X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pójdę śladem Imię róży i przeznaczę 100 zł więcej na siebie ;)
    A i do fryzjera się umówiłam na 11.12, mam nadzieję, że tym razem trafiony ale podobno czesali tych z top chef czy jakkolwiek się ten program nayzwa to może są ok ;)

MamaTuśka, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

• EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Pójdę śladem Imię róży i przeznaczę 100 zł więcej na siebie ;)
    A i do fryzjera się umówiłam na 11.12, mam nadzieję, że tym razem trafiony ale podobno czesali tych z top chef czy jakkolwiek się ten program nayzwa to może są ok ;)

Ja też muszę umówić się do fryzjera ;-)
    A co do starań to tez spróbuję trochę odpuścić, ale wiadomo jak jest...siedzi coś z tyłu głowy i nie poddaje się :-)
    Odpuszczę mierzenie temperatury i testy... Chyba :-P

2da6343587.png
  • MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    No ja w tym miesiácu powstrzymma sié od testowania, mam jeden owulacyjny to kiedyś po drodze użyję i to wszystko ;)

MamaTuśka masz jeszcze 4 dni czasu jak co ;)

No 4, ale już się zapowiada z całą swoją mocą, do tego złapało mnie przeziębienie.
    W nocy brzuch mnie bolał jak nie wiem co, sikane testy -, więc umówmy się... :)

Fryzjer to świetny pomysł. Ja ostatnio trochę wygoliłam boki i jestem bardzo zadowolona. A bałam się... :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 12:25

• EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezuu czy wam też ucina wiadomości dzisiaj?

Chciałam napisać jeszcze, że wczoraj byłam u teściów i opowiadali, że kobieta ( troszkę patologia) jest właśnie w ciąży z 8 dzieckiem .
    Chyba ta wiadomość mnie dobila... Gdzie ta cholerna sprawiedliwość?!

2da6343587.png
  • EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaTuśka wrote:
    No 4, ale już się zapowiada z całą swoją mocą, do tego złapało mnie przeziębienie.
    W nocy brzuch mnie bolał jak nie wiem co, sikane testy -, więc umówmy się... :)

Fryzjer to świetny pomysł. Ja ostatnio trochę wygoliłam boki i jestem bardzo zadowolona. A bałam się... :)

Tez chciałam wygolic jakiś czas temu, ale boję się odrostow... Trudno zapuścić i dziwnie to wygląda jak odrastają włosy.Wtedy raczej cały czas trzeba golić

Ale ogólnie to bardzo mi się podoba u kogoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 12:28

2da6343587.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się wygolone też podoba ale mam odstające uszy i chyba by mi nie pasowało...

MamaTuśka lubi tę wiadomość

• MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam tylko kawałeczek nad samym uchem i do skroni, nie wyżej (ogólnie włosy jak t na avatarze :)). Jak rozpuszczę nie widać, a lepiej się układają, bo nic się nie odwija. A jak za ucho dam to wtedy fajnie. I spina się łatwiej.

• MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Mi się wygolone też podoba ale mam odstające uszy i chyba by mi nie pasowało...

A spróbuj na gładko grzebieniem zaczesać w tym miejscu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaTuśka wrote:
    A spróbuj na gładko grzebieniem zaczesać w tym miejscu.

no to mnie teraz podkusiłaś :P mam czas do 11 wymysleć co oprócz farbowania zrobię :)

MamaTuśka lubi tę wiadomość

• Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie ;)
    Miłego dnia wszystkim i chorym szybkiego powrotu do zdrowia.

Rano poszłam na pobranie krwi, zrobiłam dodatkowo bete mam nadzieje ze juz nie mam tego hormonu. Bo chciałabym zeby byla juz @ im szybciej tym lepiej dla mnie. Zrobiłam tez dodatkowe badania ktore zlecila mi na NFZ lekarka.
    Rano wyniki mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze.

Dzis przyjeżdżają do mnie tescie ah...z rana caly dzien w kuchni, ale zrobilam wszystko :)

Wracam do pracy dzis pierwszy dzien po zabiegu, powinnam byc jeszcze tydzien na L4 ale w moim przypadku L4 nie wchodzi w gre. Opiekuje sie dziecmi.

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • Rybaaaa Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madka wrote:
    Wolę poczekać na ten właściwy moment zanim męża dopadnę, bo z doświadczenia wiem, że jak zacznę wcześniej to potem coraz bardziej mu się nie chce i mogę przegapić owu :-) Ehhh, znowu wariactwo :-)

Madka, skądś to znam :) mi się raz trafiła owu 16 dc no więc dla zasady "męczyłam" M od 10-12 dc, a standardowo owu po 20 dc, więc jak przychodził TEN czas to mu się już nie chciało ;-)
    Ale co tam, kobieta zawsze znajdzie jakoeś wyjście ;-) Powodzenia! :-*

madka lubi tę wiadomość

2 córeczki <3 <3
    f2wli09kzqwfei07.png
  • madka Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybaaa nie dziękuję tak na wszelki wypadek :-) I gratuluję :-)

Rybaaaa lubi tę wiadomość

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybaaa gratki:-)

Ja jutro mam fryzjera, bo już odrosty mnie wkurzają:-) Tak Ruby bez tych cholernych testów tom zdrowsza psychicznie i nie mam bankruta w kieszeni:-))
    Ja się nie wygolę bo bym wyglądała jak pół... zza krzaka ale podziwiam dziewczyny podoba mi się u kogoś:-))

Rybaaaa lubi tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię_Róży wrote:
    Rybaaa gratki:-)

Ja jutro mam fryzjera, bo już odrosty mnie wkurzają:-) Tak Ruby bez tych cholernych testów tom zdrowsza psychicznie i nie mam bankruta w kieszeni:-))
    Ja się nie wygolę bo bym wyglądała jak pół... zza krzaka ale podziwiam dziewczyny podoba mi się u kogoś:-))

No mi właśnie też u kogoś, u siebie może i dobrze by było ale te odrastanie najgorsze...pozostaje mi tylko lekkie podcięcie ;) chętnie zrobiła bym grzywkę , ale jak robiłam wcześniej to za każdym razem obiecywałam sobie, że więcej nie zrobię :D

• AgaL Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Ruby, Ewelinka - tulę i trzymam kciuki za kolejny cykl, nawet taki odpuszczony ;)

Ja jeszcze się dzisiaj lenie w domu a jutro już do pracy wracam. Choć czuję się wciąż słabo. Umówiłam się też na pomiar składu ciała i analizę wieku metabolicznego (?), ciekawe czego się dowiem, robiła któraś coś takiego?

Paryzetka ja robiłam :) całkiem ciekawe wyniki :) młoda jestem wg nich....więc skąd te stare jajniki :P

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby, EwelinaaKa powodzonka w nowym cyklu :)

Ruby pochwal się jak zaszalejesz u fryzjera:)

EwelinaaKa lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ruby, EwelinaaKa powodzonka w nowym cyklu :)

Ruby pochwal się jak zaszalejesz u fryzjera:)
    ok tym razem musi być dobrze :)

AgaL lubi tę wiadomość

• Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    No mi właśnie też u kogoś, u siebie może i dobrze by było ale te odrastanie najgorsze...pozostaje mi tylko lekkie podcięcie ;) chętnie zrobiła bym grzywkę , ale jak robiłam wcześniej to za każdym razem obiecywałam sobie, że więcej nie zrobię :D

A jakiej długości masz włosy?

Ja mam do łopatek i korci mnie, żeby podciąć bo ostatnio wyliniałam i jakieś pióra mi się zrobiły. Grzywkę mam półdługą na bok bo w prostej to pyza na polskich dróżkach:-)

Ruby, Jasminowa lubią tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię_Róży wrote:
    A jakiej długości masz włosy?

Ja mam do łopatek i korci mnie, żeby podciąć bo ostatnio wyliniałam i jakieś pióra mi się zrobiły. Grzywkę mam półdługą na bok bo w prostej to pyza na polskich dróżkach:-)

porównania masz boskie zawsze ;) włosy mam teraz dłuzsze trochę niż do połowy pleców , ale zawsze z takiej długości robiłam boba po czym znowu zapuszczałam :D tym razem już nie zetnę tak krótko :) ostatnio robiłam do trójkąta , ale treaz już nie mam czego wymyślić ;) a na bok owsze też miałam grzywkę i wyglądałam jak cep bo była mocno wygryziona ;P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 14:08

Imię_Róży lubi tę wiadomość

• Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O widzisz trójkąt chyba zrobię ;-)) dawno nie miałam a zawsze to coś innego;-).... porównania to od mojego taty mi przeszły:-)
    I kolor wymyśliłam jasny brąz z taką poświatą fioletową moje kolorki:-)) w palecie nawet ładnie wyglądał mam nadzieję, że na moich ciemnych dobrze wyjdzie;-)

Ruby lubi tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
‹‹ 924 925 926 927 928 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ