X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    A Jego pewnie bawi to,że tak szybko potrafi Cię wyprowadzić z równowagi?;)

Chyba coś w tym jest ale nieraz ma pretensje, że na nim wszystko wyladowuje..

2da6343587.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Katiuszkaaa:)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa szybka jesteś prezenty już prawie gotowe -wow gratki kochana :)
    chcesz mnie pocieszyć że może w tym moim długim,beznadziejnym cyklu jednak była ovwulka...kochana dziekuję niemozliwe bo temperaturka poszła dziś w dół znów.Mimo wszystko dziekuję :)

Aguś troszkę późno na planowanie sylwestra..niestety.

AgaL lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiusza humorek nie naganny:) nawet nie spodziewałam się że w chorobie i @ jednocześnie można mieć tak dobry humor :) mówię całkiem serio...a koleżance odmowa się należała i tyle :P

No nawet nie nakrzyczałam na ciebie i nie wezwałam do tablicy ;)

AgaL, katiuszaa lubią tę wiadomość

• Mundek Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję jesteście kochane :* naprawde bardzo duzo dla mnie znaczy to co napisałyscie :) ciesze sie że Was mam

EwelinaaKa, Edycik, AgaL, Ruby, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a jeszcze słówko o lekarzach, ja dostałam na gardło antybiotyk z 56 zł już po refundacji bez to 89 zł... a koleżanka na to samo za 8 zeta....u innego lekarza...ten mój pewnie ma coś płacone za to co przepisuje...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 09:44

• AgaL Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech.Ruby....i właśnie przez takie zachowanie lekarzy mój M jest na nich zawzięty:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ech.Ruby....i właśnie przez takie zachowanie lekarzy mój M jest na nich zawzięty:/
    mój m też , dokładnie to samo i przez to woli w domu się męczyć niż iść do lekarza...

Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    mój m też , dokładnie to samo i przez to woli w domu się męczyć niż iść do lekarza...

i mój ma dokładnie tak samo!!!

AgaL, Ruby lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A propo świąt wczoraj uzgodniłam z moją mamcią że w przyszłym tygodniu idziemy do Sephory.Wybierzemy jakiś zapach dla Niej na prezent, a potem kupię na iperfumach :) bo wiadomo dużo taniej :) w końcu tylko Mama,Siostra i Mąż to najbliższe mi teraz osoby na świecie.Musze temat prezentów powoli ogarniać.

• majju Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj to chyba każdy. Chociaż mój zapisał się nawet sam do urologa. Ale wyłącznie dlatego, żeby dał mu skierowanie na badania hormonów.
    Z Sylwestrem w jakimś przytulnym hoteliku może być już problem, sama szukałąm jakieś dwa tygodnie temu i wszystko pozajmowane. Zdecydowaliśmy, że zrobimy w domu przebieraną imprezę dla najbliższych znajomych.

Ruby, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    A propo świąt wczoraj uzgodniłam z moją mamcią że w przyszłym tygodniu idziemy do Sephory.Wybierzemy jakiś zapach dla Niej na prezent, a potem kupię na iperfumach :) bo wiadomo dużo taniej :) w końcu tylko Mama,Siostra i Mąż to najbliższe mi teraz osoby na świecie.Musze temat prezentów powoli ogarniać.

Ja dopiero 19 będę wiedziała komu kupuję ja a komu m, jak wspominałam mamy wtedy losowanie u mnie na imprezie ;) także będę musiała na szybko coś wymyślić:)

Edycik, majju, AgaL lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby w temat prezentów powoli zaczynam się zagłębiać...musze coś mężulkowi kupić tylko pomysłów brak :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u mnie losowanie już było ;) tylko u rodziny męża nie ma losowania więc od nich mam po prostu listę marzeń i nie mam problemu z doborem prezentów kwestia tylko wyboru ładniejszego. Co do Sylwestra to ja właśnie szukam ale imprezy grupowej w mieście chcemy zaprosić znajomych żeby z nami poszli a potem kontynuacja w domu ;) Już nie mogę się doczekać

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik a ten twój termoMix to podobny do tego: http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?action=showDetail&id=49438

Edycik lubi tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze nigdy w życiu nie kupiłam M. tak głupiego prezentu jak w tym roku... Zawsze to była książka lub płyta a w tym roku... http://www.empik.com/talisman-magia-i-miecz-gra-karciana-galakta,prod28070342,zabawki-p
    Ale wiem, że od dawna chciał mieć tą grę, bo zawsze jak się spotykają z Bratem to wspominają jak grali i że teraz by też chętnie pograli. Stare chłopy...

Edycik, EwelinaaKa, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Edycik a ten twój termoMix to podobny do tego: http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?action=showDetail&id=49438

katiuszkaa nie zobaczę bo tego linku w pracy nie da się otworzyć
    w domku zerknę

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :D

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też myślę nad prezentem dla M...

• AgaL Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O pojawił się Ciasteczkowy Potwór vel Cinnamon :D

Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

‹‹ 928 929 930 931 932 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ