Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
katiuszaa szybka jesteś prezenty już prawie gotowe -wow gratki kochana
chcesz mnie pocieszyć że może w tym moim długim,beznadziejnym cyklu jednak była ovwulka...kochana dziekuję niemozliwe bo temperaturka poszła dziś w dół znów.Mimo wszystko dziekuję
Aguś troszkę późno na planowanie sylwestra..niestety.
AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatiusza humorek nie naganny:) nawet nie spodziewałam się że w chorobie i @ jednocześnie można mieć tak dobry humor
mówię całkiem serio...a koleżance odmowa się należała i tyle
No nawet nie nakrzyczałam na ciebie i nie wezwałam do tablicyAgaL, katiuszaa lubią tę wiadomość
-
dziękuję jesteście kochane :* naprawde bardzo duzo dla mnie znaczy to co napisałyscie
ciesze sie że Was mam
EwelinaaKa, Edycik, AgaL, Ruby, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
nick nieaktualnyNo a jeszcze słówko o lekarzach, ja dostałam na gardło antybiotyk z 56 zł już po refundacji bez to 89 zł... a koleżanka na to samo za 8 zeta....u innego lekarza...ten mój pewnie ma coś płacone za to co przepisuje...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 09:44
-
nick nieaktualny
-
A propo świąt wczoraj uzgodniłam z moją mamcią że w przyszłym tygodniu idziemy do Sephory.Wybierzemy jakiś zapach dla Niej na prezent, a potem kupię na iperfumach
bo wiadomo dużo taniej
w końcu tylko Mama,Siostra i Mąż to najbliższe mi teraz osoby na świecie.Musze temat prezentów powoli ogarniać.
-
Oj to chyba każdy. Chociaż mój zapisał się nawet sam do urologa. Ale wyłącznie dlatego, żeby dał mu skierowanie na badania hormonów.
Z Sylwestrem w jakimś przytulnym hoteliku może być już problem, sama szukałąm jakieś dwa tygodnie temu i wszystko pozajmowane. Zdecydowaliśmy, że zrobimy w domu przebieraną imprezę dla najbliższych znajomych.Ruby, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:A propo świąt wczoraj uzgodniłam z moją mamcią że w przyszłym tygodniu idziemy do Sephory.Wybierzemy jakiś zapach dla Niej na prezent, a potem kupię na iperfumach
bo wiadomo dużo taniej
w końcu tylko Mama,Siostra i Mąż to najbliższe mi teraz osoby na świecie.Musze temat prezentów powoli ogarniać.
Ja dopiero 19 będę wiedziała komu kupuję ja a komu m, jak wspominałam mamy wtedy losowanie u mnie na imprezietakże będę musiała na szybko coś wymyślić
Edycik, majju, AgaL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo u mnie losowanie już było
tylko u rodziny męża nie ma losowania więc od nich mam po prostu listę marzeń i nie mam problemu z doborem prezentów kwestia tylko wyboru ładniejszego. Co do Sylwestra to ja właśnie szukam ale imprezy grupowej w mieście chcemy zaprosić znajomych żeby z nami poszli a potem kontynuacja w domu
Już nie mogę się doczekać
-
nick nieaktualny
-
Ja jeszcze nigdy w życiu nie kupiłam M. tak głupiego prezentu jak w tym roku... Zawsze to była książka lub płyta a w tym roku... http://www.empik.com/talisman-magia-i-miecz-gra-karciana-galakta,prod28070342,zabawki-p
Ale wiem, że od dawna chciał mieć tą grę, bo zawsze jak się spotykają z Bratem to wspominają jak grali i że teraz by też chętnie pograli. Stare chłopy...Edycik, EwelinaaKa, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość