X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak jesteście w temacie zwierząt... To mam pytanko, słyszeliście o jakiś ciekawych imionach dla pieska, yorka? Mam go tydzień i nie ma imienia :-( nic mi nie przychodzi do głowy ciekawego.

2da6343587.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwelinaaKa może Tobi ;)

EwelinaaKa lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Wiola90 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) ale się świątecznie zrobiło :)
    Ja sobie nie wyobrażam wyjęcia ubranej choinki, uwielbiam te przygotowania, klimat w domu :)

Mundek, Edycik przytulam :*
    Edycik zazdroszczę wyjazdu :) zrelaksujesz się, naładujesz baterie, na pewno dobrze Wam to zrobi :)

Ruby życzę szybkiego powrotu do zdrowia, wygrzewaj się w domku.

Edycik lubi tę wiadomość

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiolcia cześć:) to już 7 tydzień ! ale będziecie mieć milutkie Święta z maluchem w brzuszku:)
    a rodzinka Wasza już wie? czy w Święta informujecie?

Wiola90 lubi tę wiadomość

• Wiola90 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Wiolcia cześć:) to już 7 tydzień ! ale będziecie mieć milutkie Święta z maluchem w brzuszku:)
    a rodzinka Wasza już wie? czy w Święta informujecie?
    Najbliższa rodzina wie, rodzice i rodzeństwo :) Wczoraj byłam na usg i widziałam <3 :) zarodek ma 1 cm :)
    Aga a u Ciebie który dzień po owulacji? Trzymam kciuki żeby ten cykl był tym szczęśliwym :)

AgaL, cinnamon cookie, Jasminowa, Natalii00, Edycik, Ejrene, Bratek lubią tę wiadomość

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiolu cieszę się, że serduszko już słyszałaś:) ale ten czas leci!:) będziesz mogła się objadać za dwoje na Wigilii ;)

u mnie nie wiem dokładnie który dzień, jakiś spokój mam w sobie, czekam sobie na @ jeszcze z półtora tygodnia
    A w grudniu tak jak zaplanowałam cieszę się tym magicznym czasem. Kto wie co przyniesie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 15:49

Wiola90, Jasminowa, Natalii00, Edycik lubią tę wiadomość

• Wiola90 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś życzę Ci z całego serca tego najcudowniejszego prezentu na święta :)

AgaL lubi tę wiadomość

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje Kochana:* :)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego popołudnia Kobietki:)

Cinnamonek wytrzymania w pracy :)

zbieram się do domku, obiad zjem i zmykam do Bratanków moich :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 15:54

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwelinaaKa wrote:
    Jak jesteście w temacie zwierząt... To mam pytanko, słyszeliście o jakiś ciekawych imionach dla pieska, yorka? Mam go tydzień i nie ma imienia :-( nic mi nie przychodzi do głowy ciekawego.
    Killer :D

majju, AgaL lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png

Wysłany: 1 grudnia 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiolu cudowne wieści :) rośnijcie zdrowo ;) piękny, świąteczny czas Was czeka :)

Wiola90, EwelinaaKa lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiola ale szybko ten czas leci. Usłyszeć serduszko... to musi być cudowne uczucie :) a dolegliwości ciążowe Cię nie męczą?
    Ewelina propozycja cinnamonka jest super :) Ja zaproponuję jeszcze: Bestia, ale podobno jak jest imię z 'r' to psiaki lepiej reagują.

cinnamon cookie, EwelinaaKa, Natalii00, Wiola90 lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny :-) tak pasuje, tym bardziej, że jest to miniaturka hahahah

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 16:08

2da6343587.png
  • Wiola90 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Wiola ale szybko ten czas leci. Usłyszeć serduszko... to musi być cudowne uczucie :) a dolegliwości ciążowe Cię nie męczą?
    Serduszko tylko widziałam, głosu chyba na tak wczesnym etapie nie puszczają. Mdłości mam cały czas ale zniosę wszystko :) od dziś mam urlop więc już trochę lżej :)
    Mam nadzieję że to grudniowe odpuszczenie przyniesie wysyp forumowych ciąż ;)

EwelinaaKa, cinnamon cookie, Jasminowa, Paryzetka83, majju, AgaL lubią tę wiadomość

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)

Wysłany: 1 grudnia 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwelinaaKa wrote:
    Dzięki dziewczyny :-) tak pasuje, tym bardziej, że jest to miniaturka hahahah
    Właśnie dlatego pasuje idealnie :D moja znajoma miała yorka który wabił się Killer :D w pierwszej chwili każdy się śmiał ale super to brzmiało ;)

Aguś miłego popołudnia :)

AgaL lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny,

Wróciłam z pracy i na szybko przeczytałam co tu się działo od rana.
    Mundek- modlitwę masz u mnie zapewnioną,

Wiola- cudownie, że już widziałaś serduszko, jesteś o tydzień dłużej w ciąży, niż ja. No i super, że już odpoczywasz : )
    U mnie też mdłości są codziennie i to nawet w ciągu dnia się porobiło, nie tylko rano...
    Już w końcu przestałam jeść śledzie, nawet nie mogę na nie patrzeć...

Ruby- kciuki za wizytę.

Każdą z Was pozdrawiam i ściskam, zaraz jedziemy do przyjaciół na urodzinki ich synka 4l ( chrześniak mojego męża).

cinnamon cookie, Paryzetka83, AgaL lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja już po tej magicznej analizie składu ciała - nie jest dobrze. Całe szczęście, że nie traktuję tego jako wyroczni, bo nie ufam takim sieciówkom dietetycznym ;) Ale wiek metaboliczny 47lat mnie zasmucił trochę. Wczytam się w temat czy to badanie to coś warte jest. I tak planuję wizytę u dieyetyczki ale czekam na badanie krzywej cukrowej :)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w grudniu, w ten wietrzny dzien.

Wiolu cudowne wiesci :) Mnie serduszko lekarz puscił w 6tc3dc, to zalezy od gina.

Zmarzłam na dworze, facet uderzył nam na parkingu w autko. Moj maz wezwał Policje ktora stwierdziła ewidentnie jego wine ufff...juz sprawa zgłoszona do jego ubezpieczyciela.
    Dobrze ze tak to sie skończyło :)

Dzis odebrałam wyniki z badan, w większości dobre. Dzis na 20 wizyta u gina.

Brr....zimno

Moja choinka czeka w piwnicy na wyciągniecie i przystrojenie. Ale nie wiem kiedy sie za nia wezme.

ma6n13bx3stfpcr8.png

Wysłany: 1 grudnia 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka a gdzie robiłaś takie badanie? I co teraz masz zrobić z tym wynikiem? Zmiana diety?

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka właśnie gdzie takie badanie się robi?

Wiola cudownie,że widziałaś serdusio -wspaniałe wieści :)

EwelinkaaKa - hmm imię dla yorczka no cóż....z reguły to jest tak,że po miesiącu wpada się na jakiś dobry pomysł pasujący do zwierzaka.Jak go dłużej poobserwujesz zdecydujesz co pasuje :)

Jaśminowa -dobrej zabawy :)

a ja już w domku,zupkę zjadłam,posmażyłam tyłek na solarium 10 min i odpoczywam :)

Wiola90, Jasminowa lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
‹‹ 932 933 934 935 936 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ