Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHeja,
Dzięki kobiety, jakoś żyje chociaż spływająca ropa do gardła mnie wkur...a
Ja się wkurzylam bo dzwoni mi kolezanka czy w sumie jak pójdę po młoda to bym mogła iść wcześniej bo ona ma L4 i nie bardzo chce wychodzić. Pomijając fakt że ją młoda mam zapisana do 16 , a ona do 15 , nie mam fotelikow do jej dzieci , muszę odebrać paczkę po drodze i jechać z młoda po opaskę bo się złamała, a no i też jestem chora! Tk więc sorry ale nie. Jeśli faktycznie ona jest zajęta to nie ma sprawy ale siedzi na L4 w domu i nie jest wcale taka złamana choroba jak ja ...nie lubię jak ludzie wykorzystują bez powodu, zwłaszcza że jutro na kółko znowu ja pójdę jak zwykle... -
nick nieaktualny
-
Ruby absolutnie nie. Chyba ze ma 39 stopni goraczki ale jak nie to niech dupsko sama ruszy. Tez nie lubie jak ludzie wchodza na glowe. Kiedys bylam za dobra i pomagalam na kazdym kroku teraz cenie sobie swiety spokoj. Ja, ja, moj ukochany potem rodzina, niektorzy znajomi a na reszte nie mam czasu:)
Edycik ja chyba tez zaczne odliczac dni. W ten weekend bede juz robila bigos, uszka i pierogi ruskie na swieta. I chyba trzeba wyciagnac choinke
Zdrowiejcie chorowitki!AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
czesc kobietki u mnie za oknem pada śnieg a ja juz dzisiaj w pracy czuje sie znacznie lepiej u lekarza rodzinnego od razu zrobili mi badanie moczu ale nic szcdzególnego nie wyszło wiec mam brac urofuragine i żurawit... no a o 16 miałam wizyte u ginekologa... nie jest ciekawie niby endometrium nie takie złe 8mm i jest pecherzyk dominujący do jutra powinna wystapic owulacja może to nawet dzisiaj ale co do mojej infekcji to dostaliśmy oboje z meżem leki ja dopochwowo on doustnei i mam nadzieje że raz na zawsze pozbędziemy sie tego dziadostwa... leki mamy brac od niedzieli a do tego czasu
i liczyc na szczescie
jest cos jeszcze endometrioza miałam ja juz wczesniej zdiagnozowaną ale lekarka mnie wystraszyła mówiac ze te torbielki niszcza jajniki?! i ze nie wiadomo w jakim stanie są jajowody plan jest taki ze do stycznia czyli ten i jeszcze jeden cykl sie staramy a potem to prawdopodobnie laparoskopia zeby zobaczyc co sie tam konkretnie dzieje strasznie sie boje ze nigdy nie bede miała dzieci bo ze względu na wiare na in vitro sie nie zgodze jeszcze wspominała cos o inseminacji ale nie orientuje sie na czym to polega moze mi jakos to jasno wytłumaczycie? szczerze mówiac to tylko cud moze nam pomóc chciałabym wierzyc ze bedzie dobrze ale jestem słaba i prosze Was o modlitweMundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
Cześć dziewczynki:-)
Kurczę Kjopa spóźnione (tak to jest jak sie czyta forum na raty;-P) ale szczere życzenia, ja ci życzę dwóch kreseczek najszybciej jak to możliwe:-))ha ha ja to zawsze myślałam że ty słusznej wagi jesteś a tu taki skrzelik z ciebie;-))
Paryzetka witamy wśród żywych
Tak trzymać Ruby nie dać sie wykorzystywać i trzeba być asertywnym:-)
Edycik, Majju, AgaL luzujcie jeden miesiąc bo głowę trzeba przewietrzyć
Jaśminowa dla ciebie szczególnie ciepłe przytulaski ty ciężarówko nasza:-)
Ja od wczoraj walczę chyba z zapaleniem pęcherza no najgorszemu wrogi nie życzężurawina to moje główne danie macie dziewczynki jeszcze jakieś sposoby bo się wykończę;-(
O Mundek też walczysz z pęcherzem??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 09:03
AgaL, Mundek, Kjopa3, Jasminowa lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Mundek wspieram..pomodlę się dziś za Ciebie,kochana.
Mam nadzieję,że wszystko się uda i będzie jak trzeba.
madzikk ja z potrawami strartuję na świeta w przyszły weekend, ten weekend spędzamy ze znajomymi w Białym Dunajcu pod Zakopanem.
Szanowne Grono forumowe od razu prosze o usparwiedliwnie nieobecności w dniach 4-12-2015 do 6-12-2015 z powodu wyjazdu tytulem relaksu..szczerze nie mogę się doczekać spacerku po Krupówkach i wjazdu na Gubałówkę,grzańca ze znajomymi i śmiechu troszkę.
Wczoraj moja siostra widziała że humorku mi brak i dostałam już prezent mikołajkowy od Niej.Piękny,ciepły sweterek za tyłek idealny na wyjazd,naprawdę poprawiła mi nastrój.AgaL, majju, Mundek, cinnamon cookie, Kjopa3, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadzikk wrote:Ruby absolutnie nie. Chyba ze ma 39 stopni goraczki ale jak nie to niech dupsko sama ruszy. Tez nie lubie jak ludzie wchodza na glowe. Kiedys bylam za dobra i pomagalam na kazdym kroku teraz cenie sobie swiety spokoj. Ja, ja, moj ukochany potem rodzina, niektorzy znajomi a na reszte nie mam czasu:)
Edycik ja chyba tez zaczne odliczac dni. W ten weekend bede juz robila bigos, uszka i pierogi ruskie na swieta. I chyba trzeba wyciagnac choinke
Zdrowiejcie chorowitki!
No właśnie nie masama przyznała, że przez telefon słychać jaki mam zachrypnięty głos a ona nawet nie... już napisałam smsa że nie dam rady...
Ja się tego muszę nauczyć i podziwiam was ale serio to jest coś pięknego umieć odmówić, mi to mam wrażenie że wszyscy wszystko wciskają, a jak ja potrzebuję to już chętnych mało
mniami u ciebie już w weekend świąteczna atmosfera będzieja planuję w weekend 12 stroić choinkę a ty? wy jak planujecie?
madzikk lubi tę wiadomość
-
Mundek masz jak w banku modlitwę
Ale co za guuupia baba ta lekarka żeby pacjenta straszyć, moja kuzynka ma zdiagnozowaną endometriozę i ma dwoje dzieci trochę o nie powalczyli ale jak jedno się urodziło to za dwa lata drugie:-)Pacjentce powinno się mówić jak jest, ale jednocześnie podtrzymywać na duchu, wspierać, podawać pozytywne przykłady bo nie od dziś wiadomo że psychika dobrze nastawiona czyni cuda:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 09:10
AgaL, Mundek, Jasminowa lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyImię_Róży wrote:Mundek masz jak w banku modlitwę
Ale co za guuupia baba ta lekarka żeby pacjenta straszyć, moja kuzynka ma zdiagnozowaną endometriozę i ma dwoje dzieci trochę o nie powalczyli ale jak jedno się urodziło to za dwa lata drugie:-)Pacjentce powinno się mówić jak jest, ale jednocześnie podtrzymywać na duchu, wspierać, podawać pozytywne przykłady bo nie od dziś wiadomo że psychika dobrze nastawiona czyni cuda:-)
Moja znajoma miała na to zabieg i już jest ok, za chwilę planują się staraćMundek lubi tę wiadomość
-
Ruby wrote:No właśnie zaskoczyła mnie i powiedziała tylko że nie mam fotelikow do jej dzieci ale dam jej jeszcze znać. Ale teraz ta paczka jeszcze i ta opaska... Zaraz chyba jej zadzwonie że nic z tego... Ale Agus mam to samo totalny brak asertywności
Ruby tu chodzi nie tylko o Twoją wygodę, ale też o Twoją córę...więc bądź silna i odmów. Często jest tak , że my bardziej się tą odmową przejmujemy niż Ci którym odmówimy.Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Mundek wspieram..pomodlę się dziś za Ciebie,kochana.
madzikk ja z potrawami strartuję na świeta w przyszły weekend, ten weekend spędzamy ze znajomymi w Białym Dunajcu pod Zakopanem.
Szanowne Grono forumowe od razu prosze o usparwiedliwnie nieobecności w dniach 4-12-2015 do 6-12-2015 z powodu wyjazdu tytulem relaksu..szczerze nie mogę się doczekać spacerku po Krupówkach i wjazdu na Gubałówkę,grzańca ze znajomymi i śmiechu troszkę.
Wczoraj moja siostra widziała że humorku mi brak i dostałam już prezent mikołajkowy od Niej.Piękny,ciepły sweterek za tyłek idealny na wyjazd,naprawdę poprawiła mi nastrój.
usprawiedliwionezazdroszczę wyjazdu, też bym chyba gdzieś się wyrwała na kilka dni, daleko od wszystkiego...ale grudzień mamy mocno zapchany więc może w ferie zimowe coś się uda zorganizować
ilu was jedzie edycik?
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Ruby tu chodzi nie tylko o Twoją wygodę, ale też o Twoją córę...więc bądź silna i odmów. Często jest tak , że my bardziej się tą odmową przejmujemy niż Ci którym odmówimy.
masz rację, mam tak że ja to bardziej zawsze przeżywam niż inniale fak faktem bez fotelików obce dzieci wozić to też nie jest ok...chodzi nie tylko o mandat ale i ich bezpieczeństwo! już po sprawie, odmówiłam
AgaL lubi tę wiadomość
-
Edycik wrote:Mundek wspieram..pomodlę się dziś za Ciebie,kochana.
Wczoraj moja siostra widziała że humorku mi brak i dostałam już prezent mikołajkowy od Niej.Piękny,ciepły sweterek za tyłek idealny na wyjazd,naprawdę poprawiła mi nastrój.
Edycik Kochana Siostrzyczka:)nie ma to jak Siostra:*
ale Ci zazdroszczę wyjazdu!! och pomyśl tam o nas na Gubałówce i przy grzańcu. ja Ci usprawiedliwiam i popieram nieobecnośćKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Mundek wszystko bedzie dobrze. Wyslalam wiadomosc.
Ja mam choinke w piwnicy juz od kilku lat ubranatak wiem leniwa jestem tym bardziej ze moja choinka ma moze z 70cm:)
Ruby, AgaL, Mundek, Jasminowa lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Edycik 24 osoby! to super ekipa
oj będzie fajnie!
Ruby jesteś ASERTYWNA, gratuluje:)
Imię Róży zarażasz mnie swoją pozytywną energią , proszę cześciej
Mundek Kochana u nas w parafii są dziś relikwie św. Rity, do której ostatnio się modlę. Mam zamiar iść wieczorem na specjalne nabożeństwo. Oczywiście będę modlić sie za nas wszystkie:*Edycik, Imię_Róży, Mundek, cinnamon cookie, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę