X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Cinnamonek nie pisze nic, bo weny dziś nie ma.... ;)
    nie bój się, nie będziemy się śmiać jak głupotki popiszesz :P:)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś każdy kot inaczej reaguje :)

Jutro mój wielki dzień - wizyta u fryzjera i z blondu będzie baleyage dwukolorowy,troszkę cykora mam :P

AgaL lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Mundek Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka robiłam śnieżynki z zimnej masy porcelanowej a teraz z filcu szyje różne zabawki na choinke i zcesc chce zabrac i w pracy świateczny nastrój zrobic w moim laboratorium też musi byc jakis akcent bo inaczej byłoby mi smutno :)

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik koniecznie nam fotkę wklej wiesz gdzie:) ale to koniecznie!!!

Ozdoby ręcznie robione są cudowne...może kiedyś też siępostaram ale na razie wygodniej kupić ;)

Czyli powiadacie, że już powoli choinki wyciagacie...może też o parę dni przyspieszę...fajnie tak siedzi się wieczorami z choinką ten klimacik już się czuje:)

Ja muszę kupić takie wieszaki na takie ręcznie robione bombki takie duże z dzianiny...kupiłam w połowie roku od kogoś i schowałam ale nie mam naco tego powiesić, ale śliczne są z takimi srebrnymi brokacikami...

Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    A Cinnamonek nie pisze nic, bo weny dziś nie ma.... ;)
    nie bój się, nie będziemy się śmiać jak głupotki popiszesz :P:)
    Ale za to sumiennie Was czytam :P niestety w kwestii kotów i choinek nie mam zbyt wiele do powiedzenia :D na temat kota mój M reaguje alergicznie :P myślę jednak, że w przyszłym roku po remoncie postawię Go przed faktem dokonanym ;)

Edycik, Ruby, AgaL lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby będzie foto,obiecuję :)

Tak pora powoli wprowadzić się w ten zbliżający się świąteczny czas :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w czwartek będzie dostawa avonu - mam tam dla siebie jakiś nowy celebre wyszedł w ofercie świątecznej i dla m wzięłam jeden także będą jak znalazł na okno - od Mikołaja co nam młoda narysowała :D

Mam jeszcze w planie kupić małe autko zabawkowe - bo mój tata narysował auto :P akurat tam w weekend też będziemy więc na oknie się zostawi , młoda będzie miała radochę :D a dla mamy ubranko dla lalek jakieś kupię bo były ubrania narysowane :D

Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ale za to sumiennie Was czytam :P niestety w kwestii kotów i choinek nie mam zbyt wiele do powiedzenia :D na temat kota mój M reaguje alergicznie :P myślę jednak, że w przyszłym roku po remoncie postawię Go przed faktem dokonanym ;)

mój też tak reaguje, ale obawiam się że w przyszłym roku jeszcze tego nie przetrawi...może za kilka lat :P

cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość

Wysłany: 1 grudnia 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik tym balejażem to wypracowałaś sobie kompromis? ;) daj więcej brązu, zaszalej, a co! :D

Edycik lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:

Najlepsze wyjście Cinnamonku :) ja powiem Wam że koty są dobre na wszystko ...przytocze twórczość Franciszka Klimka w tym temacie

"Bo koty są dobre na wszystko.
    Na wszystko, co życie nam niesie.
    Bo koty, to czułość i bliskość
    na wiosnę, na lato, na jesień.

A zimą – gdy dzień już zbyt krótki
    i chłodnym ogarnia nas cieniem,
    to k o t - Twój przyjaciel malutki
    otuli Cię ciepłym mruczeniem."

mój mąż też był na nie ale przekonały Go dwa argumenty po pierwsze postawiony został przed faktem dokonanym,po drugie ma dobre serce i powiedziałam,że bidy potrzebujące pomocy,pełnej miski i domu....i zmiękł....teraz sypiają z nami w łóżku ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 14:45

AgaL, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Edycik tym balejażem to wypracowałaś sobie kompromis? ;) daj więcej brązu, zaszalej, a co! :D

No z Waszą pomoca wymyśliłam kompromis.Mąż nic nie wie.....zobaczy jutro.

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek wrote:
    Paryzetka robiłam śnieżynki z zimnej masy porcelanowej a teraz z filcu szyje różne zabawki na choinke i zcesc chce zabrac i w pracy świateczny nastrój zrobic w moim laboratorium też musi byc jakis akcent bo inaczej byłoby mi smutno :)
    Oj to żeś mnie teraz zaintrygowała tą masą :) Zaraz wygoogluję co to takiego :)
    Ja szyję powolutku ozdoby, ale jeszcze trochę mi to zajmie :) I do pracy też coś sobie zrobię, żeby przyjemniej było :)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    No z Waszą pomoca wymyśliłam kompromis.Mąż nic nie wie.....zobaczy jutro.

Jednego czego bym się bała w balejażu to dużej różnicy między odcieniami, ale jak dobra fryzjerka to zrobi dobrze, mi kiedyś zrobiła na blondzie mocno ciemne pasemka, wyglądałam prawie jak zebra od tej pory strzelam jeden kolor ;)

Edycik lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby zobaczymy co wyjdzie,jak mi się nie spodoba będe wracać stopniowo do jasnych :)

Ruby lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobitki ja się zwijam zaraz do domku,lecę dziś wygrzac tyłek na kilka minut a co :)
    potem do biedronki i do domku...zajrzę potem...miłego

Ruby lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Ruby zobaczymy co wyjdzie,jak mi się nie spodoba będe wracać stopniowo do jasnych :)

prawda:) albo do ciemnych bardziej, kto wie może akurat będzie ci ładniej niż w jasnych ;) kiedyś byłam przekonana że dla mnie tylko blond, a jednak ciemne zdecydowanie ładniejsze, trzeba próbować :)

Edycik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też spadam, po młodą potem o 17 lekarz także zamelduję się podzielić się informacją co mądra głowa planuje ;) bywajcie!

• AgaL Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Edycik koniecznie nam fotkę wklej wiesz gdzie:) ale to koniecznie!!!

Ozdoby ręcznie robione są cudowne...może kiedyś też siępostaram ale na razie wygodniej kupić ;)

Czyli powiadacie, że już powoli choinki wyciagacie...może też o parę dni przyspieszę...fajnie tak siedzi się wieczorami z choinką ten klimacik już się czuje:)

Ja muszę kupić takie wieszaki na takie ręcznie robione bombki takie duże z dzianiny...kupiłam w połowie roku od kogoś i schowałam ale nie mam naco tego powiesić, ale śliczne są z takimi srebrnymi brokacikami...

Ruby też mam taką bombkę ręcznie robioną i te stojaki-wieszaki są w PEPCO za 8 zł.

• AgaL Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik piękny i trafiony wiersz:)

Edycik lubi tę wiadomość

Wysłany: 1 grudnia 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego popołudnia dziewczyny :) ja jeszcze 4 godziny w pracy.... Buuu :(

f2wl20mmrxkgechr.png
‹‹ 931 932 933 934 935 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ