X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Dzień dobry :D
    Cześć ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Też myślę nad prezentem dla M...
    ja mojemu kupiłam szlafmycę i koszulę ;)

AgaL, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heheh Aga cóż za wspaniałe pseudo mi dałaś :D napisałabym dziś coś ciekawego ale nie mam weny :/ :P może tyle, że zazdroszczę Edycik takiego wypadu :) uwielbiam góry i Zakopane!

A no i jeszcze może, że Madzikk mnie rozśmieszyła tą choinką gotowcem :D

A no i Ruby - to początek Twojej asertywności! Brawo :D

Mundek - masz u mnie modlitwę :* będzie dobrze..

A no i Ewelinka - dotrzecie się :) macie czas :) u mnie jest ten plus, że ja mogłabym się fochać parę dni ale Mąż tego nie akceptuje :D więc przyjdzie, pogada, przytuli na siłę i nie da się już dalej kłócić :P

Majju no zaszalałaś z tym prezentem! :D

Paryzetka życzę zdrowia :*

Katiusza HELLO ;)

Imię_Róży mi pomogła furagina i herbatka specjalna na problemy z pęcherzem... Współczuję, okropnie uciążliwe dziadostwo :/

No i jak... Powiedzcie jak nie napisać parę słów mimo braku weny??? No nie da się :D

AgaL, Edycik, EwelinaaKa, madzikk, Imię_Róży, Mundek lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dziś na mosquito.pl dzień darmowej dostawy, w ogóle w wielu sklepach internetowych. M.in. matras :)

Edycik lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Dziewczyny dziś na mosquito.pl dzień darmowej dostawy, w ogóle w wielu sklepach internetowych. M.in. matras :)

no ja właśnie też dostaję jakieś smsy, e-maile że dzień darmowej dostawy czy coś...trzeba było by luknąć, ale konto mam puste musiała bym z m podebrać jak co :P chociaż dzisiaj nie mam weny do kupowania:)

Cynamonie siemanko :) a jednak bez weny strzeliłaś posta :P

• AgaL Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie podjadam suszoną żurawinę...i tak myślę, że te Kobitki co tu o pęcherzach pisały powinny wcinać :)

Imię_Róży lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3

Wysłany: 1 grudnia 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby no nie da się inaczej na naszym forum :D
    A co do zakupów to kuszą teraz strasznie ;) w weekend była darmowa na ombre więc zamówiłam dla M dresy i bluzę, chociaż nie po drodze w tym miesiącu wydatki dodatkowe :P wchodzę więc na pocztę i kasuję wszystkie maile z promocjami :D

Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No teraz kuszą promocjami ofertami wszędzie.
    ja wczoraj jak wracałam do domu upatrzyłam sobie chyba ze dwie sukienki ale napewno w grudniu nie kupię...za dużo wydatków świątecznych
    ...a tak na marginesie nic mi sie nie chce w pracy naprawdę....siedzę i próbuję pracować tylko motywacji brak

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    No teraz kuszą promocjami ofertami wszędzie.
    ja wczoraj jak wracałam do domu upatrzyłam sobie chyba ze dwie sukienki ale napewno w grudniu nie kupię...za dużo wydatków świątecznych
    ...a tak na marginesie nic mi sie nie chce w pracy naprawdę....siedzę i próbuję pracować tylko motywacji brak
    Znam ten ból... Ja mimo tego, że mam mnóstwo pracy, układam menu świąteczne :D

Edycik lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju stwierdzam,że menu świąteczne jest dużo przyjemniejsze od pracy :D
    ja w przyszły weekend planuję zabrać się powoli za świąteczne potrawy ;)
    jak już ułozysz menu podziel się co tam wymysliłaś ;)

majju lubi tę wiadomość

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny łączę się w bólu! Też nic mi się nie chce :(

Edycik lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • madka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kobietki :-)

Ruch tu dzisiaj ogromny :-) Staram się na bieżąco podczytywać. Wczoraj wieczorem mąż miał wenę na miły wieczorek, było przytulanko z jego własnej inicjatywy :-) Szkoda tylko, że test owu wczoraj był negatywny :-/

Edycik przytulam :-* Udanego wyjazdu życzę :-) Wyluzuj, odpocznij i z nową wiarą w lepsze jutro wracaj do nas :-)

Ruby, Paryzetka, Mundek, Imię Róży zdrówka dla Was!

Cinnamonek jak się czujesz?

Ewelinka najlepsze jest to, że my kobietki jesteśmy pokręcone :-P Facet jak się kłóci to się kłóci i zaraz o tym zapomina, a my przeżywamy, martwimy się. Trzeba próbować jak najszybciej wyrzucić żal z głowy. Żebyś wiedziała jakie kryzysy my przechodzimy, łącznie z rzucaniem przedmiotami, rozwodzeniem się, a nawet nocowaniem męża u teściowej :-D Dwa silne charaktery ;-) Szkoda tylko, że ja taka asertywna do innych ludzi nie potrafię być :-( Mąż jest jedyną osobą, z którą potrafię się kłócić i wyrazić własne zdanie.

Dziewczynki miłego dnia życzę! Uciekam do pracy :-*

Edycik, Imię_Róży, Mundek, EwelinaaKa, Jasminowa lubią tę wiadomość

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka dziękuję za pytanie, u mnie zdecydowanie lepiej, wczoraj nawet poćwiczyłam na orbitreku (brawo JA!!!) :P więc wracam do żywych ;) tfu tfu! Żeby nie zapeszyć :) miłego dnia Tobie również :)

madka, Edycik, majju, Ruby, Jasminowa lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • madka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Madka dziękuję za pytanie, u mnie zdecydowanie lepiej, wczoraj nawet poćwiczyłam na orbitreku (brawo JA!!!) :P więc wracam do żywych ;) tfu tfu! Żeby nie zapeszyć :) miłego dnia Tobie również :)

Brawo TY!!! :-)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwelinaKa to bardzo dobrze że się docieracie to naturalny proces w każdym związku, oby tylko nie przegiąć:-)) nowy silnik w samochodzie też się dociera a potem chodzi jak w zegarku:-)
    Jak wyluzować??.. ja zadawałam sobie to pytanie jakieś dwa miechy temu... i co wykminiłam, że nie może moje życie kręcić sie od okresu do okresu, bo omijają mnie w życiu inne ciekawe rzeczy, tracę radość życia, a przecież nie o to chodzi. Stres jeszcze dodatkowo wszystko komplikuje, stwierdziłam że nie ma przepisu na życie, ono samo pojawia się kiedy chce, więc jak się pojawi to przynajmniej mamusia będzie w dobrym humorze:-)))
    Poza tym te owu testy mnie dołowały, a tak wróciliśmy do spontanu i jest o nieeebooo lepiej:-))

Edycik, majju, AgaL, cinnamon cookie, EwelinaaKa, Jasminowa lubią tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka, cynamonku dziękuję za życzenia zdrówka, i jestem niedobra wiem ale wysłałam pracownika po urofuragin, bo nie mogę się skupić na niczym ;-( nie wiem jak u fryzjera wysiedzę;-(

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię_Róży masz 100% racji,na spontanie wszystko wychodzi lepiej i mniej sie człowiek stresuje.
    My tak mielismy <3 w sobotę na spontanie,ohh aż przypomniało mi się jakie to wspaniałe ;)
    Testów owulacyjnych też już nie mam wtedy wywaliłam do kosza i całe szczęście.
    Zobaczymy jak spokojnie podejdę do tematu w tym miesiącu. :)

Imię_Róży, AgaL, majju, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brawo TY Cinnamonku! Mój Mikołaj się buntuje i nie chce mi przynieść rowerka stacjonarnego :( Mówi, że po miesiącu rowerek będzie stał w piwnicy obok wioślarza (to akurat nie był mój pomysł) :)

Potrawy świąteczne będziemy przygotowywać wspólnie z siostrami M. Po mojej stronie na pewno będzie przygotowanie:
    - makowiec z chałwą
    - piernik z dynią przekładany dżemem pomarańczowym
    - ryby wędzone
    - rolady z indyka z pietruszką i rodzynkami
    - pasztet warzywny
    - wędliny suszone
    i dalej wymyślam :)

Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik ja to nawet nie zakładam, że w tym miesiącu co odpuściłam zajdę, tylko daję sobie ze trzy miechy, żeby naprawdę głowę wyluzować;-) ... oczywiście potrzebne badania trzeba robić i w miarę cykl ogarniać ale nie stawiać wszystkiego na ostrzu noża, nakręcać sie i stresować, bo nie w tym to w następnych:-)

Edycik lubi tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju poproszę przepis na piernik z dynią przekładany dżemem pomarańczowym ..tego jeszcze nie jadłam.

‹‹ 929 930 931 932 933 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ