X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    A Jego pewnie bawi to,że tak szybko potrafi Cię wyprowadzić z równowagi?;)

Chyba coś w tym jest ale nieraz ma pretensje, że na nim wszystko wyladowuje..

2da6343587.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Katiuszkaaa:)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa szybka jesteś prezenty już prawie gotowe -wow gratki kochana :)
    chcesz mnie pocieszyć że może w tym moim długim,beznadziejnym cyklu jednak była ovwulka...kochana dziekuję niemozliwe bo temperaturka poszła dziś w dół znów.Mimo wszystko dziekuję :)

Aguś troszkę późno na planowanie sylwestra..niestety.

AgaL lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiusza humorek nie naganny:) nawet nie spodziewałam się że w chorobie i @ jednocześnie można mieć tak dobry humor :) mówię całkiem serio...a koleżance odmowa się należała i tyle :P

No nawet nie nakrzyczałam na ciebie i nie wezwałam do tablicy ;)

AgaL, katiuszaa lubią tę wiadomość

• Mundek Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję jesteście kochane :* naprawde bardzo duzo dla mnie znaczy to co napisałyscie :) ciesze sie że Was mam

EwelinaaKa, Edycik, AgaL, Ruby, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a jeszcze słówko o lekarzach, ja dostałam na gardło antybiotyk z 56 zł już po refundacji bez to 89 zł... a koleżanka na to samo za 8 zeta....u innego lekarza...ten mój pewnie ma coś płacone za to co przepisuje...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 09:44

• AgaL Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech.Ruby....i właśnie przez takie zachowanie lekarzy mój M jest na nich zawzięty:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ech.Ruby....i właśnie przez takie zachowanie lekarzy mój M jest na nich zawzięty:/
    mój m też , dokładnie to samo i przez to woli w domu się męczyć niż iść do lekarza...

Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    mój m też , dokładnie to samo i przez to woli w domu się męczyć niż iść do lekarza...

i mój ma dokładnie tak samo!!!

AgaL, Ruby lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A propo świąt wczoraj uzgodniłam z moją mamcią że w przyszłym tygodniu idziemy do Sephory.Wybierzemy jakiś zapach dla Niej na prezent, a potem kupię na iperfumach :) bo wiadomo dużo taniej :) w końcu tylko Mama,Siostra i Mąż to najbliższe mi teraz osoby na świecie.Musze temat prezentów powoli ogarniać.

• majju Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj to chyba każdy. Chociaż mój zapisał się nawet sam do urologa. Ale wyłącznie dlatego, żeby dał mu skierowanie na badania hormonów.
    Z Sylwestrem w jakimś przytulnym hoteliku może być już problem, sama szukałąm jakieś dwa tygodnie temu i wszystko pozajmowane. Zdecydowaliśmy, że zrobimy w domu przebieraną imprezę dla najbliższych znajomych.

Ruby, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    A propo świąt wczoraj uzgodniłam z moją mamcią że w przyszłym tygodniu idziemy do Sephory.Wybierzemy jakiś zapach dla Niej na prezent, a potem kupię na iperfumach :) bo wiadomo dużo taniej :) w końcu tylko Mama,Siostra i Mąż to najbliższe mi teraz osoby na świecie.Musze temat prezentów powoli ogarniać.

Ja dopiero 19 będę wiedziała komu kupuję ja a komu m, jak wspominałam mamy wtedy losowanie u mnie na imprezie ;) także będę musiała na szybko coś wymyślić:)

Edycik, majju, AgaL lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby w temat prezentów powoli zaczynam się zagłębiać...musze coś mężulkowi kupić tylko pomysłów brak :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u mnie losowanie już było ;) tylko u rodziny męża nie ma losowania więc od nich mam po prostu listę marzeń i nie mam problemu z doborem prezentów kwestia tylko wyboru ładniejszego. Co do Sylwestra to ja właśnie szukam ale imprezy grupowej w mieście chcemy zaprosić znajomych żeby z nami poszli a potem kontynuacja w domu ;) Już nie mogę się doczekać

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik a ten twój termoMix to podobny do tego: http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?action=showDetail&id=49438

Edycik lubi tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze nigdy w życiu nie kupiłam M. tak głupiego prezentu jak w tym roku... Zawsze to była książka lub płyta a w tym roku... http://www.empik.com/talisman-magia-i-miecz-gra-karciana-galakta,prod28070342,zabawki-p
    Ale wiem, że od dawna chciał mieć tą grę, bo zawsze jak się spotykają z Bratem to wspominają jak grali i że teraz by też chętnie pograli. Stare chłopy...

Edycik, EwelinaaKa, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Edycik a ten twój termoMix to podobny do tego: http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?action=showDetail&id=49438

katiuszkaa nie zobaczę bo tego linku w pracy nie da się otworzyć
    w domku zerknę

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :D

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też myślę nad prezentem dla M...

• AgaL Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O pojawił się Ciasteczkowy Potwór vel Cinnamon :D

Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

‹‹ 928 929 930 931 932 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ