Halle Berry :)

luna91, AgaL, Jasminowa, Ruby, madka, Kamila ;) lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Lunka gratuluję :) cudownie, chłopczyk :) a kilogramami się nie przejmuj, po ciąży uciekną ;)

Ja również polecam "Igrzyska śmierci", książki jeszcze bardziej, dobrze się czyta :) z filmów to na pewno "Nietykalni", "Gwiazd naszych wina",z babskich komedii często wracam do "Sexu w wielkim mieście" - obie części lubię :) "Inna kobieta" - to już polecałam, prześmieszna komedia ale raczej tylko dla kobiet ;) Mąż uwielbia film "Bogowie ulicy" :) z francuskiego humoru polecam "Za jakie grzechy Panie Boże", a z trzymających w napięciu "The call" z Halle Berry :)

noooo wszystkie widziałam :P the call trzyma w napięciu pamiętam jak dziś! :)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki Kochane u mnie weekend długi, zajęty, ale wszystko pozytywnie;)
    wchodziłam od czasu do czasu, także myślę, że na bieżąco jestem;)
    Ruby już po kacu pewnie:P:* Edycik,Majju wybawione weekendowo:)

Kjopa spóźnione, ale prosto z serca życzenie urodzinowe :) żeby się TO spełniło :*

Kas mi też gin proponował detę bezglutenową, w związku chyba z tą mutacją MTHRF. Powiedz czy tak drastycznie od razu sie wzięłaś za to??

Lunka:):):) Gratuluje Synusia, cudna wiadomość i piękne imię:):* a trylogia Igrzyska Śmierci-książki super, czyta się tak jak pisałaś bardzo szybko....a ekranizacje na dwa razy :/

Jaśminkowa rośnijcie zdrowo:*

Całuje te których nie wymieniłam :* a te kóre wymieniłam też, a co :P

Majju książka super, już w połowie jestem :) Także Cinnamonek szykuj się niedługo paczuszka przyjdzie pocztą ;)
    właśnie odpalam film, który poleciłaś "Za jakie grzechy dobry Boże?" :D

Jasminowa, Ruby, Paryzetka83, luna91, Kjopa3, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
‹‹ 921 922 923 924 925 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ