X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Dzień dobry :D
    Cześć ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Też myślę nad prezentem dla M...
    ja mojemu kupiłam szlafmycę i koszulę ;)

AgaL, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heheh Aga cóż za wspaniałe pseudo mi dałaś :D napisałabym dziś coś ciekawego ale nie mam weny :/ :P może tyle, że zazdroszczę Edycik takiego wypadu :) uwielbiam góry i Zakopane!

A no i jeszcze może, że Madzikk mnie rozśmieszyła tą choinką gotowcem :D

A no i Ruby - to początek Twojej asertywności! Brawo :D

Mundek - masz u mnie modlitwę :* będzie dobrze..

A no i Ewelinka - dotrzecie się :) macie czas :) u mnie jest ten plus, że ja mogłabym się fochać parę dni ale Mąż tego nie akceptuje :D więc przyjdzie, pogada, przytuli na siłę i nie da się już dalej kłócić :P

Majju no zaszalałaś z tym prezentem! :D

Paryzetka życzę zdrowia :*

Katiusza HELLO ;)

Imię_Róży mi pomogła furagina i herbatka specjalna na problemy z pęcherzem... Współczuję, okropnie uciążliwe dziadostwo :/

No i jak... Powiedzcie jak nie napisać parę słów mimo braku weny??? No nie da się :D

AgaL, Edycik, EwelinaaKa, madzikk, Imię_Róży, Mundek lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dziś na mosquito.pl dzień darmowej dostawy, w ogóle w wielu sklepach internetowych. M.in. matras :)

Edycik lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Dziewczyny dziś na mosquito.pl dzień darmowej dostawy, w ogóle w wielu sklepach internetowych. M.in. matras :)

no ja właśnie też dostaję jakieś smsy, e-maile że dzień darmowej dostawy czy coś...trzeba było by luknąć, ale konto mam puste musiała bym z m podebrać jak co :P chociaż dzisiaj nie mam weny do kupowania:)

Cynamonie siemanko :) a jednak bez weny strzeliłaś posta :P

• AgaL Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie podjadam suszoną żurawinę...i tak myślę, że te Kobitki co tu o pęcherzach pisały powinny wcinać :)

Imię_Róży lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3

Wysłany: 1 grudnia 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby no nie da się inaczej na naszym forum :D
    A co do zakupów to kuszą teraz strasznie ;) w weekend była darmowa na ombre więc zamówiłam dla M dresy i bluzę, chociaż nie po drodze w tym miesiącu wydatki dodatkowe :P wchodzę więc na pocztę i kasuję wszystkie maile z promocjami :D

Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No teraz kuszą promocjami ofertami wszędzie.
    ja wczoraj jak wracałam do domu upatrzyłam sobie chyba ze dwie sukienki ale napewno w grudniu nie kupię...za dużo wydatków świątecznych
    ...a tak na marginesie nic mi sie nie chce w pracy naprawdę....siedzę i próbuję pracować tylko motywacji brak

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    No teraz kuszą promocjami ofertami wszędzie.
    ja wczoraj jak wracałam do domu upatrzyłam sobie chyba ze dwie sukienki ale napewno w grudniu nie kupię...za dużo wydatków świątecznych
    ...a tak na marginesie nic mi sie nie chce w pracy naprawdę....siedzę i próbuję pracować tylko motywacji brak
    Znam ten ból... Ja mimo tego, że mam mnóstwo pracy, układam menu świąteczne :D

Edycik lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju stwierdzam,że menu świąteczne jest dużo przyjemniejsze od pracy :D
    ja w przyszły weekend planuję zabrać się powoli za świąteczne potrawy ;)
    jak już ułozysz menu podziel się co tam wymysliłaś ;)

majju lubi tę wiadomość

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny łączę się w bólu! Też nic mi się nie chce :(

Edycik lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • madka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kobietki :-)

Ruch tu dzisiaj ogromny :-) Staram się na bieżąco podczytywać. Wczoraj wieczorem mąż miał wenę na miły wieczorek, było przytulanko z jego własnej inicjatywy :-) Szkoda tylko, że test owu wczoraj był negatywny :-/

Edycik przytulam :-* Udanego wyjazdu życzę :-) Wyluzuj, odpocznij i z nową wiarą w lepsze jutro wracaj do nas :-)

Ruby, Paryzetka, Mundek, Imię Róży zdrówka dla Was!

Cinnamonek jak się czujesz?

Ewelinka najlepsze jest to, że my kobietki jesteśmy pokręcone :-P Facet jak się kłóci to się kłóci i zaraz o tym zapomina, a my przeżywamy, martwimy się. Trzeba próbować jak najszybciej wyrzucić żal z głowy. Żebyś wiedziała jakie kryzysy my przechodzimy, łącznie z rzucaniem przedmiotami, rozwodzeniem się, a nawet nocowaniem męża u teściowej :-D Dwa silne charaktery ;-) Szkoda tylko, że ja taka asertywna do innych ludzi nie potrafię być :-( Mąż jest jedyną osobą, z którą potrafię się kłócić i wyrazić własne zdanie.

Dziewczynki miłego dnia życzę! Uciekam do pracy :-*

Edycik, Imię_Róży, Mundek, EwelinaaKa, Jasminowa lubią tę wiadomość

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka dziękuję za pytanie, u mnie zdecydowanie lepiej, wczoraj nawet poćwiczyłam na orbitreku (brawo JA!!!) :P więc wracam do żywych ;) tfu tfu! Żeby nie zapeszyć :) miłego dnia Tobie również :)

madka, Edycik, majju, Ruby, Jasminowa lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • madka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Madka dziękuję za pytanie, u mnie zdecydowanie lepiej, wczoraj nawet poćwiczyłam na orbitreku (brawo JA!!!) :P więc wracam do żywych ;) tfu tfu! Żeby nie zapeszyć :) miłego dnia Tobie również :)

Brawo TY!!! :-)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwelinaKa to bardzo dobrze że się docieracie to naturalny proces w każdym związku, oby tylko nie przegiąć:-)) nowy silnik w samochodzie też się dociera a potem chodzi jak w zegarku:-)
    Jak wyluzować??.. ja zadawałam sobie to pytanie jakieś dwa miechy temu... i co wykminiłam, że nie może moje życie kręcić sie od okresu do okresu, bo omijają mnie w życiu inne ciekawe rzeczy, tracę radość życia, a przecież nie o to chodzi. Stres jeszcze dodatkowo wszystko komplikuje, stwierdziłam że nie ma przepisu na życie, ono samo pojawia się kiedy chce, więc jak się pojawi to przynajmniej mamusia będzie w dobrym humorze:-)))
    Poza tym te owu testy mnie dołowały, a tak wróciliśmy do spontanu i jest o nieeebooo lepiej:-))

Edycik, majju, AgaL, cinnamon cookie, EwelinaaKa, Jasminowa lubią tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka, cynamonku dziękuję za życzenia zdrówka, i jestem niedobra wiem ale wysłałam pracownika po urofuragin, bo nie mogę się skupić na niczym ;-( nie wiem jak u fryzjera wysiedzę;-(

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię_Róży masz 100% racji,na spontanie wszystko wychodzi lepiej i mniej sie człowiek stresuje.
    My tak mielismy <3 w sobotę na spontanie,ohh aż przypomniało mi się jakie to wspaniałe ;)
    Testów owulacyjnych też już nie mam wtedy wywaliłam do kosza i całe szczęście.
    Zobaczymy jak spokojnie podejdę do tematu w tym miesiącu. :)

Imię_Róży, AgaL, majju, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brawo TY Cinnamonku! Mój Mikołaj się buntuje i nie chce mi przynieść rowerka stacjonarnego :( Mówi, że po miesiącu rowerek będzie stał w piwnicy obok wioślarza (to akurat nie był mój pomysł) :)

Potrawy świąteczne będziemy przygotowywać wspólnie z siostrami M. Po mojej stronie na pewno będzie przygotowanie:
    - makowiec z chałwą
    - piernik z dynią przekładany dżemem pomarańczowym
    - ryby wędzone
    - rolady z indyka z pietruszką i rodzynkami
    - pasztet warzywny
    - wędliny suszone
    i dalej wymyślam :)

Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik ja to nawet nie zakładam, że w tym miesiącu co odpuściłam zajdę, tylko daję sobie ze trzy miechy, żeby naprawdę głowę wyluzować;-) ... oczywiście potrzebne badania trzeba robić i w miarę cykl ogarniać ale nie stawiać wszystkiego na ostrzu noża, nakręcać sie i stresować, bo nie w tym to w następnych:-)

Edycik lubi tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju poproszę przepis na piernik z dynią przekładany dżemem pomarańczowym ..tego jeszcze nie jadłam.

‹‹ 929 930 931 932 933 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ