Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
ale się świątecznie zrobiło
Ja sobie nie wyobrażam wyjęcia ubranej choinki, uwielbiam te przygotowania, klimat w domu
Mundek, Edycik przytulam :*
Edycik zazdroszczę wyjazduzrelaksujesz się, naładujesz baterie, na pewno dobrze Wam to zrobi
Ruby życzę szybkiego powrotu do zdrowia, wygrzewaj się w domku.Edycik lubi tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
AgaL wrote:Wiolcia cześć
to już 7 tydzień ! ale będziecie mieć milutkie Święta z maluchem w brzuszku:)
a rodzinka Wasza już wie? czy w Święta informujecie?Wczoraj byłam na usg i widziałam
zarodek ma 1 cm
Aga a u Ciebie który dzień po owulacji? Trzymam kciuki żeby ten cykl był tym szczęśliwymAgaL, cinnamon cookie, Jasminowa, Natalii00, Edycik, Ejrene, Bratek lubią tę wiadomość
Wiolu cieszę się, że serduszko już słyszałaś
ale ten czas leci!
będziesz mogła się objadać za dwoje na Wigilii
u mnie nie wiem dokładnie który dzień, jakiś spokój mam w sobie, czekam sobie na @ jeszcze z półtora tygodnia
A w grudniu tak jak zaplanowałam cieszę się tym magicznym czasem. Kto wie co przyniesieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 15:49
Wiola90, Jasminowa, Natalii00, Edycik lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Miłego popołudnia Kobietki:)
Cinnamonek wytrzymania w pracy
zbieram się do domku, obiad zjem i zmykam do Bratanków moichWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 15:54
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
EwelinaaKa wrote:Jak jesteście w temacie zwierząt... To mam pytanko, słyszeliście o jakiś ciekawych imionach dla pieska, yorka? Mam go tydzień i nie ma imienia
nic mi nie przychodzi do głowy ciekawego.
majju, AgaL lubią tę wiadomość
-
Wiola ale szybko ten czas leci. Usłyszeć serduszko... to musi być cudowne uczucie
a dolegliwości ciążowe Cię nie męczą?
Ewelina propozycja cinnamonka jest superJa zaproponuję jeszcze: Bestia, ale podobno jak jest imię z 'r' to psiaki lepiej reagują.
cinnamon cookie, EwelinaaKa, Natalii00, Wiola90 lubią tę wiadomość
-
majju wrote:Wiola ale szybko ten czas leci. Usłyszeć serduszko... to musi być cudowne uczucie
a dolegliwości ciążowe Cię nie męczą?
od dziś mam urlop więc już trochę lżej
Mam nadzieję że to grudniowe odpuszczenie przyniesie wysyp forumowych ciążEwelinaaKa, cinnamon cookie, Jasminowa, Paryzetka83, majju, AgaL lubią tę wiadomość
EwelinaaKa wrote:Dzięki dziewczyny
tak pasuje, tym bardziej, że jest to miniaturka hahahah
moja znajoma miała yorka który wabił się Killer
w pierwszej chwili każdy się śmiał ale super to brzmiało
Aguś miłego popołudniaAgaL lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny,
Wróciłam z pracy i na szybko przeczytałam co tu się działo od rana.
Mundek- modlitwę masz u mnie zapewnioną,
Wiola- cudownie, że już widziałaś serduszko, jesteś o tydzień dłużej w ciąży, niż ja. No i super, że już odpoczywasz : )
U mnie też mdłości są codziennie i to nawet w ciągu dnia się porobiło, nie tylko rano...
Już w końcu przestałam jeść śledzie, nawet nie mogę na nie patrzeć...
Ruby- kciuki za wizytę.
Każdą z Was pozdrawiam i ściskam, zaraz jedziemy do przyjaciół na urodzinki ich synka 4l ( chrześniak mojego męża).
cinnamon cookie, Paryzetka83, AgaL lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
A ja już po tej magicznej analizie składu ciała - nie jest dobrze. Całe szczęście, że nie traktuję tego jako wyroczni, bo nie ufam takim sieciówkom dietetycznym
Ale wiek metaboliczny 47lat mnie zasmucił trochę. Wczytam się w temat czy to badanie to coś warte jest. I tak planuję wizytę u dieyetyczki ale czekam na badanie krzywej cukrowej
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Witam się w grudniu, w ten wietrzny dzien.
Wiolu cudowne wiesciMnie serduszko lekarz puscił w 6tc3dc, to zalezy od gina.
Zmarzłam na dworze, facet uderzył nam na parkingu w autko. Moj maz wezwał Policje ktora stwierdziła ewidentnie jego wine ufff...juz sprawa zgłoszona do jego ubezpieczyciela.
Dobrze ze tak to sie skończyło
Dzis odebrałam wyniki z badan, w większości dobre. Dzis na 20 wizyta u gina.
Brr....zimno
Moja choinka czeka w piwnicy na wyciągniecie i przystrojenie. Ale nie wiem kiedy sie za nia wezme. -
Paryzetka właśnie gdzie takie badanie się robi?
Wiola cudownie,że widziałaś serdusio -wspaniałe wieści
EwelinkaaKa - hmm imię dla yorczka no cóż....z reguły to jest tak,że po miesiącu wpada się na jakiś dobry pomysł pasujący do zwierzaka.Jak go dłużej poobserwujesz zdecydujesz co pasuje
Jaśminowa -dobrej zabawy
a ja już w domku,zupkę zjadłam,posmażyłam tyłek na solarium 10 min i odpoczywam
Wiola90, Jasminowa lubią tę wiadomość