X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak jesteście w temacie zwierząt... To mam pytanko, słyszeliście o jakiś ciekawych imionach dla pieska, yorka? Mam go tydzień i nie ma imienia :-( nic mi nie przychodzi do głowy ciekawego.

2da6343587.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwelinaaKa może Tobi ;)

EwelinaaKa lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Wiola90 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) ale się świątecznie zrobiło :)
    Ja sobie nie wyobrażam wyjęcia ubranej choinki, uwielbiam te przygotowania, klimat w domu :)

Mundek, Edycik przytulam :*
    Edycik zazdroszczę wyjazdu :) zrelaksujesz się, naładujesz baterie, na pewno dobrze Wam to zrobi :)

Ruby życzę szybkiego powrotu do zdrowia, wygrzewaj się w domku.

Edycik lubi tę wiadomość

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiolcia cześć:) to już 7 tydzień ! ale będziecie mieć milutkie Święta z maluchem w brzuszku:)
    a rodzinka Wasza już wie? czy w Święta informujecie?

Wiola90 lubi tę wiadomość

• Wiola90 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Wiolcia cześć:) to już 7 tydzień ! ale będziecie mieć milutkie Święta z maluchem w brzuszku:)
    a rodzinka Wasza już wie? czy w Święta informujecie?
    Najbliższa rodzina wie, rodzice i rodzeństwo :) Wczoraj byłam na usg i widziałam <3 :) zarodek ma 1 cm :)
    Aga a u Ciebie który dzień po owulacji? Trzymam kciuki żeby ten cykl był tym szczęśliwym :)

AgaL, cinnamon cookie, Jasminowa, Natalii00, Edycik, Ejrene, Bratek lubią tę wiadomość

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiolu cieszę się, że serduszko już słyszałaś:) ale ten czas leci!:) będziesz mogła się objadać za dwoje na Wigilii ;)

u mnie nie wiem dokładnie który dzień, jakiś spokój mam w sobie, czekam sobie na @ jeszcze z półtora tygodnia
    A w grudniu tak jak zaplanowałam cieszę się tym magicznym czasem. Kto wie co przyniesie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 15:49

Wiola90, Jasminowa, Natalii00, Edycik lubią tę wiadomość

• Wiola90 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś życzę Ci z całego serca tego najcudowniejszego prezentu na święta :)

AgaL lubi tę wiadomość

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje Kochana:* :)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego popołudnia Kobietki:)

Cinnamonek wytrzymania w pracy :)

zbieram się do domku, obiad zjem i zmykam do Bratanków moich :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 15:54

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwelinaaKa wrote:
    Jak jesteście w temacie zwierząt... To mam pytanko, słyszeliście o jakiś ciekawych imionach dla pieska, yorka? Mam go tydzień i nie ma imienia :-( nic mi nie przychodzi do głowy ciekawego.
    Killer :D

majju, AgaL lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png

Wysłany: 1 grudnia 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiolu cudowne wieści :) rośnijcie zdrowo ;) piękny, świąteczny czas Was czeka :)

Wiola90, EwelinaaKa lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiola ale szybko ten czas leci. Usłyszeć serduszko... to musi być cudowne uczucie :) a dolegliwości ciążowe Cię nie męczą?
    Ewelina propozycja cinnamonka jest super :) Ja zaproponuję jeszcze: Bestia, ale podobno jak jest imię z 'r' to psiaki lepiej reagują.

cinnamon cookie, EwelinaaKa, Natalii00, Wiola90 lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny :-) tak pasuje, tym bardziej, że jest to miniaturka hahahah

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 16:08

2da6343587.png
  • Wiola90 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Wiola ale szybko ten czas leci. Usłyszeć serduszko... to musi być cudowne uczucie :) a dolegliwości ciążowe Cię nie męczą?
    Serduszko tylko widziałam, głosu chyba na tak wczesnym etapie nie puszczają. Mdłości mam cały czas ale zniosę wszystko :) od dziś mam urlop więc już trochę lżej :)
    Mam nadzieję że to grudniowe odpuszczenie przyniesie wysyp forumowych ciąż ;)

EwelinaaKa, cinnamon cookie, Jasminowa, Paryzetka83, majju, AgaL lubią tę wiadomość

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)

Wysłany: 1 grudnia 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwelinaaKa wrote:
    Dzięki dziewczyny :-) tak pasuje, tym bardziej, że jest to miniaturka hahahah
    Właśnie dlatego pasuje idealnie :D moja znajoma miała yorka który wabił się Killer :D w pierwszej chwili każdy się śmiał ale super to brzmiało ;)

Aguś miłego popołudnia :)

AgaL lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny,

Wróciłam z pracy i na szybko przeczytałam co tu się działo od rana.
    Mundek- modlitwę masz u mnie zapewnioną,

Wiola- cudownie, że już widziałaś serduszko, jesteś o tydzień dłużej w ciąży, niż ja. No i super, że już odpoczywasz : )
    U mnie też mdłości są codziennie i to nawet w ciągu dnia się porobiło, nie tylko rano...
    Już w końcu przestałam jeść śledzie, nawet nie mogę na nie patrzeć...

Ruby- kciuki za wizytę.

Każdą z Was pozdrawiam i ściskam, zaraz jedziemy do przyjaciół na urodzinki ich synka 4l ( chrześniak mojego męża).

cinnamon cookie, Paryzetka83, AgaL lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja już po tej magicznej analizie składu ciała - nie jest dobrze. Całe szczęście, że nie traktuję tego jako wyroczni, bo nie ufam takim sieciówkom dietetycznym ;) Ale wiek metaboliczny 47lat mnie zasmucił trochę. Wczytam się w temat czy to badanie to coś warte jest. I tak planuję wizytę u dieyetyczki ale czekam na badanie krzywej cukrowej :)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w grudniu, w ten wietrzny dzien.

Wiolu cudowne wiesci :) Mnie serduszko lekarz puscił w 6tc3dc, to zalezy od gina.

Zmarzłam na dworze, facet uderzył nam na parkingu w autko. Moj maz wezwał Policje ktora stwierdziła ewidentnie jego wine ufff...juz sprawa zgłoszona do jego ubezpieczyciela.
    Dobrze ze tak to sie skończyło :)

Dzis odebrałam wyniki z badan, w większości dobre. Dzis na 20 wizyta u gina.

Brr....zimno

Moja choinka czeka w piwnicy na wyciągniecie i przystrojenie. Ale nie wiem kiedy sie za nia wezme.

ma6n13bx3stfpcr8.png

Wysłany: 1 grudnia 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka a gdzie robiłaś takie badanie? I co teraz masz zrobić z tym wynikiem? Zmiana diety?

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka właśnie gdzie takie badanie się robi?

Wiola cudownie,że widziałaś serdusio -wspaniałe wieści :)

EwelinkaaKa - hmm imię dla yorczka no cóż....z reguły to jest tak,że po miesiącu wpada się na jakiś dobry pomysł pasujący do zwierzaka.Jak go dłużej poobserwujesz zdecydujesz co pasuje :)

Jaśminowa -dobrej zabawy :)

a ja już w domku,zupkę zjadłam,posmażyłam tyłek na solarium 10 min i odpoczywam :)

Wiola90, Jasminowa lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
‹‹ 932 933 934 935 936 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ